Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespieponocach

TRACE KG,NIE MAM APETYTU-CO SIE ZE MNA DZIEJE???

Polecane posty

Gość niespieponocach
Przypomniala m isie jedna rzecz, nie wiem,czy to bedzie wazne,ale... bedac jeszcze w Polsce, grudzien-styczen mielismy remont w pracy i non stop byly przeciagi,byl ogfromny pyl,w ktorym szaefowa kazala mi pracowac,czy ten pyl mogl sie przyczynic do tego, jak sie czuje dzisiaj?

Gość niespieponocach-
jutro ide na rtg plus to badanie na tuberkuloze, boje sie:/

Gość a co to ta tuberkuloza
pierwsze slysze

Gość tuberkuloza to po dawnemu
gruzlica.

Gość niespieponocach
Dzisiejsza noc byla w miare spokojn,a nie mialam gorackzi,ale za to rano nie mialam sily wstac.Nie wiem skad ten brak sil,az do zawrotow glowy..

Gość jesteś hipohondryczką
I to wszystko. Kłamiesz jak najęta. Najpierw piszesz,że lekarz nawet cię nie zbadał, tylko kazal ssać cukierki eukaliptusowe i że jesteś za granica, gdzie masz utrudniony dostęp do usłóg medycznych, a potem po kolei okazuje się,że miałas jednak robione USG, że miałas wiele róznych badań krwi, teraz piszesz,że zrobiłas tomografię jamy brzusznej ( tak nagle, z dnia na dzień? W kraju z rzekomo marną opieką medyczną). Ja na tomografię w Niemczech czekałam 2 tygodnie - i to był szybki termin. Brałaś też profilaktycznie tabletki na pasożyty??? Żaden lekarz nie mógl ci takich zapisac profilaktycznie. One działaja uszkadzająco na wątrobę, każdy lekarz o tym wie. Nawet niedouczony zagraniczny. Co ktoś poda ci jakies rozwiązanie, ty zaraz piszesz, że to miałas robione, tamto miałas robione,wszystko miałas robione. Wciskasz nam kit i to bezczelnie. Poza tym twoje objawy są tak rozrzucone,że powinnaś już nie żyć. Kochasz skupiać na sobie uwagę, prawda? To cię dowartościowuje, czyż nie? Fajnie jest poczuć,że ktoś się tobą przejmuje.... Idź do lekarza jednej specjalności - do psychiatry.

Sorry "usług" a nie "usłóg". W nerwach pisałam. :)

Gość niespieponocach
Nie jestem osoba, ktora opisujesz12 Poszlam do innego lekarza-bylam na ostrym ,bo sie dusilam i nic co tutaj jest napisane,NIE JEST ZMYSLONE. Ja naprawde prosze osoby, ktore maja pisac jak ty, zeby sie wcale nie wypowiadaly. Jesli lubisz tak analizowac, to prosze, sa inne topiki o penisach, zdradach, itd. Ja mam dosc swoich problemow,tym bardziej,zeby jeszcze odpierac NIEUZASADNIONE ATAKI, DZIEKUJE.

A, jeszcze jedno. Opisz mi , jak wyglądała twoja tomografia. Chętnie poczytam, bo ja ją miałam, skonfrontujemy wrażenia....:P

Gość niespieponocach
Tak, bralam talbetki na pasozyty, poniewaz moj chlopak ma zwierzeta w domu i te tabletki plus tablertki dla zwierzat je sie ZAWSZE w tym samym czasie,zeby profilaktycznie odrobaczycwic zwierzeta jak i ludzi. Druga sprawa-ja tez czekalam na tomografie, byl to tydzien, tutaj w tym kraju,gfzie jestem sprawy dzielone sa PILNE I MNIEJ PILNE. Ja mialam PILNE. wiec czekalam tylko tydzien.

Gość niespieponocach
Jesli to ciebie uspokoi to ci opisze z mila checia. Nic nie pilam i nic nie jadlam dzien wstecz. Weszlam do pomieszczenia, polozylam sie na blacie, potem byla jakby tuba naokolo, mialam wciagnac powietrze, to sie zaczelo "obracac", bylo glosno, potem przyszedl lekarz ,wstrzyknal mi cos do zyly reki, zrobilo mi sie cieplo, mialam metaliczny posmak w ustach. Potem wdech,wydech itd,.Pozniej 20 minut siedzialam na sali,w razie, jakby misie slabo zrobilo. I co?zadowolona?

Gość niespieponocach
Aha i tablertki na paszyty nie przepisal mi lekarz.Moj chlopak mial je, i tak 2 razy w roku biora domownicy jak i zwierzeta:)

Szaleńczo. :P Co nadal nie zmienia faktu,że twoje objawy kupy się nie trzymają, są od Sasa do lasa, do niczego niepodobne. poza AIDS. Pewnie zaraz napiszesz,że profilaktycznie zrobiłas sobie test na HIV....

A jeśli nie zrobiłaś, to zrób. Tyle w tym temacie.

Gość niespieponocach
Widze, ze nie potrafilas skonfrontowac swoich przezyc z moimi.Idz na inne topiki,a tu nie rob szumu.

Gość niespieponocach
Aha i jeszcze jedno-czy moze to ty jestes ta osoba, ktora napisala na innym topiku,ze lubi siac zamet na topikach i wymyslac problemy? Moze to ty potrzebujesz pomocy, bo jestes bardzo agresywna,wiesz?:)

To wole forum. Prawda w oczy kole? Nie, ja nie sieję zamętu na innych topikach. Nie mam potrzeby tak idiotycznego zwracania na siebie uwagi, w przeciwieństwie do ciebie.

Gość niespieponocach
uciekaj stad. Psujesz mi resztki dnia

Gość kotka222
niechec do miesa to czesto rak zolodka albo wrzod

Zostałas zdemaskowana, kochaniutka. Nie bój się, na pewno ktoś zaraz wpadnie, przejmie się, spróbuje postawić kolejna diagnozę, wysili szare komórki. Dobrze się bawisz? :P

Gość KOBIETA PO PROSTU
Zglosilam posty osoby przede mna do moderatora. Mam nadzieje,ze odechce jej sie glupich zartow. Jesli chodzi o mnie, moja mama miala podobne objawy do autorki. Nie ma jej wsrod nas. Bo tez ja nazywano,ze jest hipohondryczka.Do czasu, az wyladowala na onkologii. Do autorki: Nie przejmuj sie glupimi wpisami, to Toje zycie i Twoje zdrowie!

Gość W koncu wyzywaczka sie
uspokoila.A ty rob dalej badania, to wazne, nawet jakby 1000 badan wyszlo dobrze, bo jak tracisz tyle na wadze w tak krotkim czasie to jest zle.

nie bierzesz tabletek antykoncepcyjnych? A co do żółtej gulki to pewnie ropa. Ja przy zapaleniu zatok tak miałam wszystko spływało mi po gardle i tym plułam.

Gość niespionocach
Hej Klaudynka! Nie biore tabletek anty, bo zle sie po nich czulam i nie chcialam truc swojego organizmu dodatkowo.

Gość guziczek72
Nie podoba mi się to-co z płucami???Natychmiast zbadać!!!U mojego ojczyma przy drobnokomórkowym raku płuc z przerzutami do wątroby OB jest 7.Nie komentujcie zbyt szybko jeżeli czegoś nie wiecie do końca.

co do tego apetytu itp to może własnie przez to, że odstawiłaś tabletki i organizm tak zareagował plus jeszcze jakaś infekcja.

Gość Górnik
Jesteś poważnie chora, niedługo umrzesz. Załatw wszystkie sprawy życiowe, kup trumne i zapłać za scype. Powodzenia! ;*

Gość Tweety1986
hey mam znajomego z podobnymi objawami. Brak apetytu , dziwna wydzielina z gardla , po nocach się pocil ale nie było gorączki , schudl strasznie, źle spał nie mógł zasnąć itd trwało to miesiąc czy dwa, były tez objawy duszenia się w nocy przez ta wydzielinę z płuc. Kiedy zaczol kluc krwią i w nocy się dlawil krwią lekarz za granica przepisał mu tabletki na gardło jednak to nie pomogło , kiedy po kilku dniach wrócił do polski, lekarze w Polsce na ostrym dyrzuze nic nie poradzili i kazali mu iść na oddział płucny na drugim końcu miasta, co tam się okazalo to po pierwsze miał szczęście ze przeżył lot i po drugie ze ma gruźlicę. Pozdro