Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latek

Miły, dobry facet - co sądzicie?

Polecane posty

Gość 23latek

Muszę tutaj to napisać. Wiele dziewczyn narzeka jacy ich faceci są nie dobrzy bo się uganiają za innymi. A to bad boy a to duży chłopiec a jednak chcecie takich. Marzy Wam się ułożony facet. Ale jednak facet, który jest inteligentny, poważny, dążący do celów jest dla Was nudny. Mam dużo przykładów w sumie i ja jestem dobrym przykładem. Do I roku studiów byłem szalony, wariatem w pozytywnym znaczeniu dzięki czemu byłem przez chwile z dziewczyną która była moim marzeniem no i póxniej długi związek z inną. Ale stałem się nagle poważny. Zacząłem zajmować się nauką, polityką myśleniem o przyszłości jak zbudować dom. No i co zauważyłem, że skończyło się "bycie" atrakcyjnym gdy przestałem chodzić na imprezy bo wolałem, pracować nad swoją przyszłością. Dostałem później w życiu kopa ocknąłem się i znów wrócił stary Darek znów szalony, żyjący na luzie pełen humoru dzięki czemu atrakcyjność znów się zwiększyła. No to kochane kobiety jak to jest w końcu z Wami?

Gość 23latek
Kobiecy umysł nadal jest nie odkryty do końca ;)

Gość lkhga
Bardzo podobają mi się mili, ułożeni mężczyźni, tylko takich nie spotykam, i dlatego w wieku 27lat nadal jestem sama......

Gość 23latek
No właśnie kobietom gdy zaczyna tykać zegar biologiczny na siłę szukają właśnie takich ułożonych

Kobiecy umysł nadal jest nie odkryty do końca momentami brak logiki u was w mówieniu i działaniu nie pozwala nam was poznać :D

Gość o co loto
hmm ja bylam w zwiazku z facetem,milym,dobrym,spokojnym..Na poczatku nie rozumialam jego podejscia do zycia .. bo Ja wolalam wychodzic z domu, isc na impreze.. a On wolał zycie rodzinne.. domator .. Pokochałam go i sama zmienilam nastawienie .. moze doroslam do "powaznego" zwiazku .. Zwiazek sie skonczył a mi sie nadal nie chce imprezowac.. Moge jedynie napisac.. ze "bylam"pewna jegpo uczucia .. tzn czulam sie bezpiecznie .. nie musialam sie martwic ..ze jakas mi go odbierze..bo czas spedzał albo ze mna albo ze swoja rodzina .. Czasem tylko wkurzalo mnie to,ze dla wszystkich jest taki mily i uprzejmy ...(tak troche jakby dawal sie wykorzystywac w niektorych przypadkach),ale nauczylam go ze nie mozna dawac sobie w kasze dmuchac.. Mysle,ze taki rodzaj faceta jest dobry jesli juz chce sie sobie ustabilizowac zycie... Jesli ktos nie chce stabilizacji to poprostu ucieka od takiego faceta Ogolnie Czasem tesknie za nim ..

Gość o co loto
Mi jeszcze nie tyka zegar biologiczny , a znam takich mężczyzn