Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady of Chaos

Zapraszam wytrwałe z minus 10 kg do wakacji

Polecane posty

Dziewczyny zostało nas parę więc pomyślałam,że spokojnie możemy przejść\"na swoje\". Jak wiecie mam już za sobą parę kg ale też imprez rodzinnych i wpadek:/ Więc zaczynam od nowa,mam nadzieję razem z wami:) Tak jak ostatnio planuję nie więcej niż 1000kcal,ruch, zero słodyczy i smażonego z tym,że co drugą niedzielę pozwolę sobie na coś dobrego(oczywiście w granicach rozsądku) i piwko,żeby nie zwariować;) I tym razem na luzie:)

Gość addict
ja nie jestem z poprzedniego topicu ale chetnie dolacze jesli mozna? tytulowe 10kg. to moje najwieksze marzenie ale i 5 na poczatek bedzie dobrze ;) zwlaszcza, ze juz od daaaawna zbieramsie na diete i zebrac sie nie moglam .... az do dzisiaj !

glownie to tzw. zdrowe odzywianie ;) moim problemem jest wieczone jedzenie (20:00 -22:00) slone przekaski (chipsy, paluszki, popcorn itp.) oraz niestety przejadanie sie :-o i z tym mam zamiar walczyc ! a wy dziewczyny jak sie odchudzalyscie na poprzednim topicu?

witam to i ja się przyłączę jako nowa :D od poniedziałku na diecie, mam już 3 kg zgubione ale z chęcią stracę więcej. Najpierw zaczęłam dietę proteinową ale po trzech dniach przeszłam na turbo dietę, zobaczymy jak to będzie :D

Pebi - co sie stalo? klubczasowy - na czym polega dieta turbo?

Bo ja muszę zrzucić 30kg:( a tu ważą po 60 i się przejmuja:(

Pebi ja zaczynam od 10 a mam dużoo więcej do zrzucenia a dieta turbo to coś takiego mamy 4 grupy jedzenia 1. owoce 2. warzywa 3. ryby, mięsa 4. mix poprzednich + kilka dołożonych jest ona rozpisana na 10 dni mamy 6 posiłków i jemy zgodnie z harmonogramem poszukam linka do tej diety i wkleję

Ale właścicielka topika, ma bmi 19, przecież to idealnie, laska musi być jak nic:) jak, ja bym tyle ważyła to bym się niczym nie przejmowała:(

dziewczyny, nie ma sie co martwic - uszy do gory :) nie wazne czy 5,10, 15 czy wiecej kg. do zrzucenia, razem damy rade ! Pebi a dla pocieszenia dodam, ze ja na moje minus 10 moge czekac tak dlugo jak ty na swoje 30 (albo i nawet dluzej) bo czasami z wiekszej wagi jest latwiej zejsc niz z tych powiedzmy 60-paru jak umnie ... klubczaowy -dzieki !

kluczbasowy - bardzo dziekuje wszytko dziala jak nalezy i przepraszam, ze tyle razy pokrecilam cos w twoim nicku (ale wstyd) ja zmykam na dzisiaj pa 🖐️

Wagę może mam i w normie ale same wiecie jak to jest. Niue zawsze człowiek dobrze się czuje we własnej skórze:( Witam was dziewczyny wszystkie i powodzenia:)

Lady dlaczego zostawiłaś stary topic i przeniosłaś się do nowego?

no jestem :D nawet dobry pomysl z tym nowym topikiem bo tu widze wiecej dziewczyn dolaczylo a na starym topiku to tylko w sumie 3,4 bylysmy i pustki byly. miejmy nadzieje ze tu dziewczyny nie zrezygnuja ;) ja po dzisiejszym dniu jestem z siebie bardzo zadowolona bo nadal nie jem nic slodkiego, trzymam sie i mam nadzieje ze wytrwam w tym do wakacji bo to juz ostatni dzwonek zeby cos zrzucic.

najgorsze jest to ze pogoda nie zachęca ani do spacerów ani do biegania, ani do rowerkow... i jak tu cokolwiek spalić:(

hej ! no ja z cwiczeniami tez nie najlepiej :-o pewnie dlatego, mimo diet moje wyniki nigdy nie byly zadowalajace ze sportow ktore lubie to jedynie plywanie, na ktore i tak najczesciej nie mam czasu (drune godziny pracy + dojazd) a w domu ... no coz jakos tak dziwnie byloby \"wyginac\" sie przy mezu :P a tak wogole to mam pytanie : czy ktoras z was stosowala (stosuje) naprzemienne zimno-cieple prysznice? sa jakies efekty? i jak sie przyzwyczaic, bo raz probowalam ale strasznie to nieprzyjemne brrrr

ooo, a u mnie zaświeciło słoneczko... mozna pobiegać!!:) myślicie, ze bieganie jest dobre na spalanie tluszczu?? czy lepsze sa takie cwiczenia w domu??

ja zgubiłam 2 kg i wiecej nie mogę. bo nie spalam więcej. z siłowni wychodzę spocona że można ze mnie wyciskać, nie jem dużo, ale zaczyna mi przybierać masa mięśniowa. to znaczy, że nie jestem \'gruba\'. ktoś zna sposób na pomoc mi? by zrzucić te dodatkowe 4 kg:(

Gość majkosia23
cześć dziewczyny, mogę się dołączyć? wazę 79 kg przy wzroście 168 cm. mam zamiar spaść do 70 kg. zaczynam od jutra. mam zamiar stosować dietkę south beach, a do tego wspomagać się suplementami - na dobry początek kupiłam sobie suplement slim15 (tabletki i saszetki do rozpuszczania) i tez od jutra zaczynam łykać. w sobotę byłam pierwszy raz w fitness clubie, zapisałam się na ABS 2 x w tygodniu, mam nadzieje, ze do końca sierpnia zrzucę zbędne ciałko...

Hej cukrowa i ola:):):) Cieszę się,że jesteście, już myślałam,że się obraziłyście:) I nowe dziewczyny tez witam oczywiście. Ja dzisiaj zjadłam chyba więcej niż przez ostatnie 3 miesiące diety:P Konfirmacja kuzynki. Od jutra znowu zaczynam ostro z tym koksem... W dodatku dostałam propozycję pracy w sklepie odzieżowym więc jakby z tym wypaliło muszę dobrze wyglądać:)

brumbrumek ja gadałam kiedyś na jakimś forum z trenerem jakimś i tren powiedział,że na spalanie tłuszczy od biegania bardziej nadaje się rower i ćwiczenia. Biegając wolniej spalasz tłuszcz niż jeżdżąc na rowerze, bardziej obciążasz stawy i w ogóle jak wiadomo wiele kontuzji grozi. No ale jak kto woli:)

Hej, ja też jestem ;) Teraz biorę się również za rozciąganie i jestem cała obolała, chyba bez bólu na początku się nie obejdzie...a szkoda ;)

No dobra.. to ja też się tu przeniosę :) Jak wszystkie, to wszystkie :) Zaczęłam biegać tak w ogóle. Dramat społeczno obyczajowy, moja kondycja jest fatalna. Muszę coś z tym zrobić. I to szybko!

ja wróciłam z treningu. ostatnio mało spalam. to mnie demotywuje. waga też nie schodzi w dół. ogólnie kicha z kaszanką ;-(

a ja jestem bardzo zadowolona z mojego brzuszka bo stal sie plaski, umiesniony i ogolnie lepiej wyglada, nie ma juz takiej opony. tylko jest jeden problem bo jest za szeroki.ma ktoras jakies cwiczenia na to zeby byl wezszy?

Ja niestety takich nie znam:( Ja dzisiaj pierwszy dzień nowej walki zacznę chyba od niejedzenia:) Po wczorajszym, kiedy rano zajrzałam do lodówki zrobiło mi się po prostu niedobrze;) Może później mnie najdzie na jedzenia ale na siłę nie mam zamiaru:)