Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serdecznie dość

wrastające włoski

Polecane posty

czy wam też wrastaja włosy łonowe ? :( wczoraj wyrwałam wszystkie pensetą , siedziałam 6 godzin :O no ale udało się , czy teraz nie będą wrastać ? albo czy nie będą szybciej rosły i bdą twardsze ?

a co to za roznica czy wyriwesz penseta czy depilatorem czy woskiem?wyrwany to wyrwany..tak samo bedzie wrastac...jak bedziesz golic to nie wrastaja

Gość ja toooo ja
kup sobie folisan firmy depelive

Gość czarny kotekPP
6 godzin z pensetą?????????????????????????????????????:o

Gość boozena
niestety,ale teraz dopiero bedziesz miala koszmar...Rowniez wielokrotnie wyrywalam penseta, fajnie to wygladalo przez pierwsze 3-4 dni....Potem sie zaczal horror-wszystkie wrastaly pod skora,robily sie czerwone plamy i takie jakby pryszcze,w miejscu gdzie powinny przebic skore robily sie wypuklenia, robilo sie zapalenie i wlosy rosly w najlepsze pod skora.Musialam wtedy przebijac te wypuklosci igla i "wydlubywac" wloski,zeby rosly na powierzchni.Nigdy w zyciu wiecej takiego horroru. Ja zostawiam sobie wlosy na wzgorku lonowym,taki trojkacik ktory regularnie strzyze golarka dla kobiet do okolic bikini, reszte codziennie gole golarka "na zero". Ja nie polecam wyrywania wloskow penseta,bo pozniej beznadziejnie wrastaja pod skore.Nawet pilingii i tarcie ostra gabka nie pomaga.

:O kurcze no to teraz sobie narobiłam dopiero... :O boozena ja po każdym goleniu golatką mam taklie piałe pryszczyki :( ale po 1-2 dniach znika .

Gość ja toooo ja
taki płyn własnie na wrastające włoski i krostki... u mnie sie sprawdzil, polecam

taj naj ktos napisal - bedziesz teraz dopiero miala problem z wrastaniem wlosow - beda nierownomiernie rosnac i dlugo bedzie skora dochodzic do siebie okolice bikini najlepiej golic

Gość boozena
nie gol wzgorka lonowego.Tam skora najgorzej znosi golenie. Gol tylko po bokach,tak zeby nic nie bylo widac jak nosisz bielizne, a reszte wloskow strzyz golarka,taka jak uzywaja faceci do strzyzenia wlosow na glowie;) A cala reszte, tzn wargi sromowe i okolice,okolice odbytu gol normalnie zwykla golarka. Tylko zadnych pianek,bron boze tych do golenia nog!!! Bo nabawisz sie zapalenia pochwy. Normalnie,na wode, albo podczas mycia plynem do higieny intymnej. Poza tym,wbrew opiniom i wyobrazeniom kobiet,mezczyzni wola w 90% przypadkow paseczek albo trojkaci,oczywiscie przystrzyzony, niz czerwona,podrazniona,z pryszczami gola skore. Pzd

Gość zork
zdecydowanie - na wzgórku zgrabnie przystrzyżony trójkącik (wierzchołkiem do dołu oczywiście) tak na króciutko, a po bokach, poniżej i z tyłu na zero :-9

Gość gość
kup sobie Bump Eraiser firmy Caronlab, australijskie kosmetyki, które leczą problemy z wrastającymi włoskami i podrażnieniami po goleniu.

Gość gość
nie wrastaja, poniewaz pozbywam sie wloskow woskiem u kosmetyczki :)

Gość gość
Wolę depilację pastą cukrową, jest mniej bolesna niż wosk.

Gość gość
też mam problem z wrastającymi włoskami...

Gość gość
ja probowalam kiedys sama wydepilowac sie pasta cukrowa ale nie wyszlo :P w salonie zawsze ide na wosk ;)

Gość gość
Mnie kosmetyczka poradziła peelingowanie skóry i folisan, depileve. Problem znikł:-) W krakowie można go kupić w źródle piękna.

Gość gość
ja tez lubie wosk. pasta cukrowa mi nie wychodzi depilacja

Gość gość
ja tez mam problem z wrastajacymi wloskami, juz mam tego dosyc :/

Gość gość
ja tez mam problem z wrastajacymi wloskami, mam tego dosyc!

Gość Gosia8881
ja miałam straszny problem z wrastającymi włoskami, robiły mi się stany zapalne, kosmetyczka poleciła mi Bump Eraiser, stosuję balsam i krem punktowy. Kremem punktowym smaruje miejsca gdzie jest najgorzej dwa razy dziennie, balsamem raz dziennie i widzę znaczną poprawę:)

Gość gość
ja miałam straszny problem z wrastającymi włoskami, robiły mi się stany zapalne, kosmetyczka poleciła mi Bump Eraiser, stosuję balsam i krem punktowy. Kremem punktowym smaruje miejsca gdzie jest najgorzej dwa razy dziennie, balsamem raz dziennie i widzę znaczną poprawę:)

Gość gość
A nie lepiej w zgodzie z naturą żyć? Po co to samookaleczenie, a potem leczenie. Przystrzyc raz w tygodniu i luz marija. Nic nie swędzi, nie boli, nie piecze, skóra zdowa, bez skazy najmniejszej. Zanim wyleczycie skórę, to już włosy odrosną. Gdzie tu sens?