Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina Sz.

Stosunek 3 dni przed okresem z wytryskiem

Polecane posty

Gość Paulina Sz.

Witam! 4 dni temu współżyłam ze swoim chłopakiem. Byłam 3 dni przed okresem. Nie chciał spuścić się we mnie, więc wytrysk miał pode mną. Wczoraj dostałam okres czyli 3 dni po stosunku. Dodam, że okresu jeszcze nie mam regularnego. Boję się, że jakiś plemnik mógł dostać się do mojej pochwy ... :( Okres mam tak jak zwykle, jest średnio obfity, jednak powiększyły mi się piersi i mnie bolą, mam bóle podbrzusza i twardy brzuch. Czy to może być ciąża? Bardzo proszę o pomoc.

Gość ble ble blee
to prowokacja czy ludzie naprawdę są aż tak głupi?

Gość frufru
no jak to gdzie mają rozum, nie wiesz? :D

Gość Paulina Sz.
Mam 22 lata :) z chłopakiem z jednej strony chcemy mieć dziecko, ale też boimy się tego. Zapytałam, więc proszę o odpowiedź, a nie poniżanie mnie.

Gość Inezzjaaaa
to nie czytaj albo nie odp na takie topki i juz ^^

Gość frufru
no dobrze. to inaczej. masz 22 lata, więc z całą pewnościa byłaś w liceum. w liceum na biologii był cykl poświecony rozmnażaniu. na pewno wam wtedy mówili, kiedy są dni płodne, kiedy niepłodne, jak to się ma względem owulacji i okresu itd. przypomnij sobie i odetchnij z ulgą. ewentualnie zapytaj wujka Google o wykres cyklu miesięcznego kobiety i porównaj to co piszesz i co się działo z Twoim ciałem z tym wykresem...