Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alessandro21

prośba o ocenę

Polecane posty

mam do was prośbę drogie panie jeśli możecie poświęcić chwilkę mianowicie chodzi mi o to byście oceniły mój wygląd (chodzi mi o wygląd nago) na wstępie podam mój adres mailowy co by było wiadomo że to ode mnie alessandro21@interia.eu wszelkie informacje potrzebne do oceny takie jak wzrost i waga itp. podam w wiadomości jeśli oczywiście znajdzie się ktoś komu tą wiadomość będę mógł wysłać jak wolicie adres możecie podać tutaj albo jak nie chcecie go upubliczniać możecie go wysłać a ja odpiszę generalnie chodzi mi o to taką ocenę mniej lub bardziej szczegółową tak jeszcze odnośnie informacji mam 20 lat a co do powodów takiego działania albo innych spraw to odpowiem ale już w wiadomości nie będę robił zamieszania tutaj hmm ciekawe czy się rozpisałem bez powodu...

Gość deliciousgirl
właściwie mam chwilę więc mogę wysłałam tobie wiadomość

Gość taka sobie panna
Hey! no ja mogę cie ocenic. na dole podam swojego meila i nie martw sie - głowa do góry! mkyff@interia.eu

Gość cukierek234
ja teraz mam czas i mogę ocenić jeśli jeszcze aktualne masz wiadomość na poczcie ode mnie

Gość Loooooolitka
UWAGA TO USZYST! ZBIERA MAIAL I ROZSYLA JAKIEGOS TROJANA, SPAMY I TONY INNEBO BADZIEIWA!@ BYL JUZ NA FORUM FOTKI.PL I Z TAD GO PAMIETAM! ZA NIC NIE PODAWAJCIE MU!!!

Gość monikamonika80
to mi też wyślij muffinka29@wp.pl

dziękuję wszystkim paniom za zainteresowanie jesteście super ja niestety znikam więc nie nadsyłajcie już więcej wiadomości pozdrawiam