Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofieeeeee

czy dziewczyna 172cm tez moze sie podobac facetom?

Polecane posty

Gość zofieeeeee

bo tak czytam te topiki ze male maja najwieksze powodzenie i powoli sie doluje:(

Oj może:D Ja już wielu kurdupelkom faceta \"ukradłam\":D a mam 170cm +10cm platformy nosze;)

Gość Młody Sportsman
Może :P Mnie najbardziej podobają się dziewczyny gdzieś około 170 - 173 :-)

ja mam 172 i na brak powodzenia nigdy nie narzekalam... hehe :D Każdy ma inny gust i w ogóle:P

Dodam, że wielu facetów"kurdupelków" też "wyrwałam" (choc takiego zamiaru nie mialam:D) Smieszni sa tacy, zawsze mnie taksowami pod dom odwoza i nawet w zamian nic nie chca ( w sensie ze numeru). a to koszt ok 50-60zł:D Dodam, że Ci faceci dopieo po kilku takich "odwozkach" prosze o numer:D no ale wtedy ich spławiam:D

Gość Młody Sportsman
Jeszcze może dodam, że dla mnie taki wzrost dziewczyny jest idealny bo ma i długie nogi i zapewne bardzo ładną pupę :-) Może nosić szpilki i wciąż jest niższa od swojego faceta, np. ode mnie (1,85)

Gość zofieeeeee
tak sobie czytam jak tu pisza niektorzy ze taka mala wzbudza instymnkt opiekunczy itd ze zrobilo mi sie zle:(

Gość zofieeeeee
ale dzieki za dobre slowo:)

Kurcze dziewczyno, ja majac 170cm czuje sie kurduplem szczere mowiac, przy moim facecie... ma 186;) Dlatego nosze platformy, obcasy;) (nie cieniutkie bo wygladam wtedy smiesznie:D) Biust do przodu (D), ostro wcieta talia, wystajaca pupa i faceci szaleja;););)

Zresztą taka mała (150-160) jest w tlumie ludzi, no nie zauwazalna... Wiec glowa (i piers:D) do przodu!!!!

pewnie!!! kobieta, powinna być wysoka. Nie wiem dlaczego niektorym facetom podobaja sie kurduple. Ja mam 170 i podobam sie facetom ;) Też lubie buty na wysokim obcasie, a jak pokaze nogi to juz wogole sie ogladaja :D Nie masz prawa miec kompleksów! Powinnas byc dumna:)

Gość Młody Sportsman
90/60/90 dobrze prawi. Zasadniczo nie mam nic przeciwko niskim dziewczynom, ale nic nie poradzę na to że pociągają mnie te około 170 cm wzrostu :-)

Gość zofieeeeee
no to masz sie czym chwalic,mam na mysli biust ja niestety nie mam takich rozmairow sorry ze zanudzam ale przykro mi

Nie chce tu nikomu ublizac( nizszym) z gory przepraszam. ale niska kobieta ma i nisko pupe, najczesciej krotkie nogi.. a jak troszke przytyje to taki klocek sie robi... Wyzsza nawet jak przytyje to jakos ladniej sie te kilogramy "ukladaja":):):)

Gość a ty szukasz ojca czy faceta
? "tak sobie czytam jak tu pisza niektorzy ze taka mala wzbudza instymnkt opiekunczy itd ze zrobilo mi sie zle" jak czytam te małe kurdupelki pitolące o tym jak wzbudzają instynkt opiekuńczy w swoich mężczyznach to od razu mam przed oczami ich obraz jak wiszą przyssane do penisa jak do matczynej piersi daj spokój z dewiacjami i ciesz się fajnym wzrostem prawdziwej kobiety. Jak jeszcze figurę masz niezłą to miodzio. ps. ja mam 171 cm i jest superrrrrrrrrrrr:P

Gość mam 173 cm
i swoje długie nogi uważam za ogromny atut. Wysoka dziewczyna o wiele lepiej się prezentuje w spodniach i spódniczkach..

Gość zofieeeeee
kiedys jeden fajny wysoki facet mnie olal dla takiej malej... ale marudze wiem.ale dzis mam zly dzien:(

Gość zofieeeeee
jak czytam te małe kurdupelki pitolące o tym jak wzbudzają instynkt opiekuńczy w swoich mężczyznach to od razu mam przed oczami ich obraz jak wiszą przyssane do penisa jak do matczynej piersi :D:D:D oplulam ekran ze smiechu:D

Gość pewnie miał..
małego B) Wysocy z małymi i cienkimi szukają kurdupelków. Taka prawda :D

Gość katarynkaaa
hah ja mam 172 cm i kurcze dluuugie nogi i fajny tylek-nie tylko ja tak mysle;)) Piersi mniejsze,ale dobry biustonosz robi co trzeba;)) Przed zamążpojsciem nie moglam sie opędzić od wielbicieli,wiec to mit jakich malo droga autorko:))Pozdrawiam

Gość zofieeeeee
pewnie miał.. małego B) Wysocy z małymi i cienkimi szukają kurdupelków. Taka prawda przestancie:D zwijam sie ze smiechu:D:D

Gość zofieeeeee
hmmm sam wygladal dosc chudawojak kij:D

Gość zofieeeeee
tzn ten facet

Gość to pewnie w portkach
też było chudawo i maławo ;p

Gość idealne sa 160-165

Gość do zofieeeeee
to chyba jakaś prowokacja! Przecież to właśnie najbardziej podobają się kobiety wysokie ok.175cm, natomiast mało komu podobają się niskoskanalizowane niewyrośnięte kurduple z przykrótkimi nóżkami. Zainteresować mogą się nimi faceci-kurduple, bo wiadomo -żadna wysoka laska takiego nie zechce. nie bez powodu modelki, czy te wszystkie kandydatki na miss i prawdziwe "laski" są długonogie i wysokie. A jak jeszcze ma się ładną buźkę i jest się ślicznym to przy wysokim wzroście jest się super laską nie do przebicia:)

Gość precz z asexualnymi karlicami
Karły żeby nie wyglądać tak dziecinnie i nieatrakcyjnie kupcie sobie szpilki 10cm, co prawda sztuczne podwyższenie, ale zawsze lepiej niż taki karzeł czyszczący tyłkiem chodnik:-D

Gość zofieeeeee
ale mnie jedna mala przebila wlasnie ahh...