Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzenna

na przestrogę

Polecane posty

Przychodzi blondynka do sex-shopu: - Chciałam zwrócić ten wibrator, który u was kupiłam. - Czemu? Co jest nie tak? - Powybijał mi wszystkie zęby.

mi sie marzy wibrator,mowilam juz chlopakowi,ale widze z jego strony spora niechec...kupil mi tylko nakladke masujaca lachtaczke,jest super...ale wibratora raczej sie wystrzega...boi sie konkurancji,czy co?

Gość i bardzo dobrze lafiryndo
do garów :classic_cool:

Wiesz całkiem możliwe że się konkurencji boi... Ja żonie sam planuję kupić... Żeby móc dwie dziurki zapychać jednocześnie... Hehe... A co... Może spróbuj mu to w ten sposób wyjaśnić że będzie mógł się zająć dwiema dziurkami na raz...

Gość On35___
moja żona ma 3 i jest super :-)

Gość prawo pracy
Moj facet mi powiedzial wprost ze nie chcialby zeby wibrator mi sprawial wiecej przyjemnosci niz on :D a mieszkamy poki co daleko i chetnie weszlabym w posiadanie takiego cuda :(

Zgadzam się z twoim facetem... Też bym nie chciał, żeby sztuczna fujara zrobiła lepiej mojej żonie niż ja... Ale jeśli ja miałbym tą sztuczną fujarą zrobić lepiej mojej żonie (mam na myśli, że ja manipuluję wibratorem) to jestem za!!!

może nie lepiej, ale inaczej. ja na wszelki wypadek trzymałam swoją zabawkę w ukryciu:classic_cool:

tja..ja jestem przeciwna analowi.kojarzy mi sie z faktem wskakiwania samca psa na samca psa...a drugi zagryza zeby i warczy..nie dzieki. on sie chyba boi,ze bede go uzywac w samotnosci...

To jakby trochę ogranicza zaufanie w pożyciu... Ja wolałbym mieć pieczę nad zabawkami... heh... Trochę to egoistyczne w wykonaniu faceta, który walczy z masturbacją... No cóż... Staram się:/

tak szczerze ---chyba lepiej w samotności niż przy kawie z przyjaciółkami:)

i zreszta pewnie by tak bylo...przeciez jak on juz jest przy mnie,to wole wykorzystac oryginal,a nie kawalek plastiku

a co to przeszkadza,ze czasem sama sie pobawie? on nie zawsze ma czas,duzo pracuje..nie chce wiecznie czekac...czasem jest tak,ze chce mi sie juz rano,wiec robie co trzeba,ale wieczorem i tak jest wspolny sex

Jestem przeciwnikiem "seksu w samotności" i uważam to za swoją największą wadę... Więc zrozumiałym jest, że nie chciałbym żeby moja kobieta podzielała "moje wady"... Tak wiem trąci egoizmem...

Gość prawo pracy
Ale najlepsze jest to ze on dobrze wie ze sama uzywam swoich paluszkow i w sumie jemu sie dobrze zyje z ta mysla, a jak jeszcze moze popatrzec to jest wniebowziety. To co mu szkodzi wibrator?

no wlasnie nie wiem..to chyba jednak traca w jego ego...pomysl jakbys sie czua,gdyby uzywal ten wygladajacej jak latarka sztucznej pochwy.mi by tam nie przeszkadzalo-nie ma mnie,ma chlop potrzeby,niech robi...moze jak kiedys urodze i nie bede juz taka waska,to stane sie zazdrosna:P

Jak cię dobrze lekarz zszyje to nic nie stracisz... W sensie, że wcale nie musisz być "szersza" po porodzie... Moją żonę tak lekarz zszył, że osobiście uważam iż przed porodem było szerzej... Więc tekst, że się pochwa rozciągnie po porodzie to normalna bzdura jest! Kwestia zszycia ewentualnej rany (dla tych co nie wiedzą: pochwę często się rozcina w celu umożliwienia porodu).

Gość prawo pracy
co do sztucznej pochwy- ni mnie to ziebi ni grzeje, co najwyzej bawi :)

slabo mi sie robi,jak mysle o rozcinaniu przy porodzie... chyba dzis zaczne raz jeszcze temat wibratora...zblizaja sie moje urodziny :)

Gość prawo pracy
ale ta pochwa dala mi do myslenia. Moze kupic mu takie cudo i zasugerowac rewanz?:D

a czemu nie :P mnie rozwalila reklama w TV shop...prowadzila ja kobieta...pewnym ruchem zamoczyla pochwe w cieplej wodzie,potem wsadzila w obudowe...wycisnela zel z tubki,wysmarowala wargi...po czym scisnela boki,tak,ze dziurka sie otworzyla..i ja umyla...bylam w szoku przez kolejna godzine:P zastanawiam sie co jeszcze mozna ciekawego kupic...BDSM mnie nie interesuje,przebieranie rowniez nie...

Gość prawo pracy
hahahaha! A wlasnie tez sprawdzam na allegro co ciekawego mozna kupic :D jak znajdziesz cos interesujacego to podaj link :)