Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgcvbnmwpoieurvyhbgnvfc738

czy w lipcu można kupić tulipany?

Polecane posty

Gość lkjhgcvbnmwpoieurvyhbgnvfc738

bardzo chciałabym mieć w wiązance ślubnej tulipany, ślub mam w lipcu i zastanawiam się czy w tym miesiącu mozna dostać te kwiaty bez problemu czy trezba będzie je specjalnie zamawiać np z holandii?

Gość panna młoda z lipca 2009
też chciałam tulipany ale ciężko je dostać a nawet jeśli to będą 2 razy droższe od innych kwiatów,tak mi powiedziała kwiaciarka

Gość moja zaprzyjaźniona
florystka też mi odradziła tulipany, bardzo chciałam mieć, ale ślub miałam pod koniec czerwca. Raz, że są droższe, dwa, powiedziała, że nie wytrzymają zbyt długo. W rezultacie miałam śliczne róże. Wytrzymały bardzo długo i wyglądały rewelacyjnie.

Gość panna młoda z lipca 2009
a ja nie wiem czy wybrać frezje czy kalie w każdym razie też będę miała różowe

Gość lokatka
kalie! :) a tak apropos kali, to wiecie moze gdzie je mozna kupic? bo to chyba nie sa zbyt pospolite kwiaty... tzn chodzi mi o to czy jak pojdziesz do kwiacarni i powiesz ze chcesz bukiet z kaliami to czy ci tak po prostu zrobia bez problemu, bo zazwyczaj jak wchodzisz do kwiacani tak na codzien to nie ma tam kalii do wyboru ;) dziwnie to ujalam ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :P

Gość czarna koala
ale bukiet śluby i tak zamawiasz wcześniej, a nie w ostatniej chwili. nawet tydzień wczesniej zdążą Ci zrobić co chcesz. PS. jak to nei ma kalii? u nas kalie są wszędzie, drugie po różach i margerytkach, nawet gerber jest mniej....