Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dzieciatka

za duzo spi?

Polecane posty

Gość mama dzieciatka

moj synus ma 10 mies, jakies 2 tyg temu przestawilam go na jedna drzemke w dzien, wczesniej byly dwie. I bylo ok, ale tylko przez kilka dni, potem musialam klasc go znowu juz dwa razy na dzien bo zrobil sie bardziej senny i tak do dzisiaj jest. wstaje ok 6 rano a juz o 8-9 jest spiacy i go klade spac. spi nawet ponad godzine, potem jeszcze ok 14. Niewiem co sie dzieje, ale mam wrazenie ze od tamtego czasu potrzebuje wiecej snu niz dawnie. Potrafi nawet jak spi w dzien obudzic sie po godzinie, usiasc, rozejrzec sie i znowu zasnac na godzine. Czy to normalne??

Gość wieszsz co
moje dziecko spało w tym wieku 2 razy.Przed południem ok godzinki a po południu 2-3 godz.Plus 11-12 godz w nocy:)Nigdy nie pomyślałam,że cos moze byc nie tak.Teraz jest starsze i też jest śpiochem.Ma 4 lata śpi conajmniej 12 godz w nocy

moje klonice jak się zapomną to spią w nocy 13 godzin i w dzień trzy;) a mają dwa lata generalnie lubią ten sport, często przynoszą kocyk rozkładaja i poprostu leżą na ziemi. nie maja cukrzycy i maja zdrową wątrobę. ot takie modele.

Gość fdvvf
cieszcie sie ze tyle spia moja mala jak miala 10m iesycy sspoala 3 razy ok 10 godzinke popoludnui godzinke i w nocy ok 6-7 godzin, budzi sie o 5 rano, nie mam zycia, padam na pysk, wolalabym spiocha