Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodówka-15dni

Zapraszam wszystkich którzy rozpoczną ze mną 15sto dniową głodówkę!!

Polecane posty

Gość głodówka-15dni

Gość głodówka-15dni
Będziemy opisywać nasze ciężkie dni bez jedzenia,i jakie będzie nasze samopoczucie

Gość głodówka-15dni
cieszę się,że jest ktoś kto zacznie ze mną!:)

Gość Naturellaa
Witam, ale ustalmy co mozemy pic a czego nie, np czy jak kawa to z curkem jest mozliwa ..albo z mlekiem? Czy mozemy pic wody gazowane? albo w ogole jakies jogurty albo maslanki? czy nic z tych rzeczy?:P

Gość Naturellaa
i czy do tego jakis sport?:P :) I ile oczekujecie kobietki ze schudniecie?

Gość głodówka-15dni
Może zaczne od tego,że głodówka a głodowanie to całkiem co innego,proszę nie mylić! Głodowanie tzn jeść ale mało a glodówka ma na celu nie przyjmowania pokarmu. Pijemy tylko wodę drogie panie;) A co do sportu to codziennie wieczorem troszke biegu nie zaszkodzi;)

Gość głodówka-15dni
Miejmy na uwadze,że jeśli czujemy się zmęczone,słabe..potrzebujemy odpoczynku to nic na siłe,najlepiej się położyć i odpoczywać.. Pierwsze 3-5 dni będą ciężkie

Gość głodówka-15dni
Natomiast co do wody,to tylko niegazowana

Gość daggi1
Hej dziewczyny. od dzis jestem na iecie proteinowej.Mam ja zamiar stosowac tydzien, na samych proteinach, a nastepnie przejsc na glodowke. Bylam juz na glodowce 14dni, schudlam wtedy okolo 10kilo. Niestety nie wyszlam z niej tak sie powinno i kilogramy wrocily. Pilam sama wode!!! PAMIETAJCIE :po glodowce tyle samo dni wychodzenia z niej. Pozdrwaiam i dolacze do was w przyszly poniedzialek

Gość głodówka-15dni
To tak jak ja,tylko,że moja waga wynosi 59 kg a wzrost to 1.63 i możnawyobrazić sobie małego grubaska... Zależy mi na utracie tłuszczyku z nóg i bioder,tam mi się usadziiło tego najwięcej! Ja zaczynam od jutra, od wtorku! 09-06.-23.06 :) i wypada nam dzień OjcA!

Gość Naturellaa
OK czyli sama wodA:) no ja moge sprobowac;) Ja to dopiero grubas jestem- mam 165 i waze...okolo 68-70 nie wiem dokladnie bo nie mam wagi:)

Gość 39 i pol
Bylam na diecie stillmana prze kilka dni, ale od wczoraj jestem na diecie cytrynowej, tzn. pije dzienie 3 szklanki wody z cytryna, syropem klonowym i szczypta pieprzu kajenskiego.Pomiedzy tymi "posilkami" pije wode mineralna lub herbate zielona (glownie wode); Nie jest to typowa glodowka, ale taka pol-glodowka.

dodam wskazówke gdyz przeczytałam całą ksiązke o głodowce! Jesli głod trwa dłuzej niż godzine, tzn ze organizm potrzebuje NAPRAWDE jedzenia. ale to nie powinno sie zdarzyć w krotkich głodowkach :)

dziewczyny nie róbcie tego :) na prawdę nie warto, lepiej jeść mniej kalorii albo chociaż soki, żeby dac organizmowi troszkę kcal i witamin ;) Nie chcę Was pouczać, bo życzę powodzenia, ale na prawdę nie warto!

Gość głodówka-15dni
Ja także przeczytałam całą książke, i przyznam iż nie robię tego tylko dla mniejszej wagi,lecz mam na celu oczyszczenie organizmu!:)

Gość głodówka-15dni
Ah,zapomniałabym zapytać, i jak idzie?:)

Gość weronikaaaa
Hej ja chcetnie sie przylacze do Ciebie nie wiem ile wytrzymam ale chce 3 tyg a dzisiaj juz jest moj 2 dzien i umiram mam nadzieje ze z czasem sie przyzwyczaje do tego i bedzie dobrze 1 raz na glodowce odczuwam taki glod:((

Gość głodówka-15dni
Jest to moja druga głodówka, tym razem dłuższa, pierwsza była dla sprawdzenia,trwała ona 4dni.. po 3dniu już głód mijał,samopoczucie się polepszało. Lecz przerwałam bo była ona tylko dla sprawdzenia. Teraz mam zamiar po 15dniowej głodówce zdrowo się odżywiać i ćwiczyć! Pamiętajcie, pierwsze 3-5dni będą dla nas ciężkie!

Gość głodówka-15dni
Kwasica podczas głodówki jest pierwszym i najważniejszym mechanizmem powodującym uruchomienie łańcucha mechanizmów leczniczych którego w czasie normalnego odżywiania są zredukowane.

Gość głodówka-15dni
Po ok. 10 dniach głodowania dokonuje się gwałtowna zmiana tzw. przełom kwasiczy. Następuje znaczna poprawa samopoczucia fizycznego i psychicznego. Zmniejsza się bądź zupełnie znika uczucie osłabienia,pojawia się rześkość,poprawia się nastrój,ustępują rozmaite nieprzyjemne doznania cielesne,przechodzą choroby które nasiliły się w poprzednim stadium głodówki. Język oczyszcza się z nalotu,słabnie zapach acetonu z ust,poprawia się cera,oczy zaczynają błyszczeć,reguluje się puls.. Pamiętajcie dziewczyny, po głodówce poprawia się cera i nasze włosy! są mocniejsze i silniejsze.. Jesli macie jakieś pytania piszcie,pytajcie.. Przeczytałam wiele książek o głodówkach

Gość głodówka-15dni
witamy londynianka!!:) mi już jedzenie chodzi mi głowie..:( nawet się śni... Ale będe silna i wytrwam! licze na was dziewczyny. i mam nadzieję,że omijacie lodówke???:)

Gość głodówka-15dni
mi już jedzenie chodzi po głowie*

staram sie znajdowac sobie zajecie bo tez juz mysle o roznych tam takich (nie bede wymieniac bo sie nam zachce bardziej) :) mam tylko jeden problem,mianowicie nie mam potrzeby picia wody , raczej rzadko sie zdarza ze chce mi sie pic , czy mam w siebie wlewac ta wode na sile?? :>

Gość głodówka-15dni
początkowo nie chce się pić- trzeba w siebie niemal wlewać około 2 litry dziennie, potem przychodzi to juz normalnie.

Gość głodówka-15dni
wiele osób opowiadało mi o swoich głodówkach,tyle co się nasłuchałam,że aż starrtuje z nią! Fakt, miałam wiele prób, kończyło się to atakami na jedzenie! ale koniec z tym! Nie myślcie dziewczyny ojedzeniu! na początku będzie cieżko,natomiat później leci z górki!! samopoczucie sie polepsza, a o jedzeniu niem yślimy już prawie wcale.. 14dni głodówki-strata wagi-8-10kg

Gość głodówka-15dni
100% sukcesu to nastawienie moje drogie:)

Gość głodówka-15dni
wiem co robię, przeczytałam wiele książek o głodówkach.. Wiele znajomych opowiadało mi o swoich głodówkach ito pod okiem lekarzy