Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabka zielona jestem

czy wyglad naprawde nie ma znaczenia?

Polecane posty

patzrac na niektore pary dochodze do wniosku ze nie ma ..chyba:(

Gość zodiakalna waga
ma ladny wyglad moze pomoc w nawiazaniu kontaktu, szybko moze otowrzyc drzwi nowej znajomosci ale tez szybko moze je zamknac jesli w srodku nie ma nic poza pieknym opakowaniem

bo nie wyglądam zbyt reprezentacyjnie, przyznam ze mam nadwagę i lekki wąsik pod nosem, probowalam go golic ale jeszcze jest gorzej

Hmmm, widzisz - wiele osób, różne poglądy. Uważam jednak, że wygląd ma znaczenie i nic tego nie zmieni. Podświadomie szukamy osób, które nam się podobają, z takimi łatwiej nawiązać kontakt. Dopiero odrobinę później doceniamy charakter i skupiamy się na nim. I nie ważne, czy chodzi tutaj o zwykłą znajomość, czy szukanie drugiej połówki. Wszyscy jesteśmy wzrokowcami. Zawsze jednak jest tak, że w początkowym stadium zwracamy uwagę na wygląd, a później charakter staje się najwazniejszy. Ale są wyjątki, czyli osoby, dla których wnętrze jest najważniejsze i powtarzają to na każdym kroku, zupełnie jak zacięta płyta. Niekiedy jednak jest to tylko teoria wysuwana na pokaz, głównie przez facetów, którzy wiedzą o przeczuleniu kobiet na tym punkcie (łatwo to zaobserowować na portalach randkowych czy w zwykłym, \"ulicznym\" podrywie). Choć oczywiście istnieją osoby doceniające głównie wnętrze i nie stanowią bynajmniej mniejszości. Nie ma co jednak załąmywac rąk! :-)

Gość frenti
Oczywiscie, ze ma:O

Gość do żabki
bo wąsiku u kobiet nie goli się tylko wyrywa plastrem w sokiem lub depilatorem albo penseta. Chodzi o to by wyrwać włos z cebulką-wtedy wyrasta rzadziej i cieńszy.

Gość do żabki
miało być "plastrem z woskiem"

oczywiście że wygląd ma znaczenie - zwłaszcza dla facetów , którzy są wzrokowcami i lubią mieć przy sobie zadbaną i dobrze ubraną kobietę - bo kobiety nas reprezentują i siebie :)

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
ciekawe, a mnie facet olal dla urodziwo beznadziejnej i jak to wytlumaczyc?

ciekawe, a mnie facet olal dla urodziwo beznadziejnej i jak to wytlumaczyc? to powinnaś wiedzieć sama , sama wiesz jak się zachowywał , a nie my :)

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
no wlasnie nie wiem dlaczego tak sie stalo zachowywal sie normalnie wg mnie

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
wszystko szlo dobrze....az tu nagle widze ich razem

Gość znudziłaś sie sorry ale tak
tez bywa, znajdziesz se innegi i nie rozbijaj gówna na atomy bo nie warto

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
nie rozbijaj gowna na atomy:D:D

Gość arctic*
Powiem tak. Jakies znaczenie tam ma, ale czy decydujace to watpie. No moze na poczatku. Jednak przede wszystkim liczy sie charakter.

no co :) a poza tym, sama jestem ładna, a podobaja mi się baaardzo przeciętni mężczyźni z tego co zauważyłam. NIe podobaja mi się przylizane lalki w wrersji męskiej - moze podobnie jest z kobietami? nie zawsze Barbie z kenami się dobierają

Gość stonka666
Ma ale nei na 1 miejscu. Dla tych dla ktorych jest to najwazniejsze nie maja nic innego do zaoferowania.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
ok rozumiem, ale jak sie ktos komus nie podoba to po co to udawanie , flirty spotkania jakiej deklaracje na stworzenie zwiazku? tego nie potrafie zrozumiec czy faceci naprawde nie umieja grac w otwarte karty czy zawsze musz abawic sie uczuciami innych?

zgadzam sie ze stonką

madziulkaa- > takie jest życie, zacznij się przyzwyczajać, że "te" gry to jest normalna rzecz. Nie jest i nie bedzie wszystko proste jasne i klarowne. Tak jest swiat ulozony. Nikt ci tego nie wyasni,

czy faceci naprawde nie umieja grac w otwarte karty czy zawsze musz abawic sie uczuciami innych? jak będziesz pisała o facetach to nie oceniaj wszystkich po jakimś cioteksie , ok? :D

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
cioteksie:D:D

no tak ale co z tego jak dziewczyna jest ładna zadbana elegancko ubrana . A faceci sie jej boja? no to jak ma sie ubierać w jakieś łachmany ....zeby byla dla faceta dostepna....

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
rozumiem moze sie zakochal ale po co to uciekanie skrywanie sie uudawanie ze nic sie nie stalo nie mogl podejsc i wyjasnic sprawy? boze jak ja nie znosze takiego zachowania:O

no tak ale co z tego jak dziewczyna jest ładna zadbana elegancko ubrana . A faceci sie jej boja? no to jak ma sie ubierać w jakieś łachmany ....zeby byla dla faceta dostepna jeśli zachowaniem dajesz po sobie poznać ze nikt nie ma szans - to kto ma mieć szanse? :)

Kattao--- napisałaś,że świadomie wybieramy ludzi, którzy NAM sie podobają. No właśnie. NAM. To jest odpowiedz na Twoje pytanie autorko. To, że piszesz o parach, oznacza, że ona jemu się podoba. Dla niego jest najpiekniejsza na świecie. I odwrotnie. Z kolei Tobie spodoba sie kiedyś ktoś, o kim ktoś na ulicy pomysli \"co ona w nim widzi?\" albo \"co on w niej widzi?\" A wy bedziecie dla siebie kimś wyjątkowym. Nie ma więc sensu zakładać kolejnych takich topików, ponieważ ilu ludzi, taka ilość gustów.

mnie sie faceci boja. Nie dość, że ich bije, to jeszcze jestem mundurowa :) co z tego, ze ladna, jak niedostepna jak ruski bicz, :)