Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczególnie dziewczynki

moja w ogóle nie bawi sie zabawkami

Polecane posty

tylko piloty/telefony/papcie/ nakrętki ze słoików :O...... i takie tam cuda im bardziej wymyslna zabawka tym bardziej ignoriwana u was te z to tak wygląda (ma 8 msc)

Gość a czego ty oczekujesz
od 8 mc dziecka ? moja w tym wieku a nawet teraz ( ma rok ) nie bardzo lubi bawic sie swoimi zabawkami ( szybko ja nudza ) - za to bardzo ja interesuja rzeczy niedozwolone typu : pilot , telefon , ksiazki i gazety ( od razu chce je rwac i jesc ) , lubi wyrzucac wszystko z szuflad itp ( moglaby wymieniac i wymieniac )

no to dlaczego sa zabawki dla dzieci w tym wieku ? :) przeciez ma od 0+ ,3+ czy tam 6 + po cos sa chyba produkowane? ona je raczej zlewa

Gość zlewa bo chce się bawić tym
co mama, pobaw się trochę jej zabawkami, to i ona będzie chciała

Gość jeśli ten ktoś pisze z kawiare
3+ to raczej dla trzylatków :) dla niemowląt tylko 0+

no własnie nie bo np porozrzucam pare metrów od niej kilka rzeczy to wszyskko ominie a ciśnie do pilota np

Gość gtjugg
moja ma 1, 5 roku i tez tak jak Twoja córka tylko takie rzeczy uwielbia, czesciej sie bawi samochodami niz lalakami , na zabawki nie trzeba wydawac ehehe

mój syn ma prawie 9 miesięcy i dokładnie to samo: zabawek w domu od groma a mały uwielbia pilota, komórkę, laptopa, obgryzanie kabli i kapci. Czasami czuje sie jakbym miała małego psiaka w domu :)

Gość Draceniaa
Nie przejmuj się, prawie każde dziecko tak ma :) Mój ma prawie 3 lata, a do tej pory najbardziej atrakcyjne są garnki, pokrywki, dziadki do orzechów itp :)