Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mietka z W.

Co kupujecie swoim mezom i ojcom na urodziny lub imieniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Mietka z W.

Moj tato ma za kilka dni urodizny i nie mam pomyslu co mu kupic.Mieszkam z nim wiec reszta rodzinki nie musi sie martwic co mu dadza bo sa daleko,pokusza sie na zyczenia sms a ja musze sie glowic na miejscu.. :( Dodam ze odpadaja; -skarpety, -koszule, -krawaty, -pasek, -portfel, -ksiazka, bo tego NIE POTRZEBUJE!!! Z kosmetykami tez nie za bardzo.. :O perfum nie uzywa... a maszynka do golenia ZNOWU ?? ilez mozna??!! RATUUNKUUU!

A jakie zainteresowania ma twój tata? Mój chłopak gra na gitarze, kupiłam mu już np stojak,jakieś płyny do konserwacji ale też tequile:) Tobie też radziłabym coś związanego z jego hobby.

Gość ania kawał drania
zależy ile lat ma tata i co lubi -alkohol dobry,wino,whisky itp lub przybory do podawania alkoholi szklanki i są w etui otwieracze itp -jeżeli starszy vicard itd -fajne bokserki,szlafrok -piersiówkę jak pali papierośnicę -mój jeździ codziennie na rowerze więc wszelkie akcesoria

Gość Mietka z W.
No niestety moj tato nie jezdzi rowerem :( ale ja owszem. tato nie pali, alkocholu nei chce mu dawac bo sam sobie kupi ejsli bedzie mial ochote :(, interesuje sie samolotami itp.ale nie kupie mu modelu do sklejania bo oczka nie takie jak kiedys i meczylby sie ze sklejaniem :(. Zestaw win odpada,czy szklo do jego podawania :( naprawde jest ciezko :(

Gość Mietka z W.
help mi :(

Gość frambi
Jak interesuje się zamolotami to na pokaz lotnictwa albo książkę o samolotach...