Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość streetsport

czy darady usunac tatuaz pumeksem?

Polecane posty

Gość streetsport

i czy zostaje duza blizna

Gość streetsport
????

Gość streetsport
aha...

Gość streetsport
ale zostaje blizna czy nie? bo chlopak teraz chce mi nozem to wyciac.. przez to co ktos napisal u gory

Gość streetsport
tyle ze ten tatuaz jets na karku nie jest duzy jest to wyraz i torszke go dapalam i schodzi mi chyba nie byla gleboko wbijana igla

Gość ...help
to po co se idjotko robiłaś

Gość streetsport
bo chcialam i nadal go chce:) i nie mow mi idiotko bo mnie nie znasz:)

Gość streetsport
a po drugie to bylo takie spontaniczne:)

Gość bebok
tak...spoko pumeksem i polewaj domestosem albo ace debilko...na bank zejdzie....

Gość streetsport
wiesz co zmoe schodzi bo on jeszcz enie byl zagojony a ja go cos tam draplnelam czasem:) i to nie byl moj pomysl z pumeksem tylko chlopaka wiec nie wyskakujcie tak na mnie:) a po drugie chce normalnych odpowiedzi a nie w stylu gimnazjalistow:)

Gość thtgggggggggg
czyżby kolejna idiotka z imieniem byłego na karku :D?

Gość thtgggggggggg
jak sama nazwa wskazuje tatuażjest trwały ;) a moim zdaniem tym całym drapaniem i cudowaniem tylko możesz sobie jakąś plame z tego na karku zrobić już tego lepiej nie dotykaj :classic_cool:

Gość bebok
skoro idiotko zadajesz pytanie na poziomie 13 latki z gimnazjum to tez masz takie odpowiedzi....pierdolnij w łeb swojego durnego kochasia i siebie przy okazji bo glupias jak but.....

Gość młody ginekolog- tapicer
na czubku kutasa , nie da się, tak samo , na łechtaczce.

tak a propos tatuazu: chce sobie zrobic 7 cm tatuaz, na brzuchu ponizej pepka po prawej stronie. Czy ktos wie, ile cos takiego kosztuje w PL??Bylabym wdzieczna:)

zejdzie, zejdzie, ja myślę, że z tym pumeksem to jest rewelacyjny pomysł, nawet jak będzie ranka, to się przecież zagoi i śladu nie zostanie po tetuażu, to wycięcie nożem to też może być, tylko nóz musi być ostry, bo się skóra postrzępi :D :D :D A darcie pumeksem nie będzie bardziej boleć niż sam tatuaż :D

Pumeksem to raczej nie da rady, ale kwasem solnym latwo go zmyjesz:P Pojdzie tak jak lakier z paznokci przy uzyciu zmywacza:classic_cool:

popieram fajną, ma 100 % racji:D na twoim miejscu skorzystalabym z jej rad :classic_cool: :D

Gość streetsport
nie nie imie chlopaka:) tylko moje imie:) i zadalam takie pytanie bo slyszalam ze ludzie proboja czasme usuwac pumeksem itp i myslalam ze moze ktos zna taka osobe albo sam robil cos takiego:) ja myslalam o metodzie laserowej ale to chcialam za rok dwa:) a i tanie tez to nie jest:) a i moja kolezanka robila sobie tatuaz w tym miejsu klo pepka taki klucz wiolinowy i zaplacila z 90 zl:)

wydziaralas swoje imie na karku? w razie gdybys zapomniala jak sie nazywasz?:o o mein gotttt :p a moge zapytac ile masz lat i jaki kolor wlosow?:D

Gość gość
ja własnie wczoraj usunalem dziarke pumeksem, ale taki mały napis i powiem, ze sporo tarcia było, ale znieczulilem sie winkiem i jakos poszło, ale rana duzo wieksza niz sama dziara, moze dlatego, ze faza była heh

Gość gość
To teraz będziesz miala bliznę...

Gość gość
Bedzie ci sie krew lala jak zrpbisz to z nalozeniem na tatulaz plynu - mie polecam, alepolecam laserem 10 hercowym