Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytus

dziewczyny co robic

Polecane posty

Gość edytus

hej dziewczyny czytajcie moj ojciec sie dzisiaj napil (a jest walnety jak sie napie) i powiedzial ze idzie sie powiesic a moja jula jest jego niunia i ja zabieze ze soba wtedy akurat ja karmilam i zasypiala gdy to uslyszala zaczela histerycznie plakac ani ja an moja mama nie mozemy jej uspokoic moj maz takze nie lapie tylko go za krzyzyk na ktorym wisi lancuszek i placze caly czas trzyma go mocno za palca czy takie male dziecko rozunie i sie boi pomozcie blagam a co do mojego ojca to tchorz i na pewno nic sobie nie zrobi tylko co sie dzieje z moim dzieckiem

Gość jolasia
Najwyrazniej dziecko bardzo lubi swojego dziadka jezeli dobrze przeczytalam ze to jej dziadek , i przejela sie tym jak bardzo on powaznie mowi o pewnych sprawach , dziecko nie musi rozumiec co dorosli mowia , kieruje sie tylko wyrazami twarzy i mowa . Byc moze przestraszylo sie tego ze byl pjany i pomyslalo ze on cos wam zrobi , a nie sobie... Dobrze by bylo gdybys gdy Twoj tato sie uspokoi poprosila by potrzedl do dziecka i powiedzial ze to byl taki "kawal" i uspokoil dziecko ,zaja sie sam ja : zacza sie bawic.To uspokoi dziecko , gdy zaczniecie patrzec ze dziecko wraca do spokojnosci wtedy i wy sie przylaczcie , a potem to juz z gorki...Pozdrawiam

Gość edytus
mojego ojca juz nawet na centymetr nie puszcze do juli jakies inne propozycje??? on i tak wytrzezwieje za 3 dni

Gość edytus
malenstwo moje ma 6 tygodni za dwa tygodnie bedzie chrzczona

Gość CO ZA PATOLOGIA
:o

Gość edytus
ty co za patologia moze odpisalbys cos madrego a nie kometujesz minely 4 godziny a jula dalej placze

Gość jgfgf
To jakaś prowokacja mam nadzieję.... Jeśli nie to radzę Ci jak najszybciej się stamtąd wyprowadzić, dla dobra dziecka.

Gość jgfgf
Dziecko się pewnie krzyków wystarszyło, no co mozna zrobić, przytulić, dać mleczka i tyle.

Gość CO ZA PATOLOGIA
wyjdź z nią na spacer:o P.S.____________________________________________:o

Gość to moze i dla mnie
chetnie bym ci pomogla ale nic nie rozumiem. wez napisz jeszcze raz z interpukncja. przynjamniej te druga polowe :/

Gość edytus
nie nie jest to prowokacja piszcie co robic ja z ojcem nie mieszkam tylko z mezem czy to mozliwe ze zauroczyl lub cos innrego sie juli stalo piszcie prowokacja to nie jest niedosc ze ja mialam przej... dziecinstwo to przynajmniej nie chce zeby moje dziecko tak mialo wiem ze to jest okropne ale okropne to ja mialam dziecinstwo nie pamietam kiedy moj ojciec byl trzezwy

Gość prowokacje są pisane
bez interpunkcji bo tak jest wiarygodniej:p:D

nie ma innego wyjscia jak dzialac w kierunku wyslania ojca na leczenie-nawet przymusowe,albo wypie rdolenie go z domu.Wybacz dosadnosc,ale niektorzy jak sie nie obudza w krzakach we wlasnym gownie, sami calkowicie i na najglebszym dnie to nigdy sobie nie zdadza sprawy z tego jaka jest prawda a wasza zgoda na jego alkoholizm niszczy tylko Wasza -tak mloda rodzinke.

Gość jgfgf
Nie mieszkacie razem? To całe szczęście. Jakie uroki?/? No co ty? w takie głupoty wierzysz? Proponuje zostawic kafeterię, podejść do dzieciaka, utulić i wywalić całe zbędne towarzystwo z domu, moze powinnaś zabrać go na noc do siebie do łóżka na dzisiaj skoro tak płacze?

Gość jgfgf
Ale tak na serio to piszesz??? Bo coś Ci nie dowierzam:):)

Gość edytus
przepraszam napisalam tak bomaz mnie zdradza dziciak wrzeszczy gary kipia i w chacie syf a ja jestem mloda i hcesie rozerwac:(

Gość edytus
niewiem po co tu wogle pisze tak zesralo sie i krzyczy myslicie ze nie probowalam jej przytulac karmic to jest moj najwiekszy skarb a w uroki wieze i nic wam do tego bo wiem ze to jest prawda wiem ze moj pjciec jest alkoholikiemi nic juz mu nie pomoze