Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justaaaaa

jaki bukiet do tej sukni?

Polecane posty

Gość podziel się opinią
może herbaciane róże?

co do koloru kwiatow to nie mam watpliwosci ze maja byc bordowe , bo wydaje mi sie ze najbardziej ten kolor bedzie pasowal do sukni takiej troche w stylu hiszpanskim tylko nie wiem czy typowa kulke czy jakis wiszący czy jeden kwiat , czy ten wachlarz o ktorym wczesniej myslalam

co do koloru kwiatow to nie mam watpliwosci ze maja byc bordowe , bo wydaje mi sie ze najbardziej ten kolor bedzie pasowal do sukni takiej troche w stylu hiszpanskim tylko nie wiem czy typowa kulke czy jakis wiszący czy jeden kwiat , czy ten wachlarz o ktorym wczesniej myslalam

Gość w bijou brigitte
taki kupisz

Gość w bijou brigitte
to sprawdz w innych punktach-ten sklep jest w kazdym centrum handlowym

Gość czarna koala
bukiet typu "berło" polecam :)

tylko z jakich kwiatów? dziewczyny ktore mialyscie suknie w stylu hiszpanskim pomozcie! jakie mialyscie bukiety?

Gość pogrzebowo jakoś
uważam że bordowe kwiaty są za ciemne na ślub

Gość kotka222
suknia cudowna:) moze jasno rozowe roze??

Gość nie dobieraj bukietu
tylko do sukni, ale przede wszystkim do siebie- figura,wzrost, kolor wlosow; karnacja... Jesli bordowy tz. jestes brunetka? Bo dla blondynki nie bardzo... PS. Super suknia, ciekawe jaka w realu.

Gość do tej okropnej sukni
pełnej wszystkiego i nieczego musisz mieć drobną orchideę, może być bordo z takimi kremowymi ciapeczkami

mam ciemną karnecje , ciemny braz wlosy i oczy, suknia na zywo wyglada pieknie , tylko ona mnie zauroczyla a nie chcialam jej nawet mierzyc myslalam o bordzie dlatego ze chce miec dekoracje na sali i samochodzie bordowo kremowe, wiec myslalam ze bukiet to tez w tym kolorze

a może prosta wiązanka z kwiatków nazywanych kalla? Ja miałam stopniowany z 3 sztuk kremowych, z dodatkiem bluszczu...prezentował się pięknie a tu przykład: www.green-line.com.pl/gfx/gal/bukiety_slubne/bukiet_slubny_2_1.html

Gość monika31
zgadzan się z Qanchita, ja miałąm bukiet z takich kwiatów (kremowych, niestety nie udało się sprowadzić ciemnych:( )też stopniowany mnie sie bardzo podobał zleta niska cena, wada niestety w kilka dni po ślubie po prostu kwiaty zgniły:( ale na ślubie prezentował się ślicznie!!!!!!!!!!!!!! a do Twojej sukni storczyki lub właśnie kallle

Gość piekna suknia i fruzurka

Gość sliiicczna suknia
Skoro masz ciemna karnacje, to bordowy bukiet jak najbardziej. A z kwiatami uwazalabym,zeby nie przekombinowac. Najlepiej takie, ktore pasowalyby do tych na sukni (roze.)I raczej delikatny ksztal, moze berlo. Jesli jestes z W-wylub okolic, chetnie polece florystke,ktora mi robila. Zweryfikowala moje pomysly, dobrala mi bukiet ksztaltem i kolorystycznie (nawet uwzglednila moje widzimisie, tz. dala delikatny akcent kolorystyczny, ktory sobie wymarzylam, a ktory jako jedyny kolor okazalby sie fatalny) do mnie i do sukni.

Gość acotammmm
sukienka cudo:)

Gość Vaniliowaaa
Wg mnie również pasowałyby herbaciane róże, kalie nie pasują przecież do tej sukienki -na sukni materiałowe kwiaty, to jakos mi sie gryzie z bukietem z kalii.Bordowe też wg mnie za ciemne, ten bukiet będzie się "stapiał" z tłem.Suknia ładna, fryzura też super:)

Gość podnoszee