Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuki_17

Co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość yuki_17

Mam 17 lat. Od około pół roku czuje się coraz gorzej. Nie mam na nic siły, jestem osłabiona, ciągle śpiąca. Od ponad pół roku towarzyszy mi nieustanny ból głowy. Nie jest bardzo silny, tylko jakby coś bez przerwy uciskało moją głowę. Wcześniej czytałam masę książek, przynajmniej jedną tygodniowo. Teraz nie daje rady, nie mogę się na niczym skupić, nic mnie nie interesuje, jestem często rozdrażniona. Na zmianę mam napady obżarstwa i okresy postu. Tak samo 'skacze' moje samopoczucie. Jednego dnia jest w porządku, ale następnego czuje się okropnie do niczego i mam strasznego doła. Cały czas chodzę podenerwowana, co się wiąże z problemami w domu z którymi nie umiem sobie poradzić. Do jakiego lekarza powinnam się zwrócić? Gdzie szukać pomocy?

Gość najpierw do pierwszego
kontaktu. Niech zleci podstawowe badania i pokieruje dalej. A u okulisty byłas? Bóle głowy mogą byc wynikiem nieleczonej wady wzroku

Gość yuki_17
a może to być wina soczewek? Bo je nosze zamiast okularów.

Gość w pierwszej kolejnosci
lekarz 1 kontaktu ktory zapewne skieruje cie do neurologa oraz psychiatra ktory skieruje cie do psychologa (tak tak wiem glupia kolejnosc) bo to moze byc depresja