Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśśśśś

10 przypadkowych inf o niej/ o nim

Polecane posty

Gość Kaśśśśś

Zainspirował mnie jeden z Topików. Na tym możecie napisac 10 rzeczy o osobach bliskich Waszemu sercu

1 Kiedy nad czymś myśli wystawia lekko język :) 2 Zawsze mogę na niego liczyć 3 Czasem mówi przez sen 4 W jego ramionach czuje się baaardzo bezpieczna 5 Wkurza się gdy ktoś ma lepszy samochód niż on 6 Chciałby wszytsko mieć 7 Jest świetny w łóżku 8 Szaleje za nim 9 Kiedy mu coś nie pasuje tak słodko się krzywi 10 Jest cholernie zazdrosny i więcie co lubie to ;)

Gość mnmnmnmnmnmn
1. Teraz śpi 2. Ma fajną pracę 3. Nie ma auta 4. Jest zajebisty w łózku, bardzo delikatny, ale stanowczy 5. Jest niski 6. Umie grać na fortepianie 7. Ma piękną twarz 8. Ma owłosiony tyłek, klatę i brzuch, jest normalnie pluszowy 9. Jest bardzo szczupły 10. Ma cudowne ręce,które kocham. Całego go kocham. :)

Gość o kurdeeeeee
1.ma duuuuzego 2. jest paranoikiem 3. pan porzadnis 4. maniaklnie pije cole 5.uparciuch 6. wystawia tylek a chowa glowe pod koldre i pierdzi 7. ma brode 8. ma laskotki w stopach 9. gra w World of warcraft 10.jest w pracy

Gość nbhfgfhgg
hfhgfgf nvnbn m,nmnm , kkj klj lklk gg k m avcv

Gość mnmnmnmnmnmn
maleńki żółty - fakt nr 8 jest o tobie, a nie o nim;) w sumie ;)

Gość moje kochanie
1.chrapie 2.pierdzi w towarzystwie 3.dlubie w nosie 4.plami bluzkę podczas jedzenia 5.sika na klapę 6.upija sie 7.ma beznadziejna pracę i placę 8.drze mordkę na innych 9.ma zawsze brudne buty 10.ma kłopoty z rozumowaniem ej mogę jeszcze, tyle rzeczy chciałabym o nim jeszcze napisać...

Gość łoo matkoo
Dawno nie czytałam tak głupiego wątku :o

Gość mnmnmnmnmnmn
Dlaczego głupiego? kurczę, gdyby nie spał, najchętniej kochałabym się z nim... to sobie przynajmniej mogę pomyśleć o nim i o tym napisać, widać, że jest wiele dziewczyn zakochanych w tej chwili po uszy - dlaczego nie możemy sie tym podzielić? :) przeciez to jest piękne:) za czas jakiś może już nie będziemy takie zakochane, założymy 18679. topik o trudnej relacji - będziesz zadowolona?;)

1. Jest miloscia mojego zycia. 2. Miezwykle zdolny, ambitny, pracowity. 3. Nigdy niczego mi nie odmawia. 4. Lubi szybka jazde samochodem. 5. Nie pamietam dnia, zeby nie powiedzial ze mnie kocha. 6. Ma pierdolca na punkcie hokeja na lodzie. 7. Czasem wypija za duzo alkoholu 8. W lozku jest mistrzem swiata. 9. Uwielbia mnie, wiem to napewno. 10. Szaleje za nim od 10 lat

Gość łoo matkoo
Mam faceta i jestem w nim zakochana, ale i tak uważam że ten temat jest bzdurny. Co mnie obchodzą jakieś cechy waszych facetów. Od takiego pisania to ja mam pamiętnik :)

Gość czarny kotekPP
1.kocham go 2. ma piękne brązowe oczy z długimi rzęsami 3. jest stolarzem:) 4. teraz śpi 5. uwielbia jeździć na ryby 6. w tym roku złowił tylko jedną, a był chya ze 20 razy:P 7. jest draniem 8. często śpi nago 9. ogląda tylko horrory 10. zawsze rzuca skarpetki pod łóżko!!!!!

Gość moje kochanie
not o po co się odzywasz jak cie tu nikt nie zmusza do wypowiedzi, precz i daj rozkoszować sie innym

1. Ma cudne usta. 2. Kolekcjonuje konsole do gier. 3. Lubi często zmieniac samochody. 4. Wybawia mnie z opresji gdzy gdzieś widzę pająka. 5. Jest boski w łóżku. 6. Jak się denerwuje, albo ekscytuje to kaszle. 7. jak stoi na boso to śmiesznie zgina palce u stóp. 8. Lubi mnie wkurzac. 9. To on zmywa wszytsklie naczynia. 10. Ubóstwai swoja mame ;/

Gość łoo matkoo
No bo mnie śmieszą takie tematy. Czym się tu rozkoszować? Publicznym 'punktowaniem' cech swoich facetów?

1. Zawsze i wszędzie się spóźnia 2. Lubi sobie podśpiewywać 3. Ma mnóstwo pieprzyków na całym ciele 4. Rozbraja mnie zawsze swoim uroczym uśmiechem 5. Poza punktualnością mogę na niego liczyć w każdej sprawie :) 6. Nigdy nie wiąże butów :D 7. Gada sam do siebie, wydaje dziwne dźwięki i bardzo ekspresyjnie gestykuluje, kiedy nad czymś intensywnie myśli 8. Nie lubi placków ziemniaczanych 9. Jest bałaganiarzem, ale to jedna z nielicznych jego wad 10. Dzisiaj mnie rozdziewiczył :):):)

Gość mnmnmnmnmnmn
Ciebie może śmieszy, ale to jest fajne:) Dziewczyny mają rację - to jest miłe - móc powiedzieć komuś o swoim szczęsciu, na luzie... Ja mam tak akurat, że przyjaciółki - albo planują już śluby własne i są na innym etapie, takim już trochę znudzonym i opanowanym, albo by je zawiść zżarła, ojcu i matce nie powiem, bo się o mnie boją za bardzo i każdego kandydata odeslaliby na drzewo, więc wolę nie prowokować, brat ma właśnie doła po rozstaniu z miłoscią życia - i to jest najgorsze, bo z nim pogadałabym najchętniej, a ulubiona siostra cioteczna ma chorego synka i moje pitolenie też by jej się za bardzo w tej chwili nie podobało;) poza tym - właściwie każdemu z wymienionych mogłabym powiedzieć, jakbym się uparła, ale się zwyczajnie wstydzę... A jest mi w tej chwili tak zajebiście dobrze, ze to się nie da opisać...! :D

Gość strachu
A ja sie wyłamie i, miłe Panie, napiszę o mojej ukochanej: 1. jest bystrą obserwatorką 2. ma otwarty umysł 3. uwilbiam jej miękkie długie blond włosy 4. czepia się swojego nosa a moim zdaniem jest śliczny i poświadcza jej charakterek 5. ma booooooski piersi 6. kocham ją za jej czułoś 7. jest mistrzynią świata i ośmiokrotną złotą medalistką w łóżku :) 8. ma fajną pracę, którą lubi- z dzieciakami 9. uwielbia (chyba?!?!) gdy całuję jej uszy 10. nie wie, ze mam dla niej pierścionek Fajny topik, czytam i mam andzieje, ze moja pani napisała bytez kilka miłych rzeczy o mnie, tak jak Wy piszecie ;)

Gość prawo pracy
1. Jest idealnego wzrostu 2. Kreci sie w kuchni i mnie denerwuje 3. Jest niasertywny 4. Daje mi kwiaty bez okazji 5. Nigdy nie rozumie czemu sie zloszcze 6. Nie umie pocieszac 7. Wszystko planuje na milion sposobow 8. Naprawia mi komputer jak cos sknoce 9. Wychodzi z moim psem jak mam kaca 10. Po 3 latach wciaz zabiera mnie na randki

A wienc Jarek mój...... 1.Ma super widły i suuper nimi robi 2.Nigdy sie nie spuźnia jak tszeba zaorać pole nasze 3.W stodole zawsze czysto robi, krówy majo gdzie sie pasić a świniaki zawsze co jeść majo. 4.Robi mi suuuper kartoflaka z naszych polskich kartofili 5.Ma chiba z trzy pary ręk. Bo zawsze tak pracuje że ja to muwie - ty to jarek za trzech zaiwaniasz 6.Dba o mnie i żebym jeść co na obiad mniała 7.Lubi nasze kury i nawet koguta 8.W łużku jest sssuuuperr, zawsze mi dobrze zaścieła 9.Zawsze najsampierw przed kompielo sie rozebiera do ostatka 10.Nigdy, nigdy nigdy sie niezłości jak se z Teresko na chłopuw idziem patrzać. Czili tak ogulnie to Jarek mój ma zaliety same.

Gość mnmnmnmnmnmn
Podszyw, ty to masz inwencję :D nie mogę się przestać śmiać :D "Ma chiba z trzy pary ręk. Bo zawsze tak pracuje że ja to muwie - ty to jarek za trzech zaiwaniasz"

Gość nie sluchaj larominy
stopka Kasi mnie powalila :D

No ja niewiem czy ty widziałaśś mojom stopke! A jakie ja malunki na paznokciu mam, to że hoho i ojoj. Alie to tylko Jarek patrzać może.