Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza34fvsref

Kto tak jak ja teskni za czasami liceum?

Polecane posty

Gość zuza34fvsref

Dzis ogarnela mnie jakas nostalgia jak zobaczylam ludzi idacych do szkoly. Bardzo zatesknilam za czasami szkoly sredniej. Zycie bylo wtedy praktycznie pozbawione problemow, stresow. Czlowiek nie musial sie martwic o to, z czego zaplaci rachunki, czy znjadzie prace, itp. Zycie bylo bardzo beztroskie, praktycznie jedynymi zmartwieniami byly sprawdziany i klasowki. Ja traktowalam pojscie do szkoly jak jedno wielkie spotkanie towarzyskie. Mialam fajna klase, zawsze bylo smiesznie i wesolo. Fakt,ze byly pewne ograniczenia, czlowiek nie byl jeszcze dorosly, choc bardzo chcial,zeby go wszyscy traktowali jak doroslego i z tego mogly pozniej wynikac konfilikty uczen-nauczyciel, czy dziecko-rodzic. Ale mnie sie ta upragniona doroslosc wcale tak bardzo nie podoba. Nagle spadlo na mnie za duzo prozaicznych problemow, typu praca, glupi szef, stresy, wszystko do zrobienia "na wczoraj", zycie pod presja czasu.... Czy wy tez tak jak ja tesknicie za czasami liceum?

Gość a ja nie
tęsknię wręcz przeciwnie. Liceum to najgorszy okres w moim życiu, chcę o nim zapomnieć, nie mam czego wspominać i smutno mi czasami z tego powodu

Gość wawelny
jak wyżej

Gość malaaawq
ja skończyłam teraz szkołe średnią ale tez nie tesknie i nie śadzę że będą. Było ok. fajna klasa, ale niernawidze być nastolatką, miałam duże problemy, ledwo sobie radziłam. Teraz mam nadzieję że skończy się ten głupi okres i bedzie wszystko ok.

Gość pieciozlotowka
Ja tez tesknie, i to bardzo...