Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmamaa

co juz robią wasze 7 msc dzieci ?

Polecane posty

Gość Luźny Wiesiek.
moje sika i robi kupę w pieluchy

Gość 1234567890987654321
potrafi kosi - kosi siedzi poza tym chyba nie wiele dzieci w tym wieku potrafią

Gość nicc
no moja juz ostro stoi wprawdzie przy stole dzisiaj ją złapałam jak probowala bokiem iśc chodź jeszcze b.nieudolnie :) i pije z kubka niekapka-troszke jej poleci ale ogólnie kapuje po co on

Mój synek też nie potrafi usiąść z leżenia, ale jak go posadze to siedzi, podpierając się rączkami. Jak już ktoś wcześniej pisał potrafi Kosi- Kosi, coś tam próbuje "papa", ale różnie mu to wychodzi :D ogólnie wie kto to mama i tata, bo jak pytamy to patrzy w odpowiednim kierunku :) Spręzynuje jak go trzymamy pod pachy i to chyba tyle

Gość nicc
a to moja jeszcze nie kapuje-mamy /taty

Gość poodnisze

Gość dsfdst
-zasypia sam w lozeczku i przesypia cala noc, -pije z niekapka - siedzi twardo ale jeszcze sam nie siada (raz mu sie udalo) -zabiera mi smoka i sam pakuje sobie do buzi, nawet na półśpiąco :) -przewraca sie i pełza na wszystkie strony - z siadu przechodzi na cztery ale jak proboje zrobic kroka to mu sie nogi rozjezdzaja bo ma tylek za ciezki a nogi za słabe -krzyczy calkiem glosno jak ma fochy - zalapal jak sie macha nogami zeby sie lezaczek bujal - reaguje na swoje imie i słowo "kąpiółka" i "uwaga woda leci" (jak mu polewam woda głowe to najpierw to mowie a on wtedy wciska piąstki w oczy i przeciera je) - reaguje histerycznym placzem jak widzi reklame bebiko z tymi małymi i smiejacymi sie dziećmi... strasznie sie ich boi hehe -ściąga i łapie wszystko w zasięgu rąk -sam myje sobie zabki hehe (mama wyszoruje a on potem wpycha sobie szczoteczke do buzi i oblizuje resztki pasty) oczywiscie specjalna pasta