040185 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Witam.Mam pytanie czy ktoraz w was brala tabletki lutenyl starajac sie o dziecko? Ja mam za malo progesteronu i biore lutenyl. Jezeli ktoras z was wie cos na ten temat to prosze niech sie podzieli ze mna swoim doswiadczeniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lideczka04 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 040185-Mam podbny problem jak Ty i szukam czegos w necie ale nie moge nic znalezc,bylabym bardzo wdzieczna jezeli ktos by cos napisal cos na ten temat.Ja np. teraz mialam @ az 19 dni i moj ginekolog mi przepisal tabletki lutenyl na zatrzymanie @,po 12 dnaich brania tabletek mam dostac ponownie @.A wiec na razie czekam i zobacze co sie bedzie dzialo dalej :( A tez staram sie juz rok czasu o dziecko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poznanianka84 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
040185 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Nikt nie miał z tym do czynienia? proszę o dopowiedz. Zależy mi na tym! Liedczka04 ja już od 2 lat się staram o dziecko,najpierw miałam nadżerkę,później torbiele.wcześniej lekarze kazali próbować,zmieniłam lekarza dal mi luteinę gdyż mam nie regularne cykle i podejrzewają PCO.U mnie to wszystko skomplikowane,jak nie jedno to drugie. Słyszałam ze luteina pomaga. jeżeli którejś pomogła w zajściu w ciążę to proszę podzielcie się doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lideczka04 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 040185 znalazlam cos jzu na kafeteri i wiem czemu nikt ci nie odp bo to juz jest.. wejdz na ta strone http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2943358 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach