Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aotonewsdnia

kiedyś powiem to mojej matce

Polecane posty

Gość aotonewsdnia

ty dzieciata szmato na pokaz i sobie pójdę. Bo już nie mogę. Na razie nie mogę, ale kiedyś jej to powiem. Za wszystko co przez nią przecierpiałam. I jej 2 porody - co jeden to bardziej bez sensu. idiotka. I koniec. i to będzie najlepsze co mnie w życiu może spotkać.

Gość sdgsdw
haha znowu ta co wymysla dziwadla i nie pisz enigdy o co jej chodzi :)

Gość aotonewsdnia
Może nic nie powem, po prostu nie będę musiała nigdy jej widzieć więcej. Zaklamne dno bezmyślne, głupei, WREDNE - teraz tylko widzę jej nieskończoną wredotę i smierdzący obiad. tyle :(

Gość aotonewsdnia
Ammoja bratowa taka sama - dwie kurwy - ale ja nie mam męża. Dwie złodziejki. Ale moja bratowa gorsza bo z rodziną w KANADZIE. Nienawiść to jedyne słowo , które tu pasuje, ale ją zwalczyłam. W końcu dwie kurwy mnie okradają za dupą. A jedna kazała mi sie uczyć i pracować jak niewolnik. Tyle kurwa umie wymyślić. To takie ostrzeżenie, a teraz wykańcza mojego brata bo jest w sumie złodziejskim zerem. Bo taki jest :( I to wszystko jest PRAWDA. Jak ma łeb chory to niech do psychiatry idzie jak nie wie co robi. Ten chuj bezdzietny! :(

Gość aotonewsdnia
Ale powiem jej tak WYPIERDALAJ ODE MNIE NA ZAWSZE TY ZŁODZIEJSKA ZAKŁAMANA KURWO. Nie dość, że każde jej słowo było kłamstwem to mnie okradła z drugą taką samą dziwką. Pozostaje się modlić do Boga o litość by nie był taki sam. :( Bo po mnie. Ale może nie będzie tak źle. jednak Polska - to chujstwo. Więcej tu nie przyjadę NIGDY. Do jakichś bezdzietnych chujów kościelnych zwanych mój brat i jego ...jakaś zgnilizna śmierdząca - nie wiem. :(

Gość muchi-muchi
:)

a teraz podejdz do lustra popatrz i pomysl...gdyby mama wiedziala co ja tu bede wypisywala to polknela by mnie gdy miala okazje ;)

Gość wq*****************
a mi temat usuneli za wyzwiska bo mi chuje podrzucili koty a ty matke wyzywasz :o

Gość aotonewsdnia
Ich każde słowo to słowo bazyliszka - zakłamane , wszystko co robią jest zakłamane i cuchnie siarką. naprawde. Niech się smażą w piekle za zmarnowane mi życie, za swój TERRORYZm. Głupie wieśniaki. Nigdy się im nie dam. Wszy ludzkie, kanalie, świnie, to moja rodzina. Dlatego jej nie mam.

Gość aotonewsdnia
Wolałabym być sierotą niż mieć d=urną jak but i zakłamaną matkę. Przysięgam. tak marnie bym nie skończyła. Jeszcze jak cioł postawiłam ją sobie jako wzór do naśladowania. No to skończyłam. To mój dramat był tu żeby jej nie znienawidzieć. tej świni i kanalii podłej bo taka ona jest. I w dupie ją mam. po wieki.

Gość muchi-muchi
a dlaczego narazie nie mozesz jej tego wszystkiego powiedziec?

Gość aotonewsdnia
Niech se sama idzie do piekła ta zwykła świnia, ja mam ją w dupie. Niech jej bratowa dupę obrabia - ja mam ją w dupie za 18 lat piekła. Ba więcej plus 5 jeszcze. Ona i jej szkoły. Jakie to jest KŁAMSTWO. Zwykła świnia, a co mogła wymyślić w życiu zwykła kurwa bo taka chyba jest prawda o niej tylko pogodzić się z tym, że kurwa niczego nie wymyśli...to jest sztuka. Bo co może wymyślić kurwa chora umysłowo na dodatek. Szkoda słów. Wyrzekłam się jej jak diabła i dobrze zrobiłam. Niech se cyrograf podpisze - w dupie to już mam na zawsze. I jej chujków wielbicieli zajebanych. Wszystkich. Ojca też. Zwykły dupek pioeprzony - tyle.

Gość aotonewsdnia
Nie mogę jej powiezdzieć bo przyjdzie policja i mnie z domu wywali, a jak będę mieć swóju kąt to jej nie potrzebuję. Zwykła pojebana w łeb świnia a nie matka. I dobrze. Niech beczy jak wyjadę ma na to cała wieczność. Bo ja ją mam wtyłku na zawsze. Nawet rodziny rpzez nią nie mam. W chlewie by mnie zamknęła gdyby mogła zakłamana kanalia. No to ją w dupie mam i tyle. Niech spierdala do koleżanek płakać jaka jestem wyrodna. Sprawiedliwa jestem. Daj kasę gnido zakłamana a nie pierdziel bez sensu. Nie - to ani grosza. idż se zarób , ale mój brat wszystko. A to spierdalaj suko bo to tak sie załatwia. Zakłamana suka podła :( taką mam matkę. I sie z nią użerać jeszcze muszę. Zwykłe gówno ludzkie wygodnickie.

Gość aotonewsdnia
Wiesz - na odległość im przebaczę ale widzieć ich więcej nie chcę. Podłe gówna dwa. Bo za mąż wyszła, a pierdzieliła mi nie wiem co. jeszcze wmordę dostanie za swoje kłamstwa od życia. A ja sie durna pała uczyłam, a teraz mnie szmaty ludzkie okradają. Nie mogę :( Ale jej nie nienawidzę choć BRZYDZĘ SIĘ NIĄ jak każdym gównem. I tyle. :(

Gość aotonewsdnia
Jeszcze dostanie po mordzie swojej wymalowanej od życia. Ja to wiem. Podła suka. Ale cóż... ty sobie w życiu poradzisz zawsze było. Ty tez suko się hajtnij jak ojca wykończysz. Ale on taki sam - nie ma co gadać. Dwa skorpiony. Wszystko na mnie. Obrzydliwe. No ale jakoś sobie poradzę, zapomnę o nich jak wyjadę. Tak myślę. Dwie świnie nieludzkie. tak jakby mi zawiściła, że nie mogę być lepsza od brata mojego. Suczysko głupie. Nie rozumiem tego wszystkiego inaczej. Nie wiem. Może kiedyś to zrozumiem. Ale po co w sumie. Się porównuje ze mną czy co? Głupia dziwka - taka o niej prawda.

Gość muchi-muchi
przkre dosc. a tak z ciekawosci zapytam - ile masz lat, autorko?

Gość aotonewsdnia
Za dużo na wiele rzeczy. Nienawidze mojej macochy obrzydliwej. Jak ona mnie źle wychowała. Dawno by mnie tu nie było, ale to dno mnie tak źle wychowało. I co mam teraz robić? Oczywiście musze myślec dalej, ale jakim ona mnie kaleką zrobiła w życiu. Niech idzie za to do piekła. Ona i jej poród. Czy wszystkie baby są tak pierdolnięte w łeb jalk ona? Nie chce już żadnych dzieci. Przynajmniej mam spokój jak patrzę na nią - nie będzie dzieci nigdy dopóki mi Bóg nie wytłumaczy czemu ja miałam taką jebniętą w łeb matkę. Bo tego nie rozumiem.

Gość aotonewsdnia
Siedze tu już pól roku przez tą żądną władzy kurwę i nic słuchajcie, juz bym psychicznie odpocząęła gdzieś indziej i w ogóle to musze patrzeć na jej ZASRANĄ w łeb budowę i sie dalej czuć coraz większym zerem. Nosz normalnie w tę kurwę przypierdolę czymś ciężkim. mnie nie ma bo jestem sama. Osz ty kurwo zasrana - ale mnie okłamałas w życiu. Idź do piekła. Mam nadzieję, ze tam trafi. Nie chcę o niej słyszeć. Wyrzekłam sie jej. Ile ja mam złego na sumieniu przez nią. Takie szmaty powinny być bezpłodne. Przynajmniej by mnie nie było. I koniec. A tak? Tylko problem. A ta szmata rządzi jak każda szmata - bez sensu. Nienawidzę jej - och co wy możecie wiedzieć jak mnie boli serce gdy to piszę.