Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_co_nie_wie

jak myślicie?-PIERSI

Polecane posty

Gość panna_co_nie_wie

witam. wiem, że duża ilość kobiet ma problem z doborem odpowiedniego stanika. wiadomo, tyle jest tych numerów, że trudno się w tym wszystkim połapać. ale ostatnio zaczęłam się tym wszystkim przejmować. okazało się, że nosiłam trochę za duży stanik, chociaż zupełnie tego nie czułam. kupiłam rozmiar mniejszy i widzę, że jest znacznie lepszy, odpowiedniejszy. jestem młodą dziewczyną, niedawno skończyłam 18naście lat. i jak myślicie, gdy dobrałam już tak naprawdę odpowiedni rozmiar stanika mój biust po pewnym czasie poprawi swój 'wygląd'? będzie bardziej hmm... jędrniejszy? jest to w ogóle możliwe? z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość dalaj
proponuję ci zajrzeć na to forum biusciaste.prv.pl tam się dowiesz czy masz dobrze dobrany stanik i wiele innych przydatnych rzeczy

Gość dalaj
www.biusciaste.prv.pl

Gość panna_co_nie_wie
zaglądałam tam :) tylko właśnie zastanawiam się czy już taki odpowiednio dobrany stanik może za jakiś czas poprawić choć trochę ich wygląd :)

Gość dalaj
tak może poprawić wygląd piersi. wiem że wiele dziewczyn o tym wspominało. Wiadomo że to musi potrwać. Po tylu latach męczenia piersi w niedobranych stanikach muszą mieć czas aby dojść do siebie.

Gość panna_co_nie_wie
w sumie to natknęłam się po prostu wczoraj na tą stronę którą mi wysłałaś. i tak jakoś zmierzyłam się dokładnie no i okazało się, że zły rozmiar. ;]

Gość panna_co_nie_wie
a 36/80 to miseczka A czy B? wiesz może?