Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie niegrzecznej kocicy

opalanie na zagranicznych plażach...

Polecane posty

kobietki ile z was opalała się kiedykolwiek toples ? lece za tydzień na wakacje z chłopakiem i zamierzam tam troche zaszaleć, jak to jest na zagranicznych plażach, tam panie opalaja się prawie nago ? ja np, chciałabym tylko w stringach :) żeby ładnie plecki i dupcie opalić

Gość pani fotograf
bez stringów mozesz tez

Gość klada
dobrze opal dupe i okolice anusa to nie bedzie włochów widac

Gość ramnos
tu są same katoliczki, więc żadna się nie przyzna oficjalnie do opalania na plaży 'wyznaczonej' ")

Gość ages.123987
To zależy, gdzie wyjeżdżasz na wakacje. Ja jak byłam na wakacjach ( na chorwacji ) to oczywiscie niemka jak to bywa rozebrała sie do naga. Wszyscy sie na nia patrzyli wilkiem, wiec odradzam. Nie warto...

Gość pani fotograf
a co ma katolicyzm do opalania opalanie to grzech??? :D:D:D:D

Riwiera OlimpJiska- GRECJA

Gość agggaa
bylam we Włoszech na publicznej plaży , co odwazniejsze kobiety opalały sie topless . Nikt nie zwracał na nie uwagi nikogo to nie interesowalo poza Polakami :p.

Gość ramnos
w Polsce to wiadomo co zrobią z opalającą się nago na plaży - sąd grodzki , 500 zł kary i spalić na stosie :)

Gość w grecji raczej nie polecam
opalania toples. oczywiscie kobiety sie tam tak opalaja, ale podobno kultura grecka sie z tym kloci. poza tym nie opedziesz sie od nachalnych Grekow i Arabow

Gość kultury trochę chymy
Są chyba w każdym kraju plaże do opalania się z gołym dupskiem? Więc w czym macie problem? A na normalnej plaży to trzeba mieć trochę kultury chamy wy jedne bo nie każdy sobie życzy oglądać wasze gołe dupska.

Gość kultury trochę chymy
Pisząc dupsko mam na myśli dupsko i cyce.

Gość echo stadionu
mądrej osoby warto posłuchać , precz z gołymi doopskami i tzytzkami - precz !

Teneryfa-topless jak najbardziej akceptowane. na poczatku, wiadomo, troche sie krepowalam, ale potem juz luz:)

Gość julkaa191919
ja sie opalam topless, ale nie mieszkam w polsce tylko w walii. sa tu piekne plaze, suzo ludzi...ale zadko spoytyka sie opalajace nago kobety, bo brytyjki sa ityle pozrewaznie;p

Gość lkobiety
troche szasunku do wlasnego ciala, moze nie kazdy ma ochote ogladac czyjes cycki:/ a kobita ktora szanuje wlasne cialo raczej nie lata na golasa

Gość srjstyk
Ja rozumiem że ktoś chce się opalać toples ale do kurwy nędzy róbta to na wydzielonych do tego plażach. Nie każdy chce oglądać wasze gołe cyce i dupy, a na publicznych plażach są też dzieci. Jak się ma trochę kultury to się opala nago na plażach do tego przeznaczonych tylko takie chamy jak wy chcą się opalać z gołymi dupami na publicznych miejscach.

mysle ze opalaanie toples na publicznych plazach jest troche jakby to powiedziec nie kulturalne, bo jest tam pełno dzieci, ale mysle ze sa takie plaze dla nudystow, jak tak bardzo cchesz byc opalona na tyłku

A tam chrzanię to. Będę się opalać nago i mój chłopak też. Będę miałą satysfakcję, jak faceci będą się gapić z zadrością na wyprężonego penisa Maciusia, a kobitki na moje jędrne cycki

ale o co chodzi wam z tymi dziećmi... :o ja sama mam 12 lat i ludzie mówią na mnie dziecko :o No z wyjątkiem mojego tatusia Maciusia (tzn. nazywam go swoim chłopakiem)... bo on zawsze mówi do mnie "kociczko" :D urocze, plawda??? a jak inne dzieciaczki będą się chcieć z nami pobawić to nie ma problemu ;)

ja sie opalałam topless....oczywiscie za granica.. bylam nawet na plazy nudystow ale az tak rozebrac sie nie odwazylam;) zreszta jkos dziwnym zbiegem okolicznosci na takiej plaz nudystow najwiecej jest starych ludzi;) zwlaszcza starych pryków:P bez urazy;)

Gość gość
Masz forum naturyzminfo i forum Naturystykacom gdzie znajdziesz plaże naturystów z całego świata.

Gość gokśćada23
jak chcesz z robic z siebie idiotkę to się opalaj na golasa ? odradzam ja niemka nigdy sie nie opalam na golasa ?w tym roku trochę się opaliłam siedząc w rzeczach ?w tamtym roku siedziałam w bikini i tak wszyscy nie dość ze mię podglądywali to jeszcze gapili sie bezczelnie ? chyba nigdy kobiety niemieckiej na oczy nie widzieli ? ci ludzie ? najlepiej jest pojechac nad morze tam nikt nikogo nie zna i się opalając relaksowac sie