Gość assdsddsdsd Napisano Czerwiec 6, 2009 hmm ? http://w114.wrzuta.pl/obraz/2pCwg244C6B/12438857229222_1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zalewa w pomaranczy Napisano Czerwiec 6, 2009 Ładna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koookai Napisano Czerwiec 6, 2009 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lily* 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Mam podobne meble tylko ciemniejsze :P Podoba mi się średnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niehnjddj Napisano Czerwiec 6, 2009 nie! typowa wiejska kuchnia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga45 Napisano Czerwiec 6, 2009 kuchnia jak kuchnia, nic specjalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko 3 Napisano Czerwiec 6, 2009 zadna rewelacja, zwykla, tradycyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrew8755 Napisano Czerwiec 6, 2009 okropna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga45 Napisano Czerwiec 6, 2009 http://www.e-budownictwo.pl/artykuly/artykuly_duze/Stolmar_kuchnia_dom_d1.jpg mi się podobaja takie kuchnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maluta olap Napisano Czerwiec 6, 2009 jakaś taka wieśniacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylvia_LO Napisano Czerwiec 6, 2009 Nie! ale ta od gagi z linku mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lily* 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 gagaga45 Co ty do choroby pokazujesz? Ta druga kuchnia jest co najmniej jakieś 10 razy droższa od pierwszej. Więc jak porównywać to do raczej podobnego pułapu cenowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzydkie kolory brzydkie Napisano Czerwiec 6, 2009 meble, okropna lodówka, wszystko na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jak podobnie cenowo Napisano Czerwiec 6, 2009 to taka: http://aniatest.files.wordpress.com/2008/03/florina_kuchnia.jpg Tamta od autorki naprawdę jest brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Requiem 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Dokładnie... Gdyby cena była taka sama ,to wybrała bym ,rzecz jasna drugą. Ale co tu porównywać ,skoro tak kolosalnie różnią się ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assdsddsdsd Napisano Czerwiec 6, 2009 znalazlam na internecie mieszkanie do wynajecia... i tak sobie patrze czy nie zadzwonic i nie zapytac sie o to mieszkanko.... a taki zestaw wypoczynkowy ? http://w114.wrzuta.pl/obraz/4zrvahB00N3/12438857229222_2 to w tym samym mieszkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferdek k 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 nic szczególnego ale od biedy może być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assdsddsdsd Napisano Czerwiec 6, 2009 no wy chyba zartujecie ladnie jest mieszkanko... za 1100zł.. za miesiac.. cena jest ok.. jak widzialam takiemieszkania za 1000zł to zlapalam sie za glowe jaka ruina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Requiem 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Ujdzie w tłumie... Ale skoro to nie o konkretny mebel chodzi...tak jak napisałaś o kuchni...To gdyby spojrzeć na całokształt...Zupełnie nie podoba mi się zestawienie tych kolorów.Gdyby to miało być moje, własnościowe mieszkanie,to pewnie bym pozmieniała trochę,wcale nie za duże pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grenadina Napisano Czerwiec 6, 2009 jesli to mieszkanie do wynajecia i za taka kase, to poszlabym obejrzec. czysto, schludnie. przynajmniej na zdjeciach. no i sloneczne, jasne mieszkanie. tylko sprawdz, czy nie ma karaluchow albo innych podobnych atrakcji w srodku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Requiem 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 No właśnie...pytasz tylko czy się podoba...Pewnie,że za taką kasę ,spokojnie można iść zobaczyć :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjvfhkdfjg Napisano Czerwiec 6, 2009 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assdsddsdsd Napisano Czerwiec 6, 2009 waszym zdnaiem 1000zł na mieszkanie miesiecznie to mało? bede wynajmowala pierwszy raz wiec nie wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_glutter 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 jest okropna. wiesniacka i te kolorki.bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grenadina Napisano Czerwiec 6, 2009 jesli w to 1000 zl zawiera wszystkie oplaty - czynsz, wode, ogrzewanie, prad, gaz - to jest to bardzo atrakcyjna cena. jesli jest to tylko i wylacznie odstepne, a rachunki trzeba placic dodatkowo, to powiedzialabym, ze to standart. zalezy jeszcze ilu pokojowe jest to mieszkanie i jaki metraz, jaka dzielnica, jakie miasto itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assdsddsdsd Napisano Czerwiec 6, 2009 to jest pokoj z kuchnia... razem tak jakby 23m2 .... tak wliczone wszystkie sa w tym 1000zł oplaty..... nie wiem zastanwiam sie czy zadzwonic i ogladac to mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blada jak ściana Napisano Czerwiec 6, 2009 wy cioty pojebane ja mam taką i zajebiście wygląda leczcie się;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjiiiiioooo Napisano Czerwiec 6, 2009 obejrzec moze, kuchnia duża, czysta, schludna. Jeśli do wynajęcia to ok, na własność to zmieniłabym kolory ścian, a meble ok ,standardowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystian Napisano Styczeń 4, 2019 ja polecam meblobuk zawsze dobre aranżacje z dobrymi materialami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria55 Napisano Styczeń 31, 2019 MI się podoba! Polecam również Meblobuk firma która robila mi cały projekt i to całkiem podbnej kuchhni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach