Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrzewina

znajomy obraził moją rodzinę na przyjęciu a ja szykuje odwet --prosze o rady

Polecane posty

Gość modrzewina
to on wywołał zło które wróci do niego ze zdwojoną siłą :-) nawet się nie spodziewa wysłał mi sms że mnie przeprasza, żałosny jest :-)

zbierz informacje wszystkie ktore znajomy rozsiewa na temat tego ksiza a pozniej dono... ciekawe jaka mine będzie miał gdy ksiąz do niego przyjdzie porozmawiac. ja na zemsteszykowałam się długo bo aż rok.... zaczełam od przecięcia wzystkich opon w samochodzie pewniej znajomej ktora zrujnowała mi zycie... następnie dni cisza a póxniej nastepna tura ataku: D wiem podła jestem wredna i złosliwa ale jak mi ktoś zajdzie za skórę to jestem jak wilk w owczej skórze :D

Gość modrzewina
bo tak sie załatwia podłych ludzi :-) ja znajomego zawsze bardzo szanowałam,wszystkim go chwaliłam,pomogłam w reklamie bo pracuję w tym.Zawsze miło i dobrze o nim mówiłam a on mi się tak odwdzięczył :-( zrobił z mojej rodziny poprostu goowno na przyjęciu odbiło mu z nadmiaru kasy i poczuł się pewnie , może uważa sie za lepszego zapłaci za to ohydnie,popamięta :-)

Gość do modrzewina
Zrob to jeszcze dzisiaj. Pozniej ochota ci przejdzie.

Gość ty nie prosisz o rady
ty chcesz zeby ktos sie z tobą zgodził. ok. to było poniżające. ale jak można nie reagować w danej sytuacji? bankowo bym mu cos na ten temat powiedziala, albo wyprosiła z imprezy :o przejedziesz sie na tym jak zabłocki na mydle. proboszcz pewnie ma w dupie jaki jest twój kolega i co o nim gada. a ty wyjdziesz na kretynkę, którą jak widać jesteś. żenujące :o :o :o

Gość do modrzewina
Nie sluchaj tej powyzej. Zrob to co chcesz zrobic , zrob to teraz. Im szybciej tym lepiej

Gość modrzewina
nie zrobię tego od razu,powoli bo co nagle to po diable , najpierw trzeba sie umówić z proboszczem albo wysłać list najchętniej wysłałabym mu wiadomość przez net ale muszę poszukać