monika698 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 A więc przeżyłam swój pierwszy raz i jestem z tego powodu bardzo zadowolona, ale ciągle nie jestem do końca pewna i chciałabym żebyście rozwiali moje wątpliwości co do antykoncepcji. Na początku było bez prezerwatywy przez jakieś 5 minut, następnie mój chłopak założył prezerwatywe oraz na samym końcu wyjął (nie kończył we mnie). Jakie jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży? Dziękuje za odpowiedź. Monika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 6, 2009 moim zdaniem zerowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nkjjj Napisano Czerwiec 6, 2009 99% , że nie jesteś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego zerowe.. Napisano Czerwiec 6, 2009 podczas tych 5 minut mogl wydzielic sie plyn w ktorym znajduja sie plemniki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Wg. mnie w 99,9 % nie jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nkjjj Napisano Czerwiec 6, 2009 Ten płyn nie zawiera plemników , tylko dzięki niemu plemniki mogą się się przemieszczać w drogach rodnych kobiety , nawet jeśli jakiś się tam znajdzie , to będzie to plemnik chory albo martwy, ponadto ich ilość jest znikoma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika698 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Dziękuje bardzo za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu cioś na temat Napisano Czerwiec 7, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/8600244/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikuiurr Napisano Czerwiec 7, 2009 nkjjj - weź ty głupia babo najpierw się doinformuj a później się wypisuj! Chore i niezdolne do zapłodnienia plemniki? To jesteś w wielkim błędzie! Do autorki- jak najbardziej mozesz zajść w ciążę! nie wązne czy to było 5 minut czy 5 sekund. Penis miał kontakt z pochwą bez zabezpieczenia czyli jest mozliwość ciąży. Gdzie was takich idiotów płodzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefania fizjologiczna Napisano Czerwiec 7, 2009 Moniko !!! na przyszłość poczytaj o cyklu owulacyjnym kobiety: http://npr.zlotemysli.pl/edwardstanislaw,1/ to pozwoli sterować zapłodnieniem !! Pamiętaj - w płynie ejakulacyjnym mogąbyć sprawne i aktywne plemniki !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nkjjj Napisano Czerwiec 7, 2009 ikuiurr, wiesz co nie zamierzam Cię wyzywać, kończę w tym roku medycynę( specjalizacja ginekologia) i wiem coś nie coś o tym!!!!rzestańcie terroryzować i straszyć!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikuiurr Napisano Czerwiec 7, 2009 To się ośle głupi doucz bo widocznie zbyt mało wiesz aby leczyć innych bo tak się składa że zaszłam w ciążę podczas stosunku przerywanego który trwał bagatela 2 minuty. Albo wy jesteście takie tępaki albi ci co was uczą pacany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 a moze twoj facet za pozno wyszedl?? hmmm zreszta nikt Ciebiue tutaj nie obraza wiec tez odpusc soebie wyzwiska wobec innych!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikuiurr Napisano Czerwiec 7, 2009 Sorry ale bokiem mi już wychodzą te pierdoły znawców od siedmiu boleści.Potem taki debil jeden z drugim chodzi wszędzie i bezczelnie kłamię że ciąża jest niemożliwa! Jak można byc takimi hipokrytami?? I jeszcze taki idiota później lekarzem zostaję. Takich głupich i niekompetentnych ludzi inaczej nazwac nie można. Jeśli nie wiecie jak jest naprawdę to się nie odzywajcie bo przez taki brednie to masa kobiet wybiera stosunek przerywany i myśli że faktycznie nie zajdzie w ciążę. Nie, mój facet nie wyszedł za późno, właśnie dlatego aby nie było ciąży wyszedł tak szybko. Nie ja pierwsza i nie ostatnia ale wypadałoby puknąć się w łeb zacznie się rozsiewac stereotypy. Potem taki idiota dzieciaka wychowywac nie będzie wiec lepiej jak się nie odzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 "Jak można byc takimi hipokrytami?? I jeszcze taki idiota później lekarzem zostaję. Takich głupich i niekompetentnych ludzi inaczej nazwac nie można." zal mi Ciebie!!!! I nie obrazaj nikogo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 Ciebie nikt nie wyzywa ze jestes idiotka bo stosowalas przeywany i zaszlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.nana. 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Stosnek przerywany to żadna metoda. Jak się nie spuścił to nie jesteś. Proste trzeba było uważać w szkole i troche logiki uruchomić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nkjjj Napisano Czerwiec 7, 2009 ikuiurr , stereotypy to to , to co Ty szerzysz...Zapraszam cię na zajęcia wlaboratorium , gdzie bada się skład płynu!!!Plemniki mogą być choe bądż martwe- może w Twoim przypadku taki plemnik( chory zapłodnił)Twoją komórkę jajową, ale na to jest tylko 1%prawdopodobieńństwa, najprawdopodobniej za póżno wyszedł.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleeeenstwo 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Moniko,nie stresuj sie, mysle,ze prawdopodobienstwo jest baaaardzo male:) A na przyszlosci idz do gina i bierz pigulki:)Nie bedziesz musiala sie martwic tym, czy zdarzyl wyjsc przed czy nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikuiurr Napisano Czerwiec 7, 2009 anka, kwoko dla mnie dziecko to nie tragedia. Wybrałam stosunek przerywany bo zajscie w ciążę było dla mnie nawet na rękę i dlatego nie wybierałam żadnej innej formy antykoncepcji. Ale dla wielu kobiet dziecko to jest jednak tragedia, inaczej by nie było tego tematu i wielu mu podobnych. Jeśli dla ciebie takie debile to wzory do naśladowania i inteligencji to mam nadzieje że trafisz na takiego niedouka co ci spaprze zdrowie i życie, może inaczej będziesz śpiewać. nkjjj ja nie wiem gdzie ty się uczysz ale chyba coś źle ci to idzie. Bo mój ginekolog, lekarze w szpitalu gdzie przyjmowali poród i wiele wiele innych osób jakoś uważają zupełnie inaczej, że ten płyn ma w sobie całkowicie zdrowe plemniki. Może to wy na jakichś kiepskich płynach od trupów się uczycie? Ja stosunek przerywany stosowałam przez 3 lata i tez uważałam że w ciąże się nie zajdzie - aż zaszłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nkjjj Napisano Czerwiec 7, 2009 Ja już przekazałam moją wiedzę na ten temat...Jeśli ty uważasz , ze masz większą,właściwszą, to Twoja sprawa;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 wez dziewczyno idz sie lecz bo moze ty jestes debilem!!! sama sobie wystawiasz opinie obrazajac innych, i moze ty jestes nieukiem! planowalas ciaze i wybralas przerywany hahahahaha dobre sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 nie mam ochoty juz czytac twoich wu=yzwis pod adresem swoim i innym! A Ty Moniko mozesz byc spokojna:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 ale popieram bys na przyszlosc pomyslala io tabletkach:) to pewniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggaaaaabryśśś Napisano Czerwiec 7, 2009 A ja przyznam rację ikuiurr, niestety większość z was tu piszących się myli. Też jestem matką a moje dziecko to wynik stosunku przerywanego. Ja nie mogłam brac tabletek, mój mąż jest uczulony na lateks więc gumki tez odpadały. Stosunek przerywany stosowaliśmy przez kilka miesięcy, nigdy nie kończył we mnie, nigdy się nie spóxnił a pewnego dnia test pokazał dwie kreski. I wierzę że nkjjj przerabiasz badania w laboratorium, bo ja jestem położną. Ale też wiem, że podczas przerywanego stosunku zajście w ciąże jest możliwe i nie trzeba do tego wytrysku :) Po prostu wszędzie uczą książkowo, a nie z życia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikuiurr Napisano Czerwiec 7, 2009 anka debilko gdzie ja napisałam że planowałam ciążę? może pokażesz mi gdzie to napisałam zakichana kłamczucho? Masz problem z czytaniem? Bo chyba tak. Ciąży nie planowałam nigdy ale ciążę przyjęłabym z radością, dlatego nie trułam się tabletkami ani gumkami. Zresztą przeciez ty pewna jesteś że stosunek przerywany to 100% zabezpieczenie wiec po co wydawac pieniadze? Zaprzeczasz sama sobie koorvo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikuiurr Napisano Czerwiec 7, 2009 gggaaaaabryśśś choć jedna normalna się znalazła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 ja nie twierdze ze przerywany to jakas tam forma zabezpieczenia! Sama dlugi czas stosowalam ta "metode"i w ciaze nie zaszlam ale nie jest powiedziane ze tak zawsze jest, ale jednak prawdopodobienstwo zajscia jest minimalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nkjjj Napisano Czerwiec 7, 2009 ikuiurr, ty idz się leczyć psychiatrycznie , ty chyba nie wiesz co piszesz , twoje słownictwo , współczuje temu dziecku z ejakulantu;pp, że ma taką matkę;ppŻegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggaaaaabryśśś Napisano Czerwiec 7, 2009 No dlamnie też dziecko by tragedią nie było dlatego tez pozwalałam sobie na stosunki przerywane choć miałam tą świadomosć, że zajście w ciążę jest tak samo prawdopodobne jak podczas normalnego stosunku. Ale dla ludzi się nie przegada, średnio co 3-4 kobieta na porodówce jest w wyniku stosunku przerywanego. Taka prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach