Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana na maksa

Facet ktory mi sie podobal znalazl sobie laske

Polecane posty

Gość zalamana na maksa

Jestem zalamanaa

Gość daisy88
łączę się z Tobą w bólu... mam dokładnie tak samo .. tylko , że ja go..ubóstwiam :(

Gość zalamana na maksa
Mi nawet lezki same leca, dodam ze nie jestem nastolatka, a to tak cholernie boli

Gość zalamana na maksa
a ja znow zostalam ze zlamanym sercem i kompletnym brakiem wiary w siebie

Gość daisy88
ja też już niestety nie... hmm długo Ci się podoba? Robił Ci jakieś nadzieje?? u mnie to już pod obsesję podchodzi.. doszło do momentu że mimo, że boli to wolę na niego patrzeć nawet jak jest z tą kobietą niż przestać go widywać...:( smutne ale prawdziwe..tak jakby każda komórka mojego ciała go pragnęła...wiem, wiem jestem chora psychicznie :D

Gość zraniona.
mam to samo

Gość zraniona.
miz robil nadzieje a pozniej zwiazal sie z nia sama sie usunelam bo z nerwow na ich widok nie moglam jesc:O do tego dochodzi ze widze go w innych mijanych na ulicy facetach

Gość zalamana na maksa
Wlasnie on jest inny od wszystkich, flirtowalismy ale bez podtekstow, i dlatego moze teraz czuje sie zalamana gdy sie dowiedzialam ze ma dziewczyne....

Gość daisy88
kurcze to jest dziwne ... tak naprawdę to ja go bardzo słabo znam, a tak niesamowicie mnie do niego ciągnie... od kiedy go pierwszy raz zobaczyłam( półtora roku temu- tak to już tyle trwa!!!! )nie przestaje o nim myśleć...już miałam nadzieję, że coś z tego będzie ale jednak on sobie dziewczynę teraz znalazł :(

Gość daisy88
nie było między nami wiele ale jednak coś tam się wydarzyło... :( ja chcę JEGO!! nie mogę przez to patrzeć na innych facetów , tak wiele im do niego brakuje...powinnam się leczyć .................. :/

Gość zraniona.
jakbym czytala o sobie a najgorsze ze my sie calowalismy mowil ze mu sie podobam ze chce ze mna byc a pozniej widze go z inna dziewczyna dodam ze poznalismy sie za granica i tez 1, 5 roku...zapominam juz

Gość zraniona.
daisy ja tez wpadlam juz w obsesje dlatego sie usunelam od niego ale ciagle kurwa mysle stara baba ze mnie a mysle o facecie ktory juz chyba jest zareczony:O:O

Gość zalamana na maksa
moze nie wiedzial o tym ze ci sie podoba, niestety faceci tacy sa..sami sie nie domysla! My mamy wspolna kolezanke, nie wiem czy cos jej napomknac ale czy to cos zmieni, dziwne jest to ze siedze i obmyslam jakis plan...

Gość zraniona.
ja mialam kolezanke ktorej mowilam ze on mi sie podoba on jej tez mowil ze ja mu sie podobam jak sie pozniej okazalo i co? nic jest z inna

Gość zalamana na maksa
zraniona tez jestem stara;)

Gość daisy88
hmm u mnie to nie zaszło tak daleko... jest to człowiek strasznie zdystansowany.. w ogóle to trochę skomplikowane było bo jego przyjaciel się we mnie zakochał czy coś w tym rodzaju więc automatycznie byłam na przegranej pozycji.. ale jakoś dałam mu do zrozumienia , że to nim jestem zainteresowana no i coś się ruszyło a teraz ma dziewczynę( niecały miesiąc) a ja za chwile wyjeżdżam na 3 miesiące...

Gość zraniona.
ja mam nawet gorzej dziewczyny bo jestem z nas wszystkich tutaj bardziej jebnieta bo ja przestalam jesc nawet z nerwow bralam pozniej leki na uspokojenie teraz minelo 1, 5 roku a ja nadal sama bo nie chce byc z nikim innym a on szczesliwy:( boje sie ze to nigdy nie minie

Gość zalamana na maksa
Teraz jest we mnie jakas chec zeby zaczac sie spotykac z facetami, i boje sie ze bede spotykala sie z niewlasciwiymi, bo tak bardzo zalezy mi na tym by ktos sie mna zainteresowal...

Gość daisy88
oj kobitki szkoda mi nas... nie wiem co mam ze sobą zrobić to nie jest tak do końca, że on mi się tylko podoba, to jest takie dziwne silne uczucie... nie, nie kocham go bo go nie znam ale to coś sprawia, że ten człowiek śni mi się po nocach.. i co tu zrobić :(

Gość zalamana na maksa
daisy88 jejku ja rowniez mialam wlasnie cos podobnego, tez jego kumpel sie mna zainteresowal, i dlatego boje sie ze to wszystko z tego powodu poszlo w zlym kierunku

Gość zraniona.
to jest pozadanie ja tez tak mam ze smi mi sie z tamta dziewczyna na dodatek

Gość zalamana na maksa
A dodatkowo zalamka mnie jeszcze lapie bo obojetnie kogo bym nie spotkala to wszyscy kogos kochali...i albo sie z tego otrzasnac nie moga albo chca to zagluszyc nowa znajomoscia... nie moge zniesc mysli ze oni uprawiaja np sex razem

Gość daisy88
nie , tu nie chodzi o pożądanie.. ja go pragnę owszem ale nie fizycznie, tzn też ale chce żeby był przy mnie , chce z nim rozmawiać... jeszcze nawet moje koleżanki stwierdziły, że ta jego nowa laska jest łudząco do mnie podobna...co do tego przyjaciela, to tez winiłam to ale nie wiem do końca czy tylko o to chodziło :( kurcze wszyscy którzy nas obserwowali stwierdzili, że on jestem ZAINTERESOWANY.. nawet jego kumple...

Gość daisy88
czuje się przez to tak idiotycznie bo przecież nie da się zakochać w kimś kogo się nie zna.... jestem taka bezsilna

Gość zraniona.
a tam znajde sobie lepszego wy tez:) nie ma co sie uzalac i tak dlugo zcasu zmarnowalam ide cos zjesc 🖐️

Gość zalamana na maksa
no ja nie wiem czy ja sie z tego otrzasne...chyba jak nie bede myslala..ale non stop mysle, ze oni ze soba sex uprawiaja to jest chore

Gość nik-t istotny
i pewnie robi jej dobrze jak nikt, a ona az wyje z rozkoszy...... a potem po wszystkim przytuleni zasypiają... ;-)