Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbliża mi się urlop

Dolny śląsk i okolice z małym dzieckiem, najlepiej jezioro

Polecane posty

Gość zbliża mi się urlop

Co polecacie?

Gość zbliża mi się urlop
???????????

Gość zbliża mi się urlop
Wrocław

jezioro Turawskie, Nyskie.. to Opolszczyzna.. zalew Stradunia..Dziaodwa Kłoda - Syców.. (tamte strony) zalew Michalice.. Namysłów..(byłem tam ostatnio)..pozytywne wrażenia.. Wrocław? Sielska Zagroda :) Kiełczów - Kiełczówek (pryw.) i w Pruszowicach..od Zakrzowa są stawy i cisza..to (pryw.)

Gość zbliża mi się urlop
a znasz jakieś konkretne miejsce? Chodzi mi o nocleg żeby nie okazało się że syf, bo z niemowlakiem (prawie rok) chce jechać

Gość zbliża mi się urlop
kiełczów;) obok mieszkam:) Chodzi mi o wypad na tydzień nad jeziorko, tatko sobie popływa, ja może też, dziecku basen pod parasolem rozłożyć turów całkiem blisko, wygląda ładnie ale chodzi mi o konkretne namiary na noclegi

Gość zbliża mi się urlop
psie pole, ale wróćmy do tematu:P

heh..na Nowogródzkiej mieszkam.. :P ;) a Ty jak daleko? :D czysta ciekawość.. ;) a poważnie..raczej to były moje 1-dniowe wyjazdy i powiem Ci, że relaksik to nad zalewem pod Namysłowem..taaaka cisza..myślę, że agroturystyka nie jest tam tak droga... a Kobyla Góra? też mogłaby byc..

Gość zbliża mi się urlop
a możesz jakiś konkretny nocleg polecić?

jakbyś mi zostawiła swój e-mail to jutro wieczorem wyślę Ci cosik na pocztę.. ale chyba najlepszym rozwiązaniem bedzie Nyskie, bo Turawskie 'choruje' na bakterie..przejeżdżając przez Opole polecam wskoczyc na Silesie.. (zwaną przez turystów "(O)polską Tunezją)".. bo jeżeli 1-dniowe to tam, co podałem powyżej..sprawdza się.. :) dużo podróżuję nad jeziora..

Gość zbliża mi się urlop
k_01@o2.pl Wyjazd planuje na tydzień

Gość gość
pod mietkowem jest super jeziorko, a co do noclegu to polecam Nocleg Sarah w Kuklicach :)

Gość gość
Zawiercie, hotel Villa Verde. Wejdź na ich str i zobacz.

Gość Eeeeeeeeeeeeeee
Nie jedz do Walbrzycha!!!! Jest tu zalew, ale Mieszkam tu i jest najwieksza bieda!!!! Najbrzydsze miasto ble Jak juz musisz pojechac to poczekaj przynajmniej do odkopania zlotego pociagu :classic_cool:

Gość gość
Walbrzych zmienia sie na plus. Jest Zamek Książ, stajnie z konikami i palmiarnia - to warto zobaczyc. Poza tym bylam w Szczawnie - Zdroju - bardzo ladne, uzdrowiskowe miasteczko. Polecam !

Książ jest ekstra. A ja na ten rok (majówkę) właśnie szukam jakiegoś miejsca, gdzie się da odpocząć z dziećmi od 2 do 8 lat, jakieś duże place zabaw, basen w pobliżu, może okolice Kłodzka, Gór Sowich albo Janowic. Polecacie coś?