Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...ponawiacz...

Najgorsza p-ora roku i miesiąc ?

Polecane posty

1.Które miesięcew roku wg.Was są najnudniejsze/najgorsze w roku ? 2.Która pora roku jest najgorsza:wiosna.lato,jesien,zima ? 3.Kiedy dłuzejsz/częsciej siedzicie na necie , zimą , wiosną ,latem ?czy jesienią ?

Wrzesien nie muszę mówić dlaczego:O Zima i jesien Zimą i jesienią :O

Najgorszy jest sierpień - bo za gorąco I listopad - bo chlapa

Gość Trywialna Sucz Miss Pkemonów
Lipiec za ciepło :O,jesien,zdaje mi sie ze zimą :classic_cool:

Gość jesien jest najbrzydsza
a poza tym miesiac to marzec najczesciej na necie to chyba zima

Gość qegreq
Najgorsza pora roku? Oczywiście że lato. Dla mnie jest za ciepło. Najgorszy miesiąc? Czerwiec, Lipiec, Sierpień, powód jak wyżej. Dłużej siedzę na necie latem bo mi się na dwór nie chce wychodzić jak jest gorąco.

Gość J-Lopez
zima, wszystkie miesiace zimne od listopada do marca, blee nienawidze zimna

Gość gość
Najgorsza pora roku jaka tylko może być to lato. Jest za gorąco. W polsce normalne temperatury latem to 22-25 stopni. Jak już się zdarzyło te 30 stopni to bez problemu dało się wytrzymać, bo było bardzo krótko, dzień czy dwa. Wtedy można było powiedzieć ze to jest lato i tą porę roku lubiłem. Teraz jest masakra długotrwałe Afrykańskie upały po ponad 36 stopni i bardzo gorące noce po 25 stopni, to jest po prostu masakra już nie wspomnę o tym że w ogóle nic nie pada Co rok to gorzej. Niektórzy powiedzą gorąco fajnie bo jest lato Ale jak pogrzeje tak ze 2 tygodnie to już większość zaczyna narzekać ze jest za gorąco i wszyscy uciekają do cienia Jak jest dobrze to niech całę dnie spędzają na słońcu. Za 20 lat będzie w polsce 45 stopni w cieniu i przez 3 miesiące nie spadnie kropla deszczu i też powiedzą dobrze jest bo jest lato.

Gość wstrętna Polska wionsa

Co wy ludzie piszecie - zdecydowanie  W I O S N A  jest wstrętna, zimna zaje..e wietrzna i poplątanie wszystkiego - do tego choroby, ciśnienia itd. Polska wiosna jest okropna i najbrzydsza ze wszystkich pór roku.