Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuntno mi

Rodzice chcą bym usuneła ciąże

Polecane posty

Gość smuntno mi

Mam 23 lata i zamierzam wyjdź za mąż. Kilka dni temu powiedziałam rodzicom że jestem w drugim miesiącu ciąży, nie byli zachwyceni i zaproponowali mi usunięcie ciąży lub to bym wynosiła się cytuje do swojego pojebanego narzeczonego. Przykro mi z tego powodu, ja wybrałam to drugie rozwiazanie, i nie chce miec juz z rodzicami nic wspólnego.

Gość smuntno mi
Nie chca bym rodziła tego dziecka bo nienawidza mojego chłopaka

Gość rozliczenie ze skarbówką
trzymam kciuki :) dbaj o siebie!! a rodzice jak wnuka zobaczą, pewnie zmiękną. a nawet jeśli nie, dasz sobie radę. :)

23 lata,to raczej wiek kiedy nieplanowana ciaza nie powinna byc problemem...ot zwyklyt wiek za rozpoczecie prokreacji...dziwni rodzice

Gość smuntno mi
nie chodzi o to że zaszłam w ciąże, tylko o to z kim. Właśnie o to mają do mnie pretensje z synem alkoholika, powiedzieli mi zebym się im na oczy nie pokazywała do czasu kiedy nie usune

Ja też mam 23 lata i też jestem w drugim miesiącu ciąży, ale od roku jestem mężatką i moi rodzice lubią mojego męża, więc Ci współczuje, ale jestem pewna że gdybym była na Twoim miejscu postapiłabym podobnie jak Ty. Trzymam kciuki i uważaj na siebie. Trzymaj się:)

Gość 1236542
dlaczego go tak nienawidzą za co konkretnie?

Gość smuntno mi
Nienawidzą go za to że jest synem alkoholika i nie ma wyższego wykształcenia. To jest konkretny powód. Trudno już im powiedziałam że jeśli oni nie chca utrzymywac ze mną kontaktów to ja z nimi też.

moze byc synem alkoholika,byl sam nie pil. z doswiadczenia wiem,ze rozne skrzywienia takie dzieci wynosza z domow

Gość smuntno mi
Nie pije, jednak przykro mi jest że rodzice takie mają do tego podejście. Na szczęscie ma wspaniałego faceta, który jest przy mnie. I wiem ze jakosc sobie z tym razem poradzimy

A ja bym dziecka im nie pokazała sama od siebie. Jak się dowiedzą,że urodziłaś sami przyjdą:P trzymaj się kochana

Gość fvtcgfbyh
zapytaj sie ich, ktore z dziadkow bylo tak wredne ze kazalo sie im pobrac by teraz im w glowie w ogole switala taka mysl, ze moga decydowac za kogo wyjdzie ich corka

Gość J-Lopez
Mój tata był alkoholikiem i nienawidze alkoholu, nie piję go w ogóle, więc dzieci alkoholików wcale nimi nie sa. Autorko współczuję rodziców, takich którzy każą Ci zabic dla własnego widzimisie małego człowieczka a swojego wnuka. Brawa dla Ciebie że walczysz o ukochanego i o dziecko, na pewno razem bedziecie szczesliwi, a rodzice no cóż, lepiej zerwij kontakt bo zawsze beda mącić w Waszym związku.

Gość smuntno mi
Na pewno nie beda chcieli poznac mojego dziecka tego jestem pewna. Kontakty już z nimi zerwałam, to boli ale nie chce znac ludzi ktorzy kazali mi zabic własne dziecko.

Gość do autorki-trzymaj sie dzielni
az smutno bardzo mis ie zrobilo, ja jestem corka DDA dorosla corka alkoholika, niestety moj ojciec juz umarl, mialam faceta, kochalam go nad zycie, dzielo nas sporo km, gdy bylismy juz razem, moj ojciec juz nie zyl, a nagle po roku bycia razem zostawil mnie, wywalil ze swojego domu, a ja nic nie zrobilam mu, i powiedzial ze mnei nie znosi,nie moze na mnie patrzec bpo mnie nienawidzi... ja nie wspominalam ze moj ojciec byl alkoholikiem, a on nie pytal... teraz sama sie zastanawiam, jego ojciec tez nie zyje juz, jego matka byla taka bardzo dociekliwa, moze dowiedziala sie z jakiej rodziny pochodze i oni mnie znienawidzili?????:(:( ja nie pale nie pije, jestem bardzo wrazliwa uczuciowa osoba, i nie moge sobie poardzic z krzywda jaka mi wyrzadzil:( a tak nawiasem mowiac w chwili jak mnie zostawil, obawialam sie ze w ciazy jestem, oboje wiedzielismy ze moge byc w ciazy, powiedzial ze usuniemy, a ja na to ze nigdy bym tego nie zrobila, japragnelam dziecka,mam 27 lat juz iteraz nic nie mam :( moze nie chcieli miec takiej dziewczyny jak ja:(

Gość yaix
Nie usowaj bo bedziesz zalowac --przpominam piosenke gosi andrzejewicz ,,ty deczduj to twoj los wlasnie o dziecku

Gość poputak
słuchaj rodzicow bo oni chca dla ciebie dobrze

yyy wybacz ale jesli twoi rodzice by naprawde chcieli dobrze to by ci nie kazali usówać przecież sami ciebie maja jako dziecko ... masz już dość latek aby decydować samemu czy chcesz mieć tego malca czy też nie ale według mnie to najgorsze co może zrobić mata brrr zabijać dziecko coś okropnego ;/

Gość ale niestety
są tacy rodzice jeżeli wogóle rodzicami można ich nazwać, moja matka też taka jest i wiem co czujesz, dlatego nie możesz się poddać, będą mieli satysfakcję. Trzymam kciuki

Gość do poputak
Żebys sie walneła w czerep kretynko i nie pisała tego typu głupot