Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wenezia_27

Czy moge byc bezpłodna??

Polecane posty

Gość Wenezia_27

Od 4 lat regularnie współżyje i jako formę antykoncepcji stosujemy kalendarzyk a w dni płodne gumkę lub stosunek przerywany. Kilkakrotnie zdarzyło się moj partner skonczył we mnie w czasie dni płodnych ale w ciąży nie byłam. Ja bym nawet chciala mieć juz dziecko ale tak sobie mysle, słuchając o wpadkach moich koleżanek, ze ja to chyba bezpłodna jestem :( Ciągle słysze ze stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji...u mnie się jak najbardziej sprawdza, albo ze raz im gumka pękła i zaraz ciąza....(a my czesto w ogole bez gumki to robimy). Co myślicie?

Gość wazka85
ciezko powiedziec,,, wtedy kiedy skonczyl w tobe i mialas dni plodne moze organizm byl oslabiony owulka sie przesunela, najlepiej to isc do ginekologa i zorientowac sie co i jak czy jest wszystko wporzadku, hormony itd. i czy wogole masz owulacje

myślę dokładnie tak samo jak wazka85 najlepiej iść do gina i się przebadać czy z hormonami jest wszystko ok

Gość Wenezia_27
boje się, zawsze chcialam miec duzo dzieci.....na pewno wyjdzie ze cos jest nie tak :(

Gość katarynkaaa
Ja mam nadzieje,ze jest u Ciebie ok.Ja aktualnie staram sie o dziecko,a wczesniej mialam tak jak Ty,i na razie niestety nic..mam te same mysli co TY ze jestem bezplodna:(