Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mis kolalgol

gdzie wolicie jesc??w mc donaldsie czy w kfc??

Polecane posty

Gość odnośnie kebaba
Pewien facet miał problemy ze wzwodem. Lekarz po przeprowadzeniu wszystkich badań, zaordynował mu długotrwałą kurację. - Proszę pana - rzekł - tu jest 20 tabletek. Ma pan brać jedną co tydzień. Po dwudziestu tygodniach, na pewno pana organ wróci do normy. Wszystko byłoby dobrze, gdyby pacjent był cierpliwy. Niestety. Pierwszego dnia doszedł do wniosku, że nie będzie tak długo czekał i zeżarł wszystkie pigułki popijając wódką. Rano już nie żył. Rodzina popłakała, pożałowała i pochowała delikwenta na miejskim cmentarzu. Po tygodniu zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Marmurowy pomnik, który ufundowała ciotka, rozleciał się a spod gruzów zaczął wyrastać penis. Był każdego dnia dłuższy i dłuższy. Odcinany odrastał i rósł jeszcze szybciej. Zebrała się rada miejska ale nikt nie mógł znaleźć sensownego rozwiązania. Aż pojawił się miejscowy grabarz, który za 10 butelek wina podjął się rozwiązać problem. Szybciutko walnął trzy buteleczki i na oczach zdumionych radnych rozkopał grób i przekręcił faceta twarzą do dołu. Minął rok. Na 42 ulicy w Nowym Jorku pękł asfalt. Ze szczeliny zaczął wyrastać penis, który rósł bardzo szybko i żadne środki chemiczne ani działania polegające na obcinaniu tegoż nic nie dawały. Rada miejska z Burmistrzem na czele była bezsilna. Wyznaczono wysoką nagrodę dla tego, który zaradzi zaistniałej sytuacji. Po paru dniach do Burmistrza zgłosił się stary Turek i powiedział. - Dam sobie z tym radę, ale chcę dostać w dzierżawę na 99 lat teren w promieniu 20 metrów od "epicentrum". - Jeśli sobie poradzisz - krzykną Burmistrz - to dostaniesz to miejsce nawet na 300 lat. Podpisali stosowne umowy i od tego czasu na 42-giej Ulicy w Nowym Jorku sprzedają najlepszy turecki kebab na świecie.

Gość a dupa
popieram chuj cie to obchodzi setunia ruro brudna.

Gość szczera luiza
KFC mniam

Gość Wladzia
a gdzie serwują ruskie pierogi?

Gość a dupa
ja lubbie rollo z mak kwaka

Gość a dupa
dla ciebie setunia ruro,rolo to prawie to samo co twister tylko ze inne mieso i bez sałaty!

Gość lilija....
kfc jest lepsze

Gość do Wladzia
w Rosji

Gość a dupa
kabel jejklu a ja zaczernie nik to ci ulzy?ja pierdykam

nie jestem lepszy ....ale nie lubie obrazania innych jak widzisz pod czarnym nickiem nie wstydze sie pisac co mysle :) ale setki innych przegrancow posiadaja czarne nicki do slodzenia zmianiaja sie pozniej w pomaranczowe i dopierdalaja ....rozdwojwnia jazni, a moze kompleksy ?

Gość a dupa
kabel ,ale jak tu siedzisz to musisz sie z tym pogodzic,tak cie to boli ze w kolko powtarzasz to samo.nic tego nie zmieni!a moze teraz to ja setunia?mam rozdwojenie jazni i ci ublizam?????najlepsze ze tego nie wiesz.

Gość a dupa
o nie moge,widac ze kafe to całe twoje zycie.od dzis to moj cel!!!zyciowy!zaczerniam sobie nika i bede bic rekordy popularnosci!łahahaha

moje zycie to 10 godzin dziennie w pracy potem trzy godz pracyw domu na kompie ...tylko dlatego pozwalam sobie na troche rozrywki

Gość a dupa
juz nie wiesz co powiedziec chyba:(wogole nie na temat.spedzasz tu 3 godzinny przy czym liczysz ile napisałes postow i przezywasz w kazdym temacie ze ktos o pomaranczowym niku kogos wyzwał.nie masz wiekszych problemow?

hmmm czy tobie trzeba wszystko tlumaczyc .....ilosc postow to zaufanie kapujesz ? to jak nazwisko ktorego nie zmienia sie z minuty na minute hmmm raczej nie sadze ze rozumiesz :O...na mnie juz czas 🖐️

Gość czarny kotekPP
dajcie spokój...

i jeszcze cos :) gdy moj kontrakt dobiegnie konca mozesz wziac moja korone...jesli ci ja przyznaja :) po mnie nie zostanie tu nic po czym mozna byloby mnie rozpoznac ..

Gość a dupa
ia w realnym swiecie np w pracy chwalisz sie ze jestes krolem kafeteri ze tak sie z tym obnosiasz? bahahahahahahahahahaah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

ty naprawde nic nie rozumiesz :O....jaka korona ? jaki krol ? to wyraz sympatii i zaufania innych uzytkownikow ....ile ty masz lat dziecko ? nie odpisuj ....szkoda czasu na jalowa dyskusje

Gość a dupa
to chyba ty wspominałes o koronie nie ja co?z tego wszystkiego mysle ze sie zapowietrzasz i sam naprawde nie wiesz juz jak z tego wybrnac;/ dobranoc:p

Gość lilka***
a ja się zastanawiam czy MacKwak jest tylko w Szczecinie czy może inni też mają tą przyjemność jadania tam??????

Gość a dupa
ps.jak juz tak dociekasz to mam 24l i jestem kobieta:P dobranoc noch mal

Gość a dupa
no własnie nie wiem,w sumie jak bylam w innym miescie to jakos nie dostrzegłam,choc dziwne by troche było jakby był tylko w szczecinie

Gość lilka***
no ja też nigdzie indziej nie widziałam to obie jesteśmy ze Szczecina :) może być iż inni tego nie mają niech żałują bo jest czego :P