Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśśśśś

10 przypadkowych inf o niej/ o nim

Polecane posty

1. Jest najlepszy w tym co robi 2. Chce zdobyc miejsce na podium na olimpiadzie 3. Spedzalby na sali kazda wolna chwile 4. Ma sliczne koperkowo smietankowe oczy:P 5. Prawi mi ladne komplementy:D 6. Pisze non stop smsy i dzwoni:P 7. Jest bardzo romantyczny 8. Jest przy mnie w najlepszych i najgorszych momentach 9. Ma bzika na punkcie sportu 10. Kocha mnie nad zycie :D :D :D

Gość Ropeczka....
1. Jeden jest blisko, drugi daleko ... 2. Obaj są w tym samym wieku. 3. Obaj chcą mieć ze mną dziecko. (obaj najchętniej córkę) 4. Obaj skończyli polibudę (między innymi) 5. obaj mają kilka fakultetów 5. Obaj reprezentują kadrą zarządzającą 6. Obaj są przystojni i rozrywani przez kobiety Poza tym są całkowicie różni ... :P

Gość Ropeczka....
aaaa obaj są cholernymi zazdrośnikami ...

Gość Ropeczka....
aaa i obaj nie wiedza, ze jestem nic nie warta szmata lecaca na dwa fronty

1. ma cudowne niebieskie oczy 2. i usta, które mnie rozbrajają 3. jest wrażliwy, choć udaje twardziela 4. gentelman 5. a czasem Piotruś Pan 6. jednym dotknięciem sprawia, że przechodzi mnie dreszcz 7. jest mojego wzrostu 8. ale jest silny i często nosi mnie na rękach 9. dla mnie nauczył się gotować 10. mój Pan Ideał :)

1. jest 20 cm wyższy 2. jest zdolnym inteligentnym programatorem ;) 3. czasem jest leniwy :P 4. cierpliwie znosi moją manie przytulania 5. przy pierwszym poznaniu może wydawać się zarozumiały 6. nie lubi tańczyć ale czasem jest gotowy się poświęcić:P 7. lubi ze mną gotować i pić winko 8. a z kumplami piwo 9. zaskakuje 10. kocha mnie a ja do tej pory nie wiem dlaczego :P

mój ukochany... 1.ma ogromne poczucie humoru,zawsze potrafi mnie rozśmieszyć 2.w jego ramionach czuję się bardzo bezpiecznie 3.ma cudowne brązowe oczy 4.pasjonuje się historią 5.jest błyskowtliwy 6.zawsze mogę na niego liczyć 7.jest świetny w łóżku 8.czasem bywa uparty 9.nie lubi pietruszki;p 10.po trzech latach znajomości,nadal potrafi mnie (pozytywnie)zaskoczyć:)

1.Zawsze w kłótniach powtarza że jestem piękna 2.Teraz jest 350 km ode mnie.. 3.Nie wie czy to ma sens 4. Kocha kobiety i nie wyobraża sobie życia z jedną 5.uwielbia gumy do żucia 6.nie wie że go kocham i wiąże z nim plany i czekam na jakiś znak.. 7.Ma piękny uśmiech 8.Nieświadomie oświadczył mi się a ja przyjęłam zaręczyny 9.Cudownie opowiada kawały i śmieje się z nich najgłośniej 10.Zawsze nosi moje bagaże.. Gdyby on tylko wreszcie na mnie zwrócił konkretną uwagę... :(

Gość ROPECZKO
czy ty chcesz sie rozdwoic?

Gość ROPECZKO
chyba już to zrobila bo jest cisza. 1.o moim paniczu - tylko w superlatywach 2.ale tylko teraz 3.tzn.tylko w myslach 4.bo na jezyku bylyby same przykrosci 5.ale tylko teraz 6.czytam jego smsy - sa b.milusie 7.te nie milusie - zaraz kasuje 8.nie mam niemilusich tylko malo ciekawych 9.malociekawe to te gdy nie wyznaje mi milosci 10.chyba jestem rabnieta

Gość aktzgonu
1.nie odzywa sie bo pielegnuje chora zone 2.jest czuly 3.jest obowiazkowy 4.ambitny 5.ma dar przekonywania 6.jest zapobiegliwy 7.ma poczucie humoru 8.kocha mnie mimo ze ma zone 9.jest przystojny 10 jest zodiakalnym blizniakiem

Gość tez tak mam...
1.milczy 2tygodnie 2.kiedy wyślę smsa ożywia się 3.niby tęskni a milczy 4.jest szczery 5.jest przystojny 6.nie jest juz mlody 7.ma duza wszechstronna wiedze 8.jest czuly 9.umie kochac 10.wie co lubię podczas kochania

1. jest bardzo przystojny 2. romantyczny 3. w lozku boski 4. uwielbiam jego kaloryfer na brzuchu 3. ciagle mnie tuli i caluje 5. gdy sie poklocimy zawsze na koniec mowi "przytul sie kochanie i nie zlosc sie juz" 6. bardzo mnie kocha 7. chce miec ze mna dziecko 8. ma obsesje na punkcie formuly1 9. a takze na punkcie gier komputerowych 10. czesto zabiera mnie do kina kocham mojego "MENtoska"

Gość teraz ja o moim aniołku
1. jest straszliwym pedantem, zawsze utrzymuje idealny porządek, ma nerwicę natręctw na punkcie czystości jego butów i dbałości o higienę. 2. nie jest przystojny, ale każda cecha jego wyglądu jest śliczna i urokliwa na swój sposób. 3. potrafi gotować, prasować, prać, zmywa naczynia, sprząta, myje okna i lubi to wszystko 4. uwielbia grać na xbox360, PS3, komputerze, PSP 5. jest doskonałym kierowcą, uwielbia szybką jazde, a o samochodach wie totalnie wszystko, codziennie czyta 3 różne magazyny internetowe o samochodach. 6. ma genialne poczucie humoru 7. czego się nie tknie - zawsze odnosi sukces. 8. cierpi na zaburzenia osobowości. 9. ma niesamowitą charyzme, ludzie go uwielbiają i chętnie przebywają w jego towarzystwie 10. w głębi siebie jest bardzo smutny i ponury, ale nigdy tego nie pokazuje światu.

Gość Ciastko z cynamonem
1. Jest wspaniały, wyjątkowo inteligentny, zabawny, mój ideał 2. Dla niego zmieniłam nurt muzyczny i wciąż słucham jego ulubionych piosenek, by poczuć jego bliskość. 3. Znam na pamięć każdą naszą rozmowę na gadu gadu i ciągle przypominam sobie dzień, w którym go poznałam 4. Nigdy mu nie powiem, jak bardzo go kocham, chociaż chciałabym, żeby wiedział. Ciagle mam wrazenie, ze jestesmy sobie przeznaczeni, że to TEN, dlatego poczekam cierpliwie, moze cos sie zmieni w jego życiu 5. Mam obsesję na punkcie jego dziewczyny, śledze ją na wszelskich portalach, na których jest i mam zapisane jej zdjęcia na kompie. Ciagle mam nadzieje, ze zerwa, chociaz sama nigdy w zyciu nie chciałabym sie do tego przyczynic 6. Nigdy w życiu nikogo tak nie kochałam, często przez niego płaczę 7. Uknułam zajebisty plan, dzięki któremu udało mi się znaleść powód by jechac do jego miasta i go spotkać, gdy wracalam płakałam, ze coś spieprzylam i wiecej sie do mnie nie odezwie 8. Życzę mu jak najlepiej, zrobiłabym dla niego wszyskto, bo na to zasługuje 9. Ma cudowne włosy i śłodko się usmiecha, ma najukochańsze oczy, gdy sam się do tego przyznaje, ze sie zawstydził 10. Każdego faceta, ktorego poznaję porównuje do niego i żaden wypada przy nim beznadziejnie..

Gość dycha o moim
1.jest zabojczo przystojny 2. jest zabojczo inteligentny 3. jest zabojczo owlosiony (trzeba uwazac zeby sie nie zachlysnac tymi wlosami) 4. jest rewelacyjnym kucharzem 5. jest swietny w lozku 6. ma jedyne w swoim rodzaju poczucie humoru (ja placze z rozpaczy a on sie zasmiewa do lez) 7. jest pijakiem 8. jest bardziej porzadny ode mnie 9. kochaja go wszystkie dziewczyny 10. on kocha tylko mnie

Gość hmmm mmm
1. Szczupły 2. Wrażliwy 3. Ma śliczny uśmiech i białe zęby 4. Pasjonuje się muzyką 5. Ma dużego 6. Nałogowo pali 7. Dobrze gotuje 8. Inteligentny 9. Przyjaciel 10. Wariat 🌼

Gość lelouch vi britania
1. Ma przesliczna twarz : duże usta, męska szczęka, super jasny kolor oczu, coś ala turkus/lazur,nieco skośne, trochę szeroki, ale zgrabny nos ; pasuje idealnie na modela 2. zawsze po sikaniu myje penisa, nawet u znajomych :D 3.ma włosy do pasa i zapuszcza dalej 4.uważa , że ma za duży tyłek i się go wstydzi, a w rzeczywistości jego tyłek nie jest ani trochę za duży 5.jest typem samotnika , choć jednocześnie jest bardzo empatyczny 6.uwielbia naukę, jest bardzo ambitny i pracowity 7.jest najszczerszą i najuczciwszą osobą jaką znam 8.zawsze troszczy się o to, by było mi dobrze 9.jest naprawdę dobry w łóżku i może dużo i długo(może dlatego że skorpion?:)) 10.akceptuje moje wszelkie wybryki

Gość NO I MOŻE O MOIM
1. Jest pracowity 2. Lubi seks ale pare dni pod rząd a potem może tydzień nie mieć i znów w kółko to samo 3. Lubi piwo 4. Śmierdzą mu nogi 5. Pracuje na koparze 6. Wkurwia mnie 7. Krytykuje moja jazde autem 8. Uwielbia spać 9. Wkurwia się jak mu dziamię za uchem 10. Musi miec obiadek

Gość calka
ciastko z cynamonem chcesz go miec to rusz glowa potem czyms innym i nie wzdychaj bo moze byc za pozno. moze on tez zwrocil na ciebie uwage ale nie wie co ty myslisz. ladnie o nim opisalas

Gość calka
....o aniolku tez chcialabym miec takiego aniolka. jestem straszna balaganiara duzo zapominam szybko sie zniechecam potrzebuje takiego pedanta

Gość mia towsend
1. nie pali 2. gra w piłkę nożną, szybko biega, jest wysportowany 3. waży się po każdym meczu 4. w życiu nie zje flaków, tatara, golonki 5. namiętnie ogląda F1, skoki narciarskie, mecze piłki nożnej i siatkówki oraz ostatnio ujeżdżanie byków; gra w FIFĘ na kompie; maniakalnie sprawdza wiadomości sportowe w Internecie i Telegazecie 6. jadąc po mieście wciąż zmienia pasy, a na trasie wyprzedza wszystkie samochody 7. kiedyś odbierał krowie poród :) 8. jest z pod tego samego znaku co ja (Baran, oboje mamy urodziny w kwietniu) 9. pije yerba mate dla zdrowotności, a jak łupie go w krzyżu robi sobie chłostę z pokrzywy 10. bardzo dobrze spawa

Gość to teraz ja się wypowiem, ok?
1. empatyczny 2. cudownie mi się z nim rozmawia 3. jest oczytany 4. zdecydowany 5. intrygujący 6. podobno mnie lubi;-) 7. kopalnia pomysłów 8. ma piękne zęby 9. jego dłonie - ach....:-) 10. a ja tęsknię, tęsknię...

Gość mia towsend
I jeszcze raz: 1. lubi czekoladę, ziemniaki piure, surówki i zupy(mówi,że robię lepszą pomidorówkę, niż jego matka) 2. jest słabo owłosiony jak na faceta (ani jednego włoska na klacie, na twarzy goli się 2 razy w tygodniu, bo częściej nie potrzebuje) 3. długo namawiał mnie na dziecko, w końcu mu się udało i niecierpliwie czeka na córeczkę 4. robi sobie peelingi i maseczki 5. nigdy nie widziałam go w brudnych ciuchach czy butach 6. ma siedmioro rodzeństwa 7. ma piękne niebanalne imię 8. nosi srebrny łańcuszek z krzyżykiem 9. lubi włazić na drzewa, kosić trawę i odśnieżać,grać w tysiąca,w rzutki i w piłkarzyki, ścigać się na gokartach i bawić się z niemowlakami 10. lubi Beatę Kozidrak i Bajm

Gość rozowylisc
1. Jest dyslektykiem i cholernie mnie to kiedyś denerwowało, ale uwielbiałam poprawiac jego fajne wypracowania, bo nie byl w poradni i żadna ulga mu się kiedyś w szkole nie nalezała :D 2. Uwielbia tosty i zapiekanki - jak ja 3. Jest nieśmiały 4. Ma zielone oczy, ale jak wypije choć dwa piwa to się niebieskie robia :D 5. Jest dobrym informatykiem 6. jest okropnnie zazdrosny, a czasem nie ma powodu. 7. nie podoba mi sie jego sony ercisson :D 8. straszny z niego uparciuch 9. Lubi mi czasem dogryzać i denerwuje mnie tekstami, że idzie do kochanki :D 10. Jest bardzo czuly i bardzo mnie kocha. :)

Gość pink14
1. kocham go 2. ma duzego 3. jest jednym z niewielu mezczyzn ktorzy maja mozg 4. niczego nie zazdrosci 5. nigdy nie palil 6. jestem z nim najszczesliwsza 7. jest wybredny 8. malo je 9. jest rozkoszny 10. duzo spi

Gość mojswiat-szary
1.Gra w zespole na gitarze 2.Ma motor 3.Jest pyskaty 4. Lubi wydawac kasę 5. Jest niski 6.Wygląda seksownie w okularach 7.Lubi rude 8.Jest pracoholikiem 10. Lubi mi pomagac

Gość kobieta w czerwieni
AVATARKA, czy twój mentosek to Tomek?