Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn3521

zakochałem się, ale ona jest za młoda. co robic?

Polecane posty

Gość onnn3521

jw?

Gość onnn3521
mam 27 lat a ona dopiero 16. jestem załamany :(

Powiem tak, ze liczby same w sobie nie maja znaczenia, abyscie byli tylko na tym samym poziomie emocjonalny

Gość onnn3521
właśnie boję się ze ja skrzywdzę. :( chce z nią być i mogę czekać z seksem ale co jak będę zbyt nachalny?

Gość glooopi umysllll
powiem ci tak, ja mam prawie 26, a ona wciaz 15, bo za kilka miesiecy dopiero 16. znam ja z internetu jakis miesiac.wyglada bardzo dojrzale i zachowuje sie rozsadnie.mieszkamy bardzo daleko od siebie.ona miala chlopaka w mniej wiecej swoim wieku, ja mialem dziewczyne mniej wiecej w swoim, rzucilem ja zanim ta na necie spotkalam,ale tamta byla prosi mnie bym wrocil,odkad ja zostawilem,wiem ze mnie kocha bardzo, byla i jest bardzo dobra dziewczyna kobieta. czasem jej mowilem ze zachowuje sie jak malolata i wyglada jak malolata i charakter podalem jako gl powod ze ja zostawilem... wiem kurde ze to moja wina, ze ja skrzywdzilem,mieszkalismy razem znamy sie dlugo, ale ja nie chce z nia byc,jest sliczna wyrozumiala, ale nie pasi mi, ja taki jestem okrutny tylko krzywdze, wiem ze powinienen dac jej szanse, ale ja nie chce, mam takie odchyly, ze mi sie szybko kobiety nudza:P a ta 15 nie ma zahamowan by mowic ze mna o sexie,mimo ze tamta sie ze mna kochala, ta mysle ze bez zahamowan by mi dawala, jak mowi ze marzyjej sie sex ze mna, troche sie boje, bo ja ciagle mysle o sexie, zawsze mi sie chce, ale by taka mloda nie znajac mnie takzemna pisala? z tamta mielismy miec dzieci, wiem ze tylko tamta mnie tak kochala , zadne inne nie troszczyly sie mna tak jak tamta, boje sie ze zadna mnie tak nie pokocha jak tamta, a mam blokade, boje sie spotkac ze jak ja ujrze to uczucie wroci i do niej wroce facet powinien cieszuyc sie ze wroci,nie wiem co ze mna mam problem z emocjami, tydzien wytrzymam z kobieta pod wspolnym dachem ale dluzej nie dam rady, i tamta tak zostawilem, kur.a a ona ryczy kocha, wiem ze strasznie cierpi....... poprostu nie chcialem jej zaakceptowac, a moglem i wiem ze moge

16 lat? większość dziewczyn w tym wieku rozpoczyna współżycie,zawłaszcza w tych czasach. Pytanie tylko czy nie jest jeszcze na poziomie zwykłej gówniary, wiesz takiej totalnie głupiutkiej i będziecie potrafili znaleźć wspólny język. Uważam,że dobrze jeśli dziewczyna ma dużo starszego faceta, nie widzę w tym nic złego(jeśli oczywiście facet jest dojrzały i nie chodzi mu tylko o zaliczenie młodej)Może jednak być tak,że różnica wieku i sposób w jaki postrzegacie życie okaże się dla was zadużą różnica. Widzisz jaka jest i musisz się nad tym zastanowić

Gość J-Lopez
tiaaa wczoraj napisałas to samo autorko tyle ze jako dziewczyna, dzis piszesz jako facet, nudzisz sie?? przeciez ludzie Ci napisali ze facet chce Cię wykorzystac i kopnąc w dupe. Co jeszcze chcesz usłyszeć???????????

Gość xOl
hmm ja mam niecałe 16 lat ...poznałam chłopak a w necie on ma 23 .. mieszkamy dosyć blisko siebie ...dla niego nie jestem gówniarą .. po zatym w sumie nie jestem jak wszystkie a o współzyciu nie ma mowy narazie i on to szanuje

To wszystko zależy od charakteru jeśli sie dogadujecie i ona mimo swojego wieku jest dojrzała to dlaczego nie. Tego nie da sie tak ocenić.... ale jedno jest pewne jeśli obydwoje chcecie być ze sobą to wiek nie ma tu znaczenia (miedzy mną a moim facetem tez jest duża różnica wieku, nawet większa niż u was), tylko czy ona jest w ogóle gotowa na związek.