Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaniemammpomyslu

Jak powiedziec ukochanej zeby zaczela o siebie dbac???

Polecane posty

Gość ja powiem tak.......
powoli mnie wyniszczal psychicznie,a to byl moj przyjaciel, potem zostalismy para, a taerz nawet to nieprzyjaciel,raz mi napisal ze na slowoprzyjaciel trzeba sobie zasluzyc, a ja nie zasluguje... a rzucil mnie, ja go bardzo kochalam, nic nie zrobilam, on jest bardzo toksyczny, dla niego normala wymiana zdan, pogladow byla klotnia, zawsze nazywal to klotnia, i szukal dziury w calym, by cos sie dzialo, zostawil mnie bo dla niego najwazniejdszy wyglad, ale ja dbalam bardzo o siebie:( niedawno jego znajomy powiedzial mi ze on dziwny jest bardzo pozdrawiam cieplo zycze milej niedzieli:)

Gość ja powiem tak.......
i przepraszam za bledy

Gość anonimowa tutaj
ja niedawno osiagnelam swoje apogeum wagowe, a zauwazylam to dopiero jak spodnie ledwo co dopinalam i boczki mi zaczely wystawac. wiec mowie do swojego faceta dlaczego mi nic nie powiedzial.........no i dopiero wtedy mi powiedzial, czy wczesniej tego nie widzialam? ze mam nie jesc tyle slodyczy co jem....i wiecie co jego potwierdzenie moich spostrzezen dalo mi takiego kopa ze pozbylam sie boczkow a spodnie znowu sa lekko luzne