Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj byly

jacy byli wasi byli ???

Polecane posty

Gość moj byly

jacy byli wasi byli??? moj , np na poczatku mowil bym tyle nie cwiczyla bo bede jak mezczyzna wygladac (jestem drobniutka szczupla ) gdy juz troche czasu bylismy ze soba, zaczal mowic ze boczki mam juz przechlapane i ze powinnam biegac i sie odchudzac bo jestem za gruba.... a teraz schudlam bez wysilku cierpiac po nim ...

Gość moj byl
wladczy apodyktyczny igrajacy z uczuciami tchorzliwy (zerwal przez sms) leniwy zarozumialy podejrzliwy itp itd ;] typowy TOKSYCZNY gostek, a teraz jakby mu jeszcze bylo malo tego jak mnie zranil, chce wrocic, zyczcie mi silnej woli bo nadal go kocham i nie ufam sobie bo weiem ze jak go spotkam i spojrze w jego (to co ze klamliwe;/) oczy pojde za nim na koniec swiata ;((((

Gość ojjjjj smutniiiiuo
oj ile ja bym dala by moj chcial wrocic:((((( a tez bym nazwala go chyba toksycznym gostkiem :( napoczatku byl taki podejrzliwy, bal sie ze go nie kocham< a na koniec mowil ze mi tylko tesknienie dobrze wychodzi .. zerwal na gg poczym mnie zablkokowal, ja pisalam mu eska a on mi na gg odpisywal , pewnie do dzis z eska odpisuje na gg, ale ja juz tam nie wchodze...:( mam nowy nr, z ktorego wogole nie korzystam :(

Gość moj byl
oj zastanow sie, nie jestes szczesliwsza bez niego? masz swiety spokoj, nie czujesz sie przez niego codziennie winna, nie musisz wazyc swych krokow albo slow aby przypadkiem go czyms nie urazic.. zyjesz swobodnie, i mozesz odezwac sie do kolegi z klasy czy kuzyna na miescie i nikt nie posadzi cie ze sie do niego podwalasz , trafisz jeszcze na kogos ciebie wartego i bedzioesz sobie pluc w brode ze wczesniej cie twoj ex nie zostawil ;) ;) zycze szczescia, i mam nadzieje ze sama bede taka madra jak mojego exa spotkam, czeka nas jeszcze powazna rozmowa w 4 oczy, jak wroci z wakacji.. ciekawe jak to przebiegnie, ale tym razem nie zmaierzam sie obchodzic z nim jak z jajkiem, powiem mu wszytsko co o nim mysle i ze juz mu nie ufam a co zdecyduje to juz jego sprawa, jakos nie czuje zebym zalowala jakby zmienil zdanie ze chce do mnie wrocic. buziaki forumowiczki ;) ;*

Gość lusesita de miraglos
o tym jaki byl moj byly swiadczy tylko to ze juz jest byly!