Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarmabab

Kto stracił dużo cm w udach?

Polecane posty

Gość kaarmabab

Ile wam się udało stracić cm w udach? W ogóle czy jest możliwe zejście z 67 cm do 50? Błagam powiedzcie ze tak! Jeśli ktoś zna dobry sposób to proszę o rady...

Gość dobre pyt
podbijam! czy sa ''gruszki'' ktore zrzucily z ud ? ja mam 58cm , wzrost 165,waga 56kg

Gość moja matka poleca
mieszasz kawe milelona z rozpuszczalna, dodajesz starty imbir i cynamon- zalewarz wrzatek - musi byc geste. czekasz az przestygnie (ciagle musi byc cieple) chlapiesz tym uda, zawijasz folia i na pol godziny pod koc. moja matka twierdzi ze dziala... ja nie jestem przekonana

Gość tymektes
Ja zeszłam w udach z 72 :O:O:O na 64. Jeszcze jest tragicznie ale będzie dobrze !!

Gość kokodillo
z samych uda raczej nie da się stracić dużo

Gość ja z 56 na 48
mam figurę gruszki, ważyłam 63 teraz 50 ale mniej już nie powinnam bo i tak mam BMI dużo poniżej normy. Jeśli ważysz dużo to pewnie zrzucisz co najmniej 10 cm.

Gość kaarmabab
ważę 76 na 170 cm i mam proporcjonalna figure, tylko straszne sa te uda! Kiedys wazylam 65 kg to mialam taki patyczki ze az milo...ale to stare czasy :P

Gość ja z 56 na 48
Też mam 170, więc jakbyś schudła do 50 kg to spokojnie zrzucisz większość ud :P

Gość kaarmabab
oooj to dużo roboty przede mna :P Mnie wystarczy jak spadna mi tak uda kiedy wazylam 65kg i mialam ladnie umiesnione cialko :)

Gość ytka
ja zrzuciłam przez miesiąc w biodrach łącznie 4 cm. a to dzięki diecie i takim tabletkom slim 15. sporo ćwiczyłam na uda - kładłam się na boku i jedną nogę podnosiłam do góry, robiłam nożyce itp.

Gość mi najszybciej
schodzi z bioder i ud jak dużo chodze...wystarczy kilka dni i już mam z 1 cm mniej i to bez żadnej diety!:D

Gość jhlguit
a jak to zrobilas myszko?

Gość dalaj
mnie od początku diety zeszło w udach z 61cm do 53cm.

Gość do myszki
masz w talii tylko 6 cm mniej niz wudzie???

Gość kaarmabab
:) łał!

Ja straciłam bardzo duzo w udach i pupie . Mam bardzo chude nogi i malutką pupe . Nie wiem ile cm bo nie mierzyłam Pewnie , ze mozliwe . U mnie własnie tu najpierw poleciało. A Piersi niestety nadal duze C lub D

Gość kaarmabab
a jak to zrobiłaś? Jesteś jabłkiem czy gruszką?

Gość ludzie ludziska
Ludzie ! ale podajcie sposoby jakimi zrzucilyscie te cm, a ni ;; ja schudlam 30 cm '' Dajcie rady co robilyscie ! Ty Myszka dawaj ! jak schudlas ?

W sumie to przestalam jesc slodycze - uf udalo sie;) poza tym jadlam trzy razy dziennie co 4/ 5 godz - roznie to wychodzilo, w kazdym badz razie ostatni posilek zawsze gdzies przed piata, nigdy pozniej, zrezygnowalam kompletnie z jakis napojow gazowanych, slodzonych soczkow itd, pilam wode mineralna, a i jadlam obfite sniadania, chyba uzaleznilam sie juz teraz od platkow owsianych z mlekiem - pycha:D Wieczorami cwiczylam sobie i nadal cwicze tak z pol godziny czasem 40 min:)

Gość do myszki
A jaka byla Twoja waga wyjsciowa i ile teraz wazysz myszko ? pozdrawaiam ! Ile masz lat ?

Gość kaarmabab
zachęcam zeby inni tez pisali ile cm udalo im sie zrzucic, jak i przez jaki czas :)

Teraz waze 46 kg, chyba nawet tego sie nie spodziewalam, bo chcialam schudnac w udach, a tu kompletnie mi waga pojechala z 52. A i stuknela mi osiemnastka niedawno;p

Gość Veronicableed
Oczywiście, że to możliwe! Ja schudłam z 74cm do...46! Przechodzę aktualnie przez anoreksję, jednak tak, to możliwe.

ja ci powiem ze mam 176cm wzrostu i niestety jakos nie umiem zejsc ponizej 55cm w udzie... granica jakby nie do przekroczenia... stracilam 9-10kg a z ud zeszły tylko 3-4cm;/ ciezko ciezko uda wyszczuplic

Gość grzywaaa..
ja mam tak.. jem tylko raz czy tam 2 razy dziennie, np platki z mlekiemalbo krokieta. pije soki. i tak od 3 dni i juz zauwazylam ze moje spodnie sa za duze i zniknely mi boczki z tylu. mam zamiar tak jeszcze ciagnac ;D czuje sie dobrze ;D

Autorko, ja schudłam dzięki ćwiczeniom na stepperze, spacerom, hula hop jakoś tak jak piszesz, czyli z ponad 60 na 50, w ciagu ok. 4 m-cy. Więc da się :) Mam figurę gruszki. Teraz niestety trochę przytylam, mam ok. 53 cm w udach, ale myślę, że niedługo zrzucę :)

Gość gość
ja z 71 do 67 w ciągu 2 tyg

Gość gość
jak to zrobilas ze w ciagu 2 tyg. tyle zrzucilas ?