Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pearelka

Piosenka na ślub siostry .

Polecane posty

Gość Pearelka

Moja siostra za miesiąc wychodzi za mąż. Bardzo chciałabym zrobić jej niespodziankę i zaśpiewać dla niej ;) Najlepiej polską piosenkę i o miłości, co jest chyba oczywiste ;p Mi na razie przychodzi do głowy Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam albo Żono moja serce moje. Ewentualnie "facet to świnia" - szwagier się uśmieje ;p . Z góry dziękuję za propozycje :*

facet to świnie to bedzie dobre jeśli chcesz by było śmiesznie i twoja siostra nie jest zbyt powazna i potrafi zaszalec (moim zdaniem) ale fajny pomysł

Mi mąż zrobił na ślubie taki prezent, że przed północą zespół zaśpiewał nam, oczywiście na prośbę mojego meża) piosenkę Kancelarii \"Zabiorę cię...\" i była to piosenka tylko dla mnie od męża, aż się popłakałam, bo o niczym nie wiedziałam no i zatańczyłam do niej z mężem, goście w tym czasie siedzieli przy stołach bo to było tylko dla nas. Może zaśpiewaj właśnie tę piosenkę.

Gość ale gała
beznadziejne te Twoje pomysły. a poza tym to całe śpiewanie to jakaś żenada..

Karolina już jestem.... też dobra propozycja

Gość Pearelka
"ale gała" a masz jakiś lepszy pomysł? ;] żenada...to raczej Twoje nastawienie. Moja siostra mi kiedyś mówiła, że marzy jej się, żebym zaśpiewała na jej ślubie i jestem pewna, że się ucieszy ;] . . dziękuję reszcie ;* faktycznie, piosenka kancelarii to bardzo wzrusszająca piosenka ;) i mogę zrobić tak, żeby najpierw było romantycznie dzięki Kancelarii, a później śmiesznie przez Facet to świnia ;)

Gość Pearelka
jeszcze mi teraz wpadło "niech mówią, że to nie jest miłość" Oli Szomańskiej i Rubika ; ) piękne, bo zakochani są pewni swojej miłości, gorzej, że w tej piosence inni myślą, że to nie miłość ;]