Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivena7

dac mu troche czasu ?!

Polecane posty

Gość nivena7

Mam problem, spotykam sie z chłopakiem miesiąc, oboje studiujemy .ogolnie jest fajnie, doagadujemy sie, myslimy podobnie, mamy poczuci humoru i jakos ok jest...ALE mam wrazenie, że on nie odczuwa potrzeby przytulenia sie albo cos...nie mowi mi komplementow, nie pisze slodkich smsow, jak to na poczatku zwiazku bywa...Chce byc ze mna, jakies plany na wkacje sa, mamy kontakt, piszemy norrmalnie esy (ale nie slodkie) ale wlasnie z tym przytulaniem, czy mowieniem milych, czulych slowek jest problem. mi to przeszkadza, bo ja lubie sie poprzytulac, jestem juz taka...tym bardziej ze nie mialam nikogo dlugi okres wiec jak teraz mam to juz w ogole;] nie wiem co mam myslec o tym....mzoe on jest ze mna bo jest po porstu...

Gość definitywnie nie
mialam podobnie kiedys...i ta osoba sie nei zmieniła...co wiecej wymroziła mnie!!! zniszczyła!ja sie domagalam czulosci a on nic! z łaski przytulił albo powiedzial ze wymuszam... szukaj swojegokochanego misia! uciekaj jak najdalej...bo pozniej bardziej boli!

Gość nivena7
ost napisalam mu w esie, ze wydaje mi sie ze odpycha mnie od siebie jak chce sie przytulic, to odpisal, ze zle mi sie wydaje. myslalam, zeby pogdac z nim o tym, w koncu to poczatek zwiazku, jestesmy obcy dla soebie nie znalismy sie wczesniej...moze nie wiem wstydzi sie, czy cos?! ale tez z drugiej storoy nie chce na sile nic robic, starac latac kolo niego a pozniej uslysze od niego, ze to koniec cz cos.nie wiem , chyba nie rozumiem facetow;/

Gość pies na psycholożki
pewnie brzydka jesteś to ma cie okłamywać?

Gość definitywnie nie
ja ci powiem jak to u mnie bylo... prosiłam zwracałam uwage...wszystko bylo z łaski... jak cos na początku nie gra ...i nie ma milosci to uciekaj nie proś się... to nie zalezy od facetów,...pozniej poznałam mężczyzne ktory dał mi tyle milosci ze az...skakałam z radosci... i kwiatki i przytulenia i smsy i to bylo naturalne... i przez tamtego czlowieka ZNISZCZYŁAM MILOSC Do tego! rozumiesz? jak ktos wymrozi Cię ...to masz uraz...UCIEKAJ!

Gość łola..
wyluzuj, to dopiero początek, przecież nie każdy jest taki, że od razu pokazuje jakieś uczucia. nie każdy jest wylewny. on potrzebuje czasu.. a Ty bądz cierpliwa .. widocznie on chce Cie dobrze poznać , to chyba dobre prawda?

Gość daj mu troche czasu...........
to jest poczatek jesli sie wczesniej nie znaliscie on chce sie zasanowic nie naciskaj ale z nim otwarcie porozmawiaj, chyba lepiej ze nie mowi ze kocha- nie da sie kochac kogos po meisiacu moze byc tylko zauroczenie- wiec poczekaj, moze byc typem który sie nie lubi przytulac albo nie lubi na poczatku, z moim było podobnie teraz lubi sie przytulac i nie tylko... a wczesniej po prostu myslał na d wszytkim analizował przynajmniej teraz wsie czego chce i jak to wiem przede wszystkim spokój

Gość nivena7
myslalam zeby to zakonczyc,ale tez wlasnie moze sie jakos rozkreci...No wiadomo ze nie bedzi emowil z emnei kocha, nawet tego nie oczekuje i sie ciesze ze nie mowi tak, bo po miechu to dziwnie by tak bylo, no ale chociaz odrobine czulosci jak by mi okazal, ehss...bo ogolnie no widac ze chce byc ze mna,spotykamy sie nawet coraz czesciej, wiecej piszemy ze soba no tylko ze wlasnie z tym okazywaniem czulosci, milymi slowkami to kiepsko ..