Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dskmdjkjg

kucharki mam do was pytanie

Polecane posty

Gość dskmdjkjg

kupilam udka z kurczaka , umylam , przyprawilam , usmazylam , chce jesc , przekrajam i wyplynela z tego udka krew . co zle zrobilam?? jestem poczatkujaca kucharkaa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość BUNIACZKIM
niedosmażone !!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość BUNIACZKIM
smaz dalej i pod przykryciem koniecznie !!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dskmdjkjg
dalam je teraz do piekarnika (?) wydawalo mi sie ze smazylam aż za dlugo , ale możliwe , ze powinnam jeszcze dluzej.. dziekujee

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli je smażyłaś na
patelni to powinnaś podduśic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×