Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessaa

ha panie w salonie niewiedza jakiego koloru jest suknia a co sie z tym wiaze...

Polecane posty

kiedys wklejalam tu fotke sukni. problem jest taki ze babka w salonie nie potrafi okreslic koloru sukni. mowi ze ni to ecru ni to ivory. ze gora sukni jak by ardziej ecru dol wpada w ivory. a chce kupic welon. w tym salonie niechce bo maja brzydkie. wrecz okropne. ecru kolor to jak by obsikane takie zolte. i woogle nieladnie, wiec chce w innym salonie. czy jesli kupie ivory bedzie w sam raz?? te kolory chyba tak nie odbiegaja od siebie a ztak?

Princessa - ale wiesz jak to jest z biela na przykład... jest biel, brudna biel, złamana biel... itp. A do tego dla mnie jest jeszcze tysiąc innych bieli. Podobnie może byc z Twoim welonem niestety.

Gość poproś w salonie
o próbki materiałów, z których masz sukienkę i z tym szukaj welonu - ja myślę. Moja przyjaciółka tak robiła, jak szukała butów i całej reszty ;)

kurcze no to mam dylemata. bo w tym salonie to nie mam co kupowac welonu. niewiem juz co z tym robic

to tak mozna? a co jesli powiedza ze nie maja takich probek? nie wypadnie to glupio jak nagle powiem ze potrzebuje bo gdzie indziej bede welon kupowac?

Gość poproś w salonie
Wiesz co, no powinni coś mieć! Moja przyjaciółka kupowała suknię w Madonnie i pani sama jej dała taki mały kawałeczek mówiąc, żeby dobrałą sobie buty i koszulę panu młodemu. Nie musisz mówić więc, że to do welonu potrzebujesz ;) Spróbuj - radzę, jakem przyszła świadkowa ;) Powodzenia!

napewno spruboje ale i tak powiedziec bee musiala bo juz raz tam bylam. jak pokazala mi welon ciety to sie zalamalam. nie dosc ze zolty to jeszcze jakos tak malo go bylo i przykrotki. ale zaczela gadac ze to w sierpniu na przymiarce sie dobierze kolor. ale doszlam do wniosku ze do sierpnia czekac nie bede i na sierpien to wolalabym go juz miec. pozatym z czego maja doobierac jak nic tam nie maja ladnego:-) w madonnie to sie nie dziwie ze mieli :-) porzadny salon w koncu. a tu w bellisimie to niby dobre marki maja ale jakos watpie zeby skrawek mieli. mogla od razu zaproponowac zobaczenie go. :-(

Gość to jakiś dziwny salon
sobie wybrałaś. Przecież wszędzie dają kawałek materiału, żeby można było dobrać buty. A zresztą, co Cię to rusza czy powiesz, że welon kupujesz gdzie indziej. Jeśli mają beznadziejne to chyba na siłę nie bedziesz wybierać? U mnie było jeszcze lepiej, welon sobie wybrałam, sliczny był. Jak przyszła suknia i szłam na przymiarkę, miał też być welon. I okazało się, że ten co wybrałam był z poprzedniej kolekcji, a w nowej są nieco inne, już mniej fajne. Ale w końcu jeden mi się spodobał na szczęście, bo nie wyobrażam sobie latania i szukania welonu bez możliwości zestawienia go z sukienką.

mi w salonie pani też dała kawałek materiału z kolorem mojej sukni żebym dobrała do niej buty bo te w ich salonie mi sie nie podobaly więc musialam szukać gdzies indziej a ponieważ wiadomo że odcieni bieli jest wiele to żeby nie bylo potem problemu to mi dala ten skrawek i tyle