Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada

Moj 19-letni kolega mial wczoraj stan przedzawalowy...

Polecane posty

...czy jak to sie tam nazywa po polsku (minor heart attack). Normalnie jestem w szoku, wczoraj bylismy razem z nim i kilkoma znajomymi w kinie, na kolacji i paru drinkach, potem sie rozstalismy i juz w domu dostal ataku i zabralo go pogotowie :O W przyszlym tygodniu obchodzi 19 urodziny :O

Gość J_Lo
zdarza sie i w tak młodym wieku, niestety u młodych ludzi zawał jest gorszy niz u starszych i zazwyczaj młodzi od razu umieraja na zawał

Gość ble ble blee
a dlaczego zdarza się w tak młodym wieku? przez problemy z nadwagą?

Naprawde? O rany, ciekawe z czego to sie bierze, nie jest gruby, w miare zdrowo sie odzywia, tylko pali jak smok i ostro imprezuje.

Gość
mam pytanie ,czy imie twojego kolegi zaczyna sie na R ?

Gość
nie kochanie moj kolega 30 Maja mial autentyczny zawal ,bardzo ciezki ,chlopak ma 20 lat.

Przyznam, ze az za bardzo to on o siebie nie dba, non stop imprezuje, ale to tak jak wiele osob w tym wieku i nic im nie jest. Nie jest otyly, ani nawet gruby, ale moze i ma wysoki cholesterol, kurcze, mam nadzieje, ze znowu mu sie to nie przytrafi. Zofiara - przykro mi, mam nadzieje, ze u Twojego kolegi bylo to jednorazowe :(

Gość gość
Nie każdy ból serca to stan przedzawałowy. Tutaj są wypisane wszystkie możliwe przyczyny kłucia w serduchu: http://flmc.pl/l/ef886