Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady wiolka

Jak się odkochać, zna ktoś jakieś sposoby???

Polecane posty

Gość lady wiolka

Wdałam się w głupi, toksyczny układ z facetem, z którym nie mogę być. Poprostu nie mogę. Jednak popłynęłam. Oj strasznie. Co zrobić, żeby serce na jego widok nie biło jak szalone, a głos nie drżał...??? :( Źle się z tym wszystkim czuje. Najgorsze jest to, że nie mogę sie z nim pokłocic, bo czasami widujemy sie w wspolnym towarzystwie i to wymaga w miare poprawnych relacji. Co zrobić, zeby poszedł do diabla, a mnie to za przeproszeniem latało....??? Pliss for help, bo boli !!!!!!!!!!! Oj glupia, głupia ze mnie baba :( 😭

Gość martusiaaa18
mi przeszło po 2 latach... jak się zakochałam w innym chłopaku... z tym 'nowym' jestem 9 miesięcy i jestem bardzo szczęśliwa:)

Gość eryryrytyt
za 300zl moge udzielic ci cennych wskazowek podaj numer gg

Gość eryryrytyt
jak nie ma jak sa

Gość wyobraz sobie ze
jesz jego gówno

,on ci pomorze się odkochać i 2 polówkę znaleźć modlitwa musi byc szczera miłość to wolność Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z miłością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księżycu. Archanioł nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej miłości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry” Modlitwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi miłość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiał? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnaleźć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.