Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespieponocach

TRACE KG,NIE MAM APETYTU-CO SIE ZE MNA DZIEJE???

Polecane posty

Gość niespieponocach

Od jakiegos czasu (3 tygodnie) nie mam ochoty na jedzenie.Jem,bo musze.Odczucie w zoladku, Jakbym byla zestresowana,ale nie jestem w stresie. Podczas poltora tyogdnia stracilam 4 kg, waga idzie dalej w dol, nie wiem co robic, nocami nie spie,dziwnie sie czuje, kolezanka mowi, ze to przesilenie wiosenne. A ja nawet nie mam ochoty na czekolade jak zawsze!!! Czy ktos jest w stanie udzielic mi oodpowiedzi? Serdecznie dziekuje! Ps ciaze wykluczam=brak stosunkow.

Gość niespieponocach
dodam ,ze mialam robione badania krwi-wyszly swietnie, jedynie problem z cholesterolem byl, poza tym czysciotko.Mam takze kaszel, odpluwam zielone(leci mi non stop z gardla).. Bole brzucha(jakby mnie na wymioty mialo brac).

Gość niespieponocach
mam tez niechec do miesa.jadlabym tylko ryz z warzywami i nic wiecej.Mialam tez robione usg brzucha,ale nic nie wykazalo.

Gość niespieponocach
nikt nic nie wie???????????

Gość niechęc do mięsa
może być objawem nowotworu żołądka lub jelita grubego. Powinnaś mieć zrobioną gastroskopię i kolonoskopię. Lekarz rodzinny bez problemu powinien ci dać skierowanie.

Gość niespieponocach
jestem za granica, bylam u lekarza ,a ona kazala mi ssac............cukierki eukalipusowe:/ nawet mi do gardla nie zajrzala:/

Gość niechęc do mięsa
Pewnie jesteś w UK ? To ciesz się,że paracetamolu ci nie zapisała. BO oni na wszystko paracetamol - na biegunkę, raka, grużlicę, urazy, pryszcze. Zamów sobie kolonoskopię i gastroskopię w Polsce - bedziesz musiała zapłacić, ale trudno. Ustaw sobie urlop w takim terminie, jaki ci dadza u lekarza. To nie są żarty. Rak jelita grubego mają nawet 20 - latkowie. Znam osobiście takiego młodzieńca.

Gość niespieponocach
ale dziwne jest to ,ze usg nic nie wykazalo.wszystko jest ok.wczoraj mialam robiona tomografie komputerowa, bo poszlam do innego lekarza i doslownie wymusilam na nim to badanie, bo tez mi chcial przepisac Ibuprofen :/ w glowie m isie to nie miesci! Kurcze, wygladam juz jak cien! mialam 65 kg, teraz ledwie 61 (wzrost 175), czuje sie non stop pelna, kaszle,bo mi to cos leci non stop z gardla i drazni..

Gość niechęc do mięsa
Możesz też mieć jakąś infekcję. Schudnięcie też bywa wywołane bakteriami. Trudno wyrokować na odległość. A USG nie wykrywa raka jelita grubego. Tylko i wyłącznie kolonoskopia.

Gość niespieponocach
jeszcze kilka tygodni temu chcialam zeszczuplec 2 kilogramy,ale teraz to juz jest przesada, bo wszystko na mnie wisi:/

Gość Agat2222
Moja kolezanka jak u niej stwierdzono nowotwor, to tez wszystkim wciskala kit, ze badania krwi byly w porzadku. No wybacz, cos jest nie tak.To raczej we krwi musialoby cos wyjsc, jak dla mnie to bajka z tym nowotworem i super wynikami krwi. Teraz mamy XX1 wiek i maja specjalne urzadzenia.Nie jestesmy w sredniowieczu!

Gość Danabanana0009
Albo masz depresję albo anemię, też tak miałam że niby niczym się nie stresowałam a czułam się jak w stresie dokładnie ale mi przeszło. Zażyj witaminki i ruszaj się trochę! idz na spacer, pobiegaj i szybko ci przejdzie tak jak mnie:) pozdrawiam

Gość niespieponocach
nie mam anemii,bo badania krwi wyszly ok.Takze anemia nie.

Gość zodiakalna waga
moze stres?

Gość angie.
ja tak mam ale to przez nerwy ( facet mnie rzucil)niby juz jest ok a jednak nie moge przytyc...a trwa to juz dlugo pare msc waga 57 wzrost 172:O

Gość niespieponocach
stres tez nie.nie mam powodow do zmartwien.

Gość niespieponocach
dobrze,ze mnie nikt ze znajomych nie widzi, bo wygladam jak wiedzma:/ czerwone oczy,zapadle policzki fujjj

Gość niespieponocach
ciekawe, co tam jest w tym linku,ale zobacze jutro , bo mam kaszel przeokropny

Gość niespieponocach
znowu kaszel lapie:( nie moge przestac kaszlec,az do mdlosci blee

Gość niespieponocach
tam sie nie otwiera nic, pisze ze z powodu praw autorskich nie mozna ogladac i jest czarny ekran ehh

Gość niespieponocach
nie spalam ,bo sie dusze, no nie idzie:( Ropa taka, ze az kawalki sa, jak wypluwam:/ Krtan -boli,znowu nie moge mowic-co to za swintwo mnie meczy...juz 2 tydzien i nie przechodzi:(:(:(

Gość a ja sama
a mzoe zwykle zapalenie krtani

Gość niespieponocach
krtan tak boli... jak mowie to jest jakby zezenie...matko, kiedy mi to przejdzie... Ide jutro do lekarza bo tego sie nei da wytrzymac

Gość niespieponocach
Bylam u lekarza na ostrym, bo doszlo do tego z rana ,ze mialam problem z oddychaniem, okazalo sie, ze krtan zawalona, waska jak diabli, chrypke mam pijacka dalej,ale juz lepiej.Lekarz powiedzial ,ze prawdopodobnie bakteria byla przyczyna, bo na wirusa to sie za dlugo utrsymywalo. No i mam antybiotyk, mam brac raz dziennie i cos jakby aerozol ,zeby do buzi dac na lepsze oddychanie...cala noc nie przespana, mam nadzieje ze dzis bedzie inaczej!

Gość niespieponocach
Dzis jest mi lepiej-SPALAM!!!!!!!!!!! spalam jak zabita hehe, nie szlo mnie dobudzic:P Na poczatku wydzielina leciala, ale potem jakos sie uspokoilo.Jestem szczesciara, ciesze sie, ze wracam do zdrowia:)

Gość Agat222
Sorki ze bylam ostra, troche przesadzilam z mom wpisem.Dowiedzialam sie, ze badanie krwi czasem jest super, dopiero wycinek np z zoladka potwierdza nowotwor. w sumie ci wspolczuje. bo zapalenie krtani to fatalna sprawa,zycze powrotu do zdrowia!

Gość niespieponocach
Dzis ostatni dzien antybiotyku, zobaczymy, jak to bedzie z dzisiejszym snem. Ale martwi mnie cos zgola innego-boli mnie prawa reka od lokcia-jakbym sie uderzyla, jakbym nadwyrezyla reke,az do nagdarstka,ale nic takiego nie bylo. To normalny objaw przy zapaleniu krtani? Dzis patrze na wage-znowu mniej masy

Gość niespieponocach
Mam nadzieje,ze ktos tu cos napisze:P:P

Gość niespieponocach
W GOREEEE