Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka polna

fotograf Lublin

Polecane posty

Gość jagódka polna

szukam sprawdzonego fotografa, głównie interesuje mnie niebanalny plener a nie tradycyjne, ustawiane zdjęcia w studio

Gość yyyxx
Teraz pewnie pojawi się reklama jakiegoś nieudacznego fotografa....

Gość yyyxx
Trudno przecież wpisać w Google frazę np. fotograf ślubny Lublin" Dziewczyny uważajcie na fotografów robiących zdjęcia na lewo. Oni wiedzą że sa bezkarni...

Gość luuubbbllliiinnn
Rożek - Stare Miasto Partyka - Narutowicza ci są jedni z droższych Boguciński - Chopina ceny znośne

Gość jagódka polna
można wpisać w google, ale chciałabym jakiegoś sprawdzonego i dobrego fotografa wiadomo, że na stronach są powybierane najlepsze zdjęcia i trudno się zdecydować a liczy się dla mnie też podejście do klienta, zgranie terminów, pożniejsze oczekiwanie na zdjęcia itp. rzeczy

Gość czarodziejas
Wejdz www.fotoag.pl

Gość ar
Niebanalny plener - szerokie pojęcie, ale do przedyskutowania.

Gość Anna Małkowska
Spójrz na ich zdjęcia http://2f.com.pl/. Robili sesje w plenerze mojej siostrze i obie byłyśmy zachwycone. Też nie lubię zdjęć w studio, jednak co plener, to plener :)

Gość Patrycja987
Anna Małkowska, zgadzam się z Tobą. W 2f pracują fajni fotografowie, a szczególnie jeden. Zrobił mi niesamowite zdjęcia za co mu bardzo dziękuje :)

Gość gość
Tak, tak, zrobił Ci zdjęcia ślubne, masz już to dawno za sobą, ale mimo to ciągle zaglądasz na to forum i trafiasz akurat na ten temat gdzie polecają akurat tego fotografa. Ludzie, dajcie już spokój z tymi żałosnymi reklamami...

Gość Tysia Tysia
Zdjęcia ślubne w studio już chyba ogólnie wychodzą z mody, co? Przecież to wygląda tak dość sztucznie ;) u mnie na ślubie nie było mowy o żadnej sesji studyjnej, tylko plener. Korzystałam z usług 2F z Lublina i zdjęcia ślubne, plenerowe wyszły naprawdę ślicznie!

Gość gość
matko bosko częstochosko ostrobramsko...

Gość gość
Hey! Polecam Eko Format :) Wiem że mają tam fajnych fotografów choć ja głównie korzystam u nich z wydruku wielo formatowego. Stworzyłam sobie kolarz zdjęć i wydrukowałam w dużym formacie. Zdjęcia wiszą w naszym korytarzu ! Goście zawsze pytają gdzie to wywołałam. Jest to fajny pomysł na wywołanie zdjęć z pleneru :) Pozdrawiam !

Gość olik0
Zgłoś się do 2F (2f.com.pl), na pewno się dogadasz i zrobisz piękne, wymarzone zdjęcia :)

Gość iNka211
2f.com.pl najlepszy fotograf. zdjęcia z sesji ślubnej są przecudne. to trzeba zobaczyć :)

Gość weronikkaaa
Zerknijcie sobie tutaj https://sorkowska.com na zdjęcia. Są naprawdę niesamowite. Warto wybierać profesjonalistów, którzy utrwalą piękne chwile ze ślubu i wesela. Tego dnia bowiem nie da się powtórzyć. Dobry fotograf potrafi uchwycić niesamowite momenty. Zdjęcia muszą mieć to COŚ!