Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśśśśś

10 przypadkowych inf o niej/ o nim

Polecane posty

1. Cudownie się uśmiecha. 2. Ma długie włosy i chodzi w glanach. 3. Jest metalem. 4. Ciągle chce mnie całować i przytulać. 5. Jest bardzo inteligentny. 6. Ma ogromne poczucie humoru. 7. Kocha mnie i chce spędzić ze mną resztę życia. 9. Ciągle powtarza, że jestem piękna. 10. Uwielbiam na niego patrzeć :)

Gość niestety nieeee
1 jest delikatny 2 jest kochany 3 jest przystojny 4 jest czuly 5 jest dobry w łóżku 6 swietnie całuje 7 uwielbia lody z mc donalds 8 jest zbyt bardzo dumny ;/ 9 jest moim ideałem 10 jest mądry ;)

Gość zle mi kurde
1.ciagle myje rece 2.W ogole mnie nie rozumie,przez co czesto sie kłócimy 3.Czesto kłamie. 4.Jak mamy gości w ogole sie nimi nie interesuje(czy chca kawe czy herbate)Co mnie strasznie wkurza. 5.Na ulicy ogląda sie za innymi, a jak mu zwróce uwage to mowi"patrzyleem na sklep,a nie na nia).. 6.Zawsze na noc kremuje sobie rece i twarz 7.Gdy zrobi kupę,musi isc sie caly wykapac 8.Lubi dlugo spac 9.Czasem zachowuje sie jak małe dzieciątko 10.Ma problemy z kojarzeniem osob z faktami.. ee..przejebane

1.jest kochany 2.opiekuje sie mna jak nikt 3.nienawidzi moich kolezanek 4.jest zazdrosmy o kazdego chlopaka 5.gdy oddaje sie swojemu hobby zapomina o mnie kompletnie... 6.obraza sie ze mam inne zainteresowania niz on. 7.jest bogiem seksu 8.jest wyzszy ode mnie dokladnie o 25cm.. 9.jest uparty i po trupach dazy do celu,nawet jak kogos rani 10.nie lubi krytyki..

Gość Szczęśliwa mimo wszystko
1-ma dobre serce,każdemu pomoże w potrzebie 2-rodzinny 3-nieustannie robi mi prezenty,często bardzo drogie 4-jest dobry w łóżku 5-potrafi mi kłamać w żywe oczy 6-kocha mnie,a ja jego 7-często doprowadza mnie do białej gorączki 8-kocha sport,wszystko uprawia i każdego we wszystkim ogrywa 9-nie lubi być pod pantoflem 10-uparty jak osioł

1. jest przystojny 2. baaardzo mnie kocha 3. jest inteligentny 4. lubi robić mi niespodzianki 5. bardzo mnie szanuje 6. czuje się przy nim bezpieczna 7. jest ambitny 8. zrobi dla mnie wszystko (w granicach rozsądku) 9. jakby mogł to dałby mi gwiazdkę z nieba 10. ciągle ma ochote na sex :P

Gość studentka2008
jest 10x super szkoda że jest mój tylko od czasu do czasu :-(

Gość sherry ann
1. Jest niewysoki 2. Jest szczupły 3. Jest cholernie interesujacy i inteligentny 4. Błyskotliwy i pełen fantazji 5. Jest rewelacyjny w łóżku ;) 6. Ma ogromnego penisa :) najwiekszego jakiego w zyciu widziałam :) 7. Niesamowicie mnie pociąga 8. Wspaniale masuje 9. Ma odpowiedzialna prace 10 Ma BMW :)