Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika.28

czy facetom podobaja sie domatorki

Polecane posty

Gość weronika.28

poznalam niedawno w klubie fajnego faceta. w klubie bylam z zaproszenia kolezanki, ostatni raz bylam chyba na jakiejs imprezie z 10 lat temu. a facet? przemily, ma swoje zainteresowania, lubi towarzystwo, imprezy. zgdal na imprezie, dalam swoj numer i od tego czasu ciagle rozmawiamy. to bylo tydzien temu. proponuje spotkanie, ale boje sie ze moje zycie zupelnie rozni sie od tego jakie on wiedzie. moze byc ze jak zorientuje sie ze jestem inna niz on urwie kontakt bo faceci chyba szukaja podobnych z zainteresowania kobiet? a ja? skromna, niesmiala, nie wyzywajaca, domatorka. zuplene przeciwienstwo.nawet przyjazn chyba z nim nie wyjdzie.. a on nalega. chyba nie zgodze sie.zbyt szybko sie angazuje :O

Gość facet5765
Podobaja ale bez przesady. Gdzies od czasu do czasu tez trzeba wyskoczyc ;)

Lubią :) Ja jestem spokojna, mój chłopak rozrywkowy i się dobrze dogadujemy :)

Gość weronika.28
lily ale jak? on dla ciebie zrezygnowal z imprez czy ty przy nim sie bardziej towarzyska stalas? wlasnie zadzwonil zapytac sie o nasze dzisiejsze spotkanie. isc? :)

Gość kiedyś RER
Iść :)

Gość zielona marcheweczka
nie rozumiem dlaczego niektore kobiety traktuja nowo poznanych mezczyzn jak bogow, martwia sie calymi dniami czy sie dopasuja, czy sie spodobaja, a kim oni sa zeby sie dla nich tak starac, najlepiej byc soba a jak mu cos nie odpowiada to dowidzenia!

Pół na pół :) On zrobił się mniejszy imprezowicz, ja przy nim zaczełam się więcej bawić. I jest bardzo przyjemnie :) Jak fajny chłopak to umów się z nim. Co Ci szkodzi :). Jeszcze nie wiesz jaki dokładnie jest.

Gość weronika.28
moze za bardzo sie przejmuje tym co pomysli, ale tak jakos od razu chemia miedzy nami byla ale boje sie, ze w zderzeniu z rzeczywistoscia jak pozna mnie blizej moze mu sie odwidziec :( glupia jestem ze sie tym tak przejmuje :( zadzwonilam i umowilam sie na spotkanie. nie wiem co bedzie. chcial isc do jakiegos pubu i pozowolil mi zdecydowac a najlepesze ze w moim miescie jest ich tysiace a ja znam moze z 4-5. :O i w koncu stanelo na tym ze zabierze mnie do swojego ulubionego :O

Gość zmanierowanaaa
lilly taka z ciebie cwaniara a na innych topikach zalisz sie ze calymi nocami siedzisz sama w domu i oczekujesz az wroci twoj facet z imprezy uchachany i smierdzacy papierosami, radzisz sie wiecznie co zrobic by przestal a teraz dziewczyne chcesz tu bajerowac malo ci twoich cierpien?

To dobrze :) Rozerwiesz się trochę :) zmanierowana co? :P Chyba pomyliłaś nicki... Mój nawet nie pali :P

Gość roberto 288
jestem facetem w Twoim wieku, i MOJ problem to tez wlasnie brak znajomych, czy regularnego wychodzenia z domu :(

Gość taaak bo wszyscy faceci
sa tacy sami i to samo lubia :o skad my mamy wiedziec co on akurat lubi?

Gość cancer
Lily to cwaniara lubi osoadzac kogos po wygladzie, oceniajac czyjes zdjecia umieszczone bez zgody autora.

to chyba jest raczej odwrotnie kobietom bardzo nie podobają sie faceci domatorzy a w drugą stronę, odrzucając skrajnych imprezowych, to chyba nawet macie + jak ktoś mysli o powaznym związku a nei tylko seksie dla przyjemności

Gość cancer
Kobietom z reguly (bo gusta sa rozne) podobaja sie tacy pol na pol.

wiec tak samo jest z tymi ich wymaganiami pół na pół: "ma być domatorem jak ona będzie chciała i odpowiedzialnie opiekowac się dzieckiem i rodziną ale ma się teżz nią świetnei bawić i zapewniac jej nudnemu życiu rozrywki jak naprawdziwego super samca przystało" chrzanienie bo ideatów nie ma 🖐️

Gość prostoooo
ja jestem imprezowiczka moj fcet tez,dobrze sie razem bawimy. bez imprez zycie byloby baaaaaaaaardzo szare....... autoko nic nie tracisz,czasami trzeba zaszalec i poprostu oderwac sie od codziennosci!!!!!!!!!wkldaaj sexi bluzeczke spodniczke i GO!!! przynajmnie bedzie co wspominac,jesli zwrocil na ciebie uwage to poprostu spodoblas sie aka jaka jestes

Gość prostoooo
brzydki niski............... nie mozna uogolniac,ja tam wole rozrywkowych facetow oczywiscie wszystko ma swoje granice,nie moglabym byc z domatorem bo chyba zanudzilabym sie na smierc

Gość do prostooooo
mówisz jak panienka lekkich..

Gość anonim 73124
Badz poprostu soba, nie udawaj kogos innego niz jestes i tyle.

Gość prostoooo
wiesz nie zalezy mi na twojej opini to ze lubieposzalec ze swoim partnerem nie znaczy jestem taka panienka,mamy juz synka i mimo to potrafimy cieszyc sie z zycia i wyjsc czasami a ty chyba nie masz pojecia co to rozrywka skoro masz taki tok myslenia i wydaje mi sie ze patrzysz przez swoj pryzmat,byc moze to ty potrzebujesz zeby ktos zapewnial ci rozrywki bo sam jestes nudny jak flaki z olejem

Gość prostoooo
powyzsze bylo do brzydki......... moze zeczywiscie taki jestes

Gość anonim 73124
Prostoo nie kazdy musi chodzic na dyskoteki i nie zawsze to oznacza ze ktos jest nudziarzem ;)

Gość anonim 73124
"powyzsze bylo do brzydki......... moze zeczywiscie taki jestes" Nawet jak jest to co przeszkadza ci to ?? Lubisz oceniac ludzi po wygladzie ?

Gość prostoooo
autorko jesli bedziesz siedziala w domu i zastanawiala sie tylko czy on cie zaakceptuje itd to nigdy sie nie dowisz,tak wiec umow sie z nim bo takie jest tylko wyjscie

Gość prostoooo
anonim no no,a kto powiedzial ze chodze na dyskoteki??? imprezy kojaza ci sie tylko z dyskotekami?ubogi tok myslenia,poszez horyzonty bo takim tokiem myslenia daleko nie zajedziesz

Gość prostoooo
brzydki............ hmmmmmmmmm gratuluje wyboru,kazdy wybiera to co chce