Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę iść na staż

Płatny staż

Polecane posty

Gość chcę iść na staż

Chciałabym pójśc na staż do pewnej firmy jednak chciałabym trochę więcej kasy niż stażowe i myśle żeby wyskoczyć z taka propozycją, ale nie wiem ile można dostać na takim stażu i ile zaproponować. nie chciałabym przesadzić. Mam juz doświadczenie w pracy, ponieważ przez ponad rok pracowałam na zlecenie tylko ze w innej branży.

Gość joojjjj
staż z urzędue tom jakieś 670zł na ręke - jeśli chcesz od pracodawcy coś więcej to musi ci dac sam od siebie na lewo kase którą niemoże wbić sobie w koszty ani nic - miałam tak kiedyś i negocjowałam - wtedy staż był płatny 480zł i chciałam dodatkowo 500 od szefa on chciał dać 200 tłumacząc właśnie tym że nie wbije tego w koszty ani nic, że musi nielegalnie i z własnej kieszeni -i niezgodziłam się i poszłam na inny staż ale do urzędu więc przynajmniej staż przyszłościowy niż w byle jakiej firmie a i co do takiej dodatkowej kasy to wiedz że niemasz na to żadnej umowy ani nic - więc niemasz też pewności że wezmą cie na staż a potem niedostaniesz ani grosza z tych obiecywanych bo coś tam im się odmieni a ty niemasz żadnej możliwości ruchu - możesz jedynie zrezygnować ze stażu ale drugi ci się juz nienależy - chyba że skończysz studia np. magisterskie a tamten staż był po licencjacie